EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #4 - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

88.3k

Users

22

3.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kabakaba4

Ja nisam jos gledala, tek cu kasnije zbog obaveza

Kabice,
Vidim da si presla 2000-ti post i nista se nije desilo..Nisam upoznata posle kojeg broja menjas boju, mozda 2500???
dadisabih thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
konacnooo, An izasla iz Haveli-a. I konacnooo kraj njenim suzama❓ ILI❓E otrpila sam ovo danasnje njeno plakanje zbog one scene sto cemo je sutra gledati👏Neprijatno je bilo i nama sto smo gledali i porodici Shekar😲
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: dadisabih

konacnooo, An izasla iz Haveli-a. I konacnooo kraj njenim suzama❓ ILI❓E otrpila sam ovo danasnje njeno plakanje zbog one scene sto cemo je sutra gledati👏Neprijatno je bilo i nama sto smo gledali i porodici Shekar😲

Bas vala pa ne ide na streljanje.Nasmejani su izasli iz kola ,sutra cemo videti sta su razgovarali
kabakaba4 thumbnail

Evo, najzad ( 20h) sam i ja videla epi i procitala WU.
Nisam znala da ce skoro cela epi biti plakanje, jer su se vec jednom pozdravili, kada je posla na vencanje, a sad ponovo.
Ne znam da li bi An uopste dala ruku Shivu, da je nije Sumi uzela i pokazala sta treba da radi.😆

Nego Dal, nisam ni primetila da sam presla 2000, a pojma nemam kako racunaju sledeci rang😲.
Danas sam skenirala moj komp, ali i dalje mi ne radi Youtube kao nekad.
Moj sin kaze da se to i njemu desava (a on je "ekspert" jer mu je to posao) jer su od nedavno poceli da proveravaju malo vise, valjda zbog piraterije.
Sve sto sam nekad snimila i sacuvala na Youtube, vise ne mogu da otvorim, ali se otvara ako ponovo ukucam.

Ne znam da li se jos nekome to desava, cudno je.😕

Daltoni thumbnail
Veceras na pinku drugi deo veridbe,po meni i najlepsi, Sh izgubljen u ljubavi masta o An, a stigao nam i Mahi..Lepa epizoda..
Odgledala sam i onu novu "Odbacene" jer se davala odmah posle,a bolje da nisam, sada mi je unisteno vece i ne znam kako cu da spavam nocas..Odvratno sta se radi sa nevinom decom...
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Veceras na pinku drugi deo veridbe,po meni i najlepsi, Sh izgubljen u ljubavi masta o An, a stigao nam i Mahi..Lepa epizoda..
Odgledala sam i onu novu "Odbacene" jer se davala odmah posle,a bolje da nisam, sada mi je unisteno vece i ne znam kako cu da spavam nocas..Odvratno sta se radi sa nevinom decom...

Mislis na "Nezeljene" ? 😊
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Ja sam zaboravila da je pocela ta serija, ali znaci da je dobro sto nisam gledala.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Jeste "Nezeljene" 😆 lapsus..
Edited by Daltoni - 12 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ja sam zaboravila da je pocela ta serija, ali znaci da je dobro sto nisam gledala.

Ja nisam mogla da podnesem, ali nismo svi isti, pogledaj sama i videces da li ti odgovara..Jednu snaju igra Sh majka..
Daltoni thumbnail
Dobro jutro svima..An je napokon napustila haveli i pocinje novi zivot..a vi jos spavate 😆
Nema nikakvih novosti od jutros.Mozda bude nesto u toku dana..Odoh i ja da sticam 😆