EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 34

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.6k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Evo danasnje doze za smirenje (ili uzbudjenje)..😉

Edited by Daltoni - 12 years ago
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

"Evo da se knjizi pridruzi i trece slovo!! "

😆😆

😆😆 Da Kabice,nema me puno na forumu s vremenom sam bas kratka ovih dana.😭 Trebam dobiti goste,pa spremaj,posao,obitelj,ma ko muva zujara sam 😆😆!! Uspijem pogledat serije Bv i Kako da nazovem ovu ljubav,to zadovoljstvo nedam sebi oduzeti pa makar sve cekalo 😆.Dal znas li da serija Kako da nazovem ovu ljubav zavrsaje 1 Decembra???😭😭 Kushi ce biti Miss Indije,pogledaj jucerasnju epizodu,ona se pretvorila iz paceta u labuda, a Arnav osto bez teksta za vrijeme intervjua kad ju je vidio,haha..😉😆!! Kako se kandidovala za izbor za Miss on oblijece oko nje ko medo oko meda...😳😆!!
Daltoni thumbnail

Originally posted by: kop93

😆😆 Da Kabice,nema me puno na forumu s vremenom sam bas kratka ovih dana.😭 Trebam dobiti goste,pa spremaj,posao,obitelj,ma ko muva zujara sam 😆😆!! Uspijem pogledat serije Bv i Kako da nazovem ovu ljubav,to zadovoljstvo nedam sebi oduzeti pa makar sve cekalo 😆.Dal znas li da serija Kako da nazovem ovu ljubav zavrsaje 1 Decembra???😭😭 Kushi ce biti Miss Indije,pogledaj jucerasnju epizodu,ona se pretvorila iz paceta u labuda, a Arnav osto bez teksta za vrijeme intervjua kad ju je vidio,haha..😉😆!! Kako se kandidovala za izbor za Miss on oblijece oko nje ko medo oko meda...😳😆!!

E hvala na informaciji,hocu...Nego,danas sam cekala Simar na "pink 2" i nije bila...Zna li neko u koje vreme se emituje i na kom kanalu?
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Eno na desi tv box, vec je gotov WU.

kabakaba4 thumbnail

Danas je filer, ali Anandinom upo*noscu, desilo se ono nevidjeno!
Oci su mi se napunile suzama, kada sam videla one mlade devojke koje su se usudile da dodju. 👏
Kakav dozivljaj za njih i radost za Anandi! 😊

Edited by kabakaba4 - 12 years ago
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
CV👏👏👍🏼 Uzivala sam u dasnjoj epizodi i to sve cetiri particije👍🏼 U Haveli-u u svakoj kretnji, pogledu, rijeci, isijava ljubav i uvazavanje❤️👍🏼 Ritual kao nestvaran svijet, muzika usladjena, prelijepo👍🏼 I kad je ovako svecarska atmosfera izaziva najdublje emocije, izaziva suze👍🏼
Kod Sh⭐️ porodice nije tako, nekako je usiljeno😕😭
Daltoni thumbnail
Lepa i osecajna epizoda.Kako su one devojcice -udovice samo bile srecne.To mora da je bila jedina radost koju su dozivele posle puno vremena..Baba ce da stavi mehendi u sledecoj epi???E to bi bio prizor 😆 Istopila je An onu santu leda od koje je bilo napravljeno babino srce 👏..PK i dalje izgleda ko da ima zatvor 😆, kaze dovoljno je sto je obukla Indijsku garderobu,pa jos da stavi i mehendi bilo bi previse,ali ubedise je nekako..Bas je bezosecajna sto kvari bratu srecu 😡On ne moze u potpunosti da uziva dok je ona takva, nadam se da ce da zaboravi na nju..
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Ja vas stalno pratim ali ne komentarisem cesto.Mislim da su preterali sa PTikvom,dadisa je modernija od nje 🤢 Kakva guska,ima mozak kao NOJ 😆
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
TKSanchi, su trebali otpremiti u bolnicu na intenzivnu,posto nemaju psihijatriju, a na intenzivnoj nema nikome ni uci ni izaci😡😡😡
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Lepa i osecajna epizoda.Kako su one devojcice -udovice samo bile srecne.To mora da je bila jedina radost koju su dozivele posle puno vremena..Baba ce da stavi mehendi u sledecoj epi???E to bi bio prizor 😆 Istopila je An onu santu leda od koje je bilo napravljeno babino srce 👏..PK i dalje izgleda ko da ima zatvor 😆, kaze dovoljno je sto je obukla Indijsku garderobu,pa jos da stavi i mehendi bilo bi previse,ali ubedise je nekako..Bas je bezosecajna sto kvari bratu srecu 😡On ne moze u potpunosti da uziva dok je ona takva, nadam se da ce da zaboravi na nju..

Nije mi jasno zasto su doveli tikvu u seriju. Mozda ce biti neke pouke kasnije.
Za sada iritira, nista vise. Sekarovi ne mogu da se opuste i raduju, jer njeno prisustvo i glupe primedbe donose nemir medju njih.
Jeste li videle Shivovo zabrinuto lice? Steta! Badava joj sva njena "moderna" shvatanja.
Naravno da ce Shivi da zaboravi na nju, kada bude video svoju dragu😊

Nego nesto mi nije jasno... da li sada zbog tih crteza kanom, nema kupanja sve do svadbe?? To mi nekako ne odgovara!😆