EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #6 - Page 51

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

95.3k

Users

24

7.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sashka123

i ja se toga pribojavam pa sve nesto necu mnogo da se radujem,mada opasan je on,cita on nju kao otvorenu knjigu.

Dolazim sebi malo od soka,i mislim kao i vas dvije da ce ona nesto oko toga smuljat,razocarat Sh, a i nas...😕 An je to,kad je ona u pitanju iz nje treba izvlacit rijeci na jedvite jade,mada jos je nije niko nasamario kao Sh danas 😉,da joj bude brzi jezik nego pamet. Nije mi jasno, ima li sutra serije ili ne???
anastasija thumbnail
👏Serviana jel si ovo ti prevela ili je Verboseg naša??
Edited by anastasija - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kop93

Dolazim sebi malo od soka,i mislim kao i vas dvije da ce ona nesto oko toga smuljat,razocarat Sh, a i nas...😕 An je to,kad je ona u pitanju iz nje treba izvlacit rijeci na jedvite jade,mada jos je nije niko nasamario kao Sh danas 😉,da joj bude brzi jezik nego pamet. Nije mi jasno, ima li sutra serije ili ne???

Iskreno ja nisam od nje ocekivala ni da kida koncic ustima pa eto desilo se😉 zato se sad nadam da ce on nekako to izvuci iz nje😉 Kop dobro kazes,nasamario je danas vrhunski. Izgleda da nema😡
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Serviana,hiljadu puta hvala i hvala Gini za ovaj prelepi tekst. Mene je i prvi put pogodio i svaki put kad sam ga iznova citala i sad opet kad si ga ti prevela,zato sam te onda i pitala jer sam pretpostavila da ce se i nasim devojkama dopasti.HVALA JOS JEDNOM
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: anastasija

👏Serviana jel si ovo ti prevela ili je Verboseg na'a??

Anastasija ja sam prevela. Verboseg je inace Gina koja svaki dan daje LU serije.
Serviana thumbnail

Originally posted by: sashka123

Serviana,hiljadu puta hvala i hvala Gini za ovaj prelepi tekst. Mene je i prvi put pogodio i svaki put kad sam ga iznova citala i sad opet kad si ga ti prevela,zato sam te onda i pitala jer sam pretpostavila da ce se i nasim devojkama dopasti.HVALA JOS JEDNOM

Ginu dear, Saska asked me to translate your post here. She wants to thank you, coz she really liked it when she read it for the first time. and she thought girls here will like it too.

Btw when i translated i read it again, and i was blew away again!!! Awesome work G!🤗
VerboseG thumbnail

Originally posted by: Serviana

Ginu dear, Saska asked me to translate your post here. She wants to thank you, coz she really liked it when she read it for the first time. and she thought girls here will like it too.

Btw when i translated i read it again, and i was blew away again!!! Awesome work G!🤗

Thanks Jas!

Please also translate if the others say smthg about it... u can PM me (whether it is claps or brickbats😳)

And thank Saska too... for the thought!
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3398373

Evo interviju sa anandi 😆😆😆
anastasija thumbnail
Serviana, stvarno si predivna..PUNO POLJUBACA ZA TEBE...I za loveansh, koja nas je usrecila današnjim prevodom..Ma sve su clanice EX YU super..ZA SVE VELIKI POLJUBAC...
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: shmeker

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3398373

Evo interviju sa anandi 😆😆😆

🤣🤣 Ove indijke stvarno imaju smisla za salu...An se ugledala na kornjacu 😲🤣