EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.7k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Daltoni

E Kopice,ali moras da nam nabavis i nekosg kuvara koji lici na Shiva,cisto da provezbamo da se ne obrukamo pred Indijskim prijateljima..😆 Unajmicemo nekoga da nam otkrije u kom je hotelu Shiv,pa cu ja da se zaposlim kao sobarica, Kaba kao kuvarica, ti kao fotograf, Dadi kao novinar,Smekerica kao snimatelj,Serviana kao uciteljica latino plesa,Goca kao madejionicar-zabavljac, Srbija kao tehnicka podrska, a vi ostale birajte..pa kada ga okupiramo sa svih strana,nema gde da bezi,pocepacemo ga ko dete slikovnicu..🤣 🤣

Hahaha...ROFLROFLROFL Joj Dal sva se tresem od smijeha...sve si isplanirala hahaROFL a ako mi pocijepamo Sh sta ce ostati za An 😲,ni K od K...a,ROFL.Kuvara cu da nadem u indijskom Shivo slicnom izdanju tako da smanjimo makar intezitet cijepanja originalnog Sh 😃 da ostane nesto za An inace ce radiona i dalje da ostane muzej...😲ROFL
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

E Kopice,ali moras da nam nabavis i nekog kuvara koji lici na Shiva,cisto da provezbamo da se ne obrukamo pred Indijskim prijateljima..😆 Unajmicemo nekoga da nam otkrije u kom je hotelu Shiv,pa cu ja da se zaposlim kao sobarica, Kaba kao kuvarica, ti kao fotograf, Dadi kao novinar,Smekerica kao snimatelj,Serviana kao uciteljica latino plesa,Goca kao madejionicar-zabavljac, Srbija kao tehnicka podrska, a vi ostale birajte..pa kada ga okupiramo sa svih strana,nema gde da bezi,pocepacemo ga ko dete slikovnicu..🤣 🤣

Dobro je da ste mi javili na vreme,da uspem da se spakujem😃i da kupim dobru kameru 🤣da bi mogla da snimam iz svakog ugla ,da slucajno nesto ne promakne.Samo me strah da u toku snimanja ne uletim u kadar🤣
smeker thumbnail
Jeste videli na desitv forum interviju An i Sh.An mi nesto mnogo ozbiljna nisam je navikla takvu,pogledajte pa mi recite da li umisljam😃http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=204113&Itemid=109
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: kop93

E Kopice,ali moras da nam nabavis i nekosg kuvara koji lici na Shiva,cisto da provezbamo da se ne obrukamo pred Indijskim prijateljima..😆 Unajmicemo nekoga da nam otkrije u kom je hotelu Shiv,pa cu ja da se zaposlim kao sobarica, Kaba kao kuvarica, ti kao fotograf, Dadi kao novinar,Smekerica kao snimatelj,Serviana kao uciteljica latino plesa,Goca kao madejionicar-zabavljac, Srbija kao tehnicka podrska, a vi ostale birajte..pa kada ga okupiramo sa svih strana,nema gde da bezi,pocepacemo ga ko dete slikovnicu..🤣 🤣

Hahaha...🤣🤣🤣 Joj Dal sva se tresem od smijeha...sve si isplanirala haha🤣 a ako mi pocijepamo Sh sta ce ostati za An 😲,ni K od K...a,🤣.Kuvara cu da nadem u indijskom Shivo slicnom izdanju tako da smanjimo makar intezitet cijepanja originalnog Sh 😃 da ostane nesto za An inace ce radiona i dalje da ostane muzej...😲🤣

E dobra ti je ta ideja za Indijski restoran,tamo u Svici mora da ima neki kuvar koji podseca na Sh i tamo radi,pa to je 2 u 1 ,sve sto nam treba..a za original cemo da se dogovaramo oko termina, ti kao domacin moras da das prednost nama gostima ,napravicemo raspored pa po tome..evo ja cu da se zrtvujem da probijem led kod Shiva..🤣 🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago
Bambina thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kop93

Nisi daleko od mene,ja sam u kantonu Basel,skoro susjede 😉😆

Ja radim na pola puta Zrich- Basel. U Laufenburgu 😆 . Citam vas ohohooo, poodavno 😆, pocela sam kad mi je bilo dosadno, kad sam imala nocna dezurstva ili vikende na poslu, u zadnje vreme je ucestalo pa vas citam gde i kako stignem 😆
Daltoni thumbnail
Samo da opomenem da nesmemo da nadovezujemo vise od 4 komentara jer nije dozvoljeno pravilima foruma..Hvala na razumevanju ❤️
Daltoni thumbnail

Originally posted by: shmeker

Jeste videli na desitv forum interviju An i Sh.An mi nesto mnogo ozbiljna nisam je navikla takvu,pogledajte pa mi recite da li umisljam😃http://tv.desi**fo***.net/index.php?option=com_content&task=view&id=204113&Itemid=109

Jeste,izgleda da je i ona bila isfrustrirana scenarijom i mozda sto ne moze vise da se priblizi Shivu ili da je malo vise miluje i ljubi..😆 😉
smeker thumbnail

Jeste,izgleda da je i ona bila isfrustrirana scenarijom i mozda sto ne moze vise da se priblizi Shivu ili da je malo vise miluje i ljubi..😆 😉

Moguce je😳😉 videcemo danas sta se to jos desava,jedva cekam epizodu ali sve sa nekom strepnjom da mi se nece svideti to sto vidim😕
Daltoni thumbnail

Moguce je😳😉 videcemo danas sta se to jos desava,jedva cekam epizodu ali sve sa nekom strepnjom da mi se nece svideti to sto vidim😕

Potpuno te razumem 😕 Najbolje je ne ocekivati nista,paq ako se nesto i desi ti se obradjes kao za 13-tu platu..😆
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
😉

Na tom istom forumu ima video za danas fatfat news i tekst,gdje stoji da ce An kuvati halvu za Sh a u videu on je zavodi milovanjem po ruci 😃 a ona zaklistila ocima kao da ce smak svijeta 😉😆.Nemogu da prebacim to ovdije jer nedozvoljavaju 😭.Neznam zasto ali nemogu da se otmem dojmu da 🐷 i An nisu imali seksualni kontakt vec da se sve zavrsavalo kod njih na milovanju.Confused Imam osjecaj da je 🐷 svoj prvi put imao sa G a ne sa An i zato se onako zalipio za G,sad ovo An djevicansko ponasanje.Imam osjecaj da ce An iznenaditi po tom pitanju i Sh i nas!!Embarrassed.