EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 65

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.8k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: ANCISANCI

😆Evo jo' jedna neznalica . 😕 Sada vam pi'em , a dali cu sledeci put znati da ponovim nisam sigurna😭.Svakako 'elim da vam ka'em da ste SILNEEE👏, SAJT VAM JE EKSTRA, JER STE SVE POZITIVNE, DUHOVITE ...
SITA SE ISMEJEM I ODLICNO SE ZABAVLJAM , I DRU'IM SE SA VAMA IZ POZADINE !!!
SA VAMA ZAISTA U'IVAM , I JEDVA CEKAM NEDELJU DA VIDM KAKVI CE BITI "LITERARNI RADOVI".

Dobro dosla🤗ovde neznalice postaju ,sveznalice zato samo uzivaj👍🏼
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: shmeker

Ja se secam,i slatko sam se ismejala,pozelelela sam da se pridruzim ali nisam znala kako da se prijavim,kad sam to uspela nisam znala kako da napisem post😃pa sam upo*no pokusavala,u medjuvremenu sam vas citala.😃 sada se ovde osecam kao kod kuce🤗 sve ste mi drage i drago mi je da ovaj topic postoji.👏

Ja se ne secam, jos tada nisam ni gledala BV, ali sada sam sada procitala i ideja je stvarno bila super. Svaka cast Dal 👏, ovo je sada jedno divno mesto prepuno prekrasnih i interesantnih dusica 😊
To da sve ovde uzivamo i da smo postale poprilicni ovisnici znaju i vrapci na grani, a da cemo tek odlepiti kad su stvari konacno zakuvaju izmedju Anandi i Shiva zapisano je u ⭐️⭐️⭐️
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

😆Evo jo' jedna neznalica . 😕 Sada vam pi'em , a dali cu sledeci put znati da ponovim nisam sigurna😭.Svakako 'elim da vam ka'em da ste SILNEEE👏, SAJT VAM JE EKSTRA, JER STE SVE POZITIVNE, DUHOVITE ...
SA VAMA ZAISTA U'IVAM , I JEDVA CEKAM NEDELJU DA VIDM KAKVI CE BITI "LITERARNI RADOVI".

Ancisanci,Dobrodosla medu nas 🤗.Neka te nesmeta manjak znanja na kompu,ni ja nisam bila bolja na pocetku,ali polako na ovom forumu postajem "profi"😆😆.Ovdje se uz zabavu pruza i prijateljski kurs informatike.😉😆😆 Bas mi je drago da mnoge od Vas koje nas citate da se odvazite i javiti Clap.Samo nastavite 🤗!!
kop93 thumbnail

Originally posted by: medena

Narocito sto je ranije nismo ni gledali kakva je An kada se zaljubi, jer ona jos nije imala takva osecanja. Bas me zanima kako ce ona da ih pokaze Sh ta osecanja i narocito da li je ona ljubomran tip zene i ako jeste kako to pokazuje.😊😉😊😉

Medena u pravu si 👍🏼 sto se tice An.Jedva cekam da je vidim kao "koku koja treba snijeti jaje" ROFL.
kop93 thumbnail

Drage Forumasice,malo me cudi da smo na forumu samo mi zene 😒!! Da se nijedan muski neusudi javiti. 😕Mislim u seriji ima i lijepi zena,An,srtina,Ira a bome i baba,da one nemaju obozavatelja!!??? 😃😆 Evo da napravimo jednu probu,muski koji citaju ovaj forum i imaju hrabrosti,neka stisnu ispod ovog komentara "like"!!

smeker thumbnail
Mislim da je An ljubomorana zena,bar ce se sad pokazati.Ona do sad nije ni osetila ljubav zato nije ni bila ljubomarna,a sad mislim da ce ja neka scena dovesti do ljubomore i tu ce shvatiti da ga voli
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Vi se bas raspisale,dok ja procitah sve 😆 Velika dobrodoslica za nove clanove 🤗
Obozavam ovaj forum zato sto smo sve za AnSh 😳 Veliki poljubac za sve koji nas prate
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: alisa112

Evo svratih u ove sitne sate... Kad vec svi spavate.

Zelim da vam kazem da ste divne, duhovite, sjajne... Prava vesela druzina. 😃 Vec dugo citam vase mudrosti, s uzivanjem gledam slike i smejem se zajedno s vama, pa mi se cini kao da vas vec poznajem. Posto se u ovom kuckanju snalazim ko Anandi u prvoj bracnoj noci, 😳, nadam se da cete imati strpljenja sa mnom, taman kao Shiv.
I da ce ova slovca da izadju tamo gde treba.

Alisa ,Dobro dosla u Zemlju cuda..🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Dobro dosla Anchi, hvala ti u ime svih forumasica na lepim recima..Ako nije problem,predstavi se..godine ,odakle dolazis?
PS I ja jedva cekam nedelju...🥳
smeker thumbnail
Kojom brzinom pisemo imam osecaj da cemo i ovaj topic popuniti a necemo videti to sto ocekujemo😃