EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 99

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.7k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Jeca1997

E sad bi mogla prva bracna noc 😆

Slazem se 😆 a,uz to neka "isposluju" jedan ovakav slatkis-----20409_34.gif photo
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ziva bila, nemoj samo mnogo da se napijete pa da posle prespavate sutrasnju epizodu 🤣..
Mene nije samo razocarala An vec i Sh, nekako sam ocekivala vise entuzijazma s njegove strane kada je sve bilo gotovo..neki pogled dok joj stavlja sindor, neku suzu jer je napokon njegova...Ali nista..valjda mu je laknulo posle svega i covek se opustio..

Dalll,uhvatilo me ovo tvoje pice ROFL!!! I ja sam ocekivala od Sh i An jedan magicni pogled kad je sve bilo gotovo,a ono nista.Valjda ce biti kasnije.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Veceras na pinku, u precapu Mahi, ulazi kao dasak svezeg vazduha i ostaje takav do danas. 😃 U epizodi, Jag odlucuje da se vrati u Dzetsar, moli za jos jednu sansu ( od 10000 koje je vec dobio),sav je jadan i bedan..Pripreme za veridbu..Kaljan je odusevljen dekoracijom,poklonima za tazbinu, njihovim odnosom prema An..lepo je bilo procitati sta su on i An razgovarali..U precapu Sh i Sumi ,kao i uvek ,dobitna kombinacija, lepo je procitati o cemu su pricali, bas kao i onaj njihov razgovor telefonom, prelepa hemija..Eto, toliko o mojim utiscima, mozda sam nesto zaboravila, pa podsetite..😆
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Anandi se pozdravlja sa svima kao da ih vise nikada nece videti 😕 A imam osecaj kao da ce stalno visiti kod njih 😆
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ziva bila, nemoj samo mnogo da se napijete pa da posle prespavate sutrasnju epizodu 🤣..
Mene nije samo razocarala An vec i Sh, nekako sam ocekivala vise entuzijazma s njegove strane kada je sve bilo gotovo..neki pogled dok joj stavlja sindor, neku suzu jer je napokon njegova...Ali nista..valjda mu je laknulo posle svega i covek se opustio..

Ja ocekivala da ce svestenik da kaze ono.. "sada mozete da poljubite mladu", ali ne, nema toga kod ovih..😲
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

Dalll,uhvatilo me ovo tvoje pice 🤣!!! I ja sam ocekivala od Sh i An jedan magicni pogled kad je sve bilo gotovo,a ono nista.Valjda ce biti kasnije.

Kopice i onaj tvoj sampanjac nije los,ali da bi se napila trebace mi ceo litar, nego, to mi je da samo doglavim.. 🤣 🤣 pa u krevet...🤣 🤣

Sto se An i Sh tice, ne bih se mnogo ponadala nekoj romantici s njihove strane,barem ne jos..sutra ce plakanje,ko da vise nikad nece da vidi svoju porodicu,a zivece u istom selu..samo ide na nekoliko dana da snima u Sh kucu...Bas su Drama quins..🤢

kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Anandi se pozdravlja sa svima kao da ih vise nikada nece videti 😕 A imam osecaj kao da ce stalno visiti kod njih 😆

Rekla je u jednom intervjuu da ce ih posecivati, ali prvo mora kod Shivovih.😊
dadisabih thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

Ja ocekivala da ce svestenik da kaze ono.. "sada mozete da poljubite mladu", ali ne, nema toga kod ovih..😲

Puno srece u braku i maste u mraku,hrabrosti u zornjaku.

zela im forumasice ex yu scenario MN
Daltoni thumbnail

🤣 🤣 Kakvi su,cudi me i da se uhvate za ruku na vencanju, o poljubcima da ne govorimo..Ne znam da li im je to neka fora da smanje natalitet a povecaju gej populaciju ili sta..ali kod njih deluje...Inace, ljudi koji su u braku samo u svojoj kuci mogu da pokazuju ljubav,daleko od oci javnosti, a u serijama ,i sama znas, nista ne prikazuju..

Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Rekla je u jednom intervjuu da ce ih posecivati, ali prvo mora kod Shivovih.😊

Logicno,ipak joj je to sad muzevljeva familija.Mada,njoj niko nije preci od babe 😆 Mozda dodje da joj masira noge jer "niko ne ume kao ona" 😆
Edited by Jeca1997 - 12 years ago