Originally posted by: kop93
E Kopice,ali moras da nam nabavis i nekosg kuvara koji lici na Shiva,cisto da provezbamo da se ne obrukamo pred Indijskim prijateljima..😆 Unajmicemo nekoga da nam otkrije u kom je hotelu Shiv,pa cu ja da se zaposlim kao sobarica, Kaba kao kuvarica, ti kao fotograf, Dadi kao novinar,Smekerica kao snimatelj,Serviana kao uciteljica latino plesa,Goca kao madejionicar-zabavljac, Srbija kao tehnicka podrska, a vi ostale birajte..pa kada ga okupiramo sa svih strana,nema gde da bezi,pocepacemo ga ko dete slikovnicu..🤣 🤣
Hahaha...🤣🤣🤣 Joj Dal sva se tresem od smijeha...sve si isplanirala haha🤣 a ako mi pocijepamo Sh sta ce ostati za An 😲,ni K od K...a,🤣.Kuvara cu da nadem u indijskom Shivo slicnom izdanju tako da smanjimo makar intezitet cijepanja originalnog Sh 😃 da ostane nesto za An inace ce radiona i dalje da ostane muzej...😲🤣
E dobra ti je ta ideja za Indijski restoran,tamo u Svici mora da ima neki kuvar koji podseca na Sh i tamo radi,pa to je 2 u 1 ,sve sto nam treba..a za original cemo da se dogovaramo oko termina, ti kao domacin moras da das prednost nama gostima ,napravicemo raspored pa po tome..evo ja cu da se zrtvujem da probijem led kod Shiva..🤣 🤣
Edited by Daltoni - 12 years ago