EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #3 - Page 32

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

90.5k

Users

22

3.2k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Predivna je!!

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Lepa je,ali mnogooo mrsava ..mora malo da se podgoji,lepo bi joj stajalo 👍🏼
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Evo jos lepih Pratyushinih slika kako reklamira sarije:

http://serijeonline.info/article_read.php?a=60

Stvarno je prelepa! :D

Daltoni thumbnail

Originally posted by: kaliopa

Evo jos lepih Pratyushinih slika kako reklamira sarije:

http://serijeonline.info/article_read.php?a=60

Stvarno je prelepa! :D

Hvala na lepim slicicama..Zaista je prelepa 👍🏼
Daltoni thumbnail
Trazila sam neke novosti na IF , ali izgleda da jos nista nije izaslo..Kao sto znate ove nedelje ce An i Sh da ubede udovice da oboje svoje ruke kanom, zatim ide Mehendi ceremonija, An ce da vidi Sh mehendi,a on njen nece (tako su rekli u intervijuu), a u petak ocekujemo svadbu (barem pocetak)..Ne bi me zacudilo da u subotu prikazu "Maha"epizodu povodom svadbe, to bi bilo divno , mogli bi da uzivamo sledeceg vikenda..
Verovatno ce danas poslepodne da izbace novi promo kao sto to obicno rade ponedeljkom poslepodne,osim ako nisu promenili praksu..
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Ako An bude ovakva setkala po Haveli-u onaj nas Sh⭐️ niti ce jesti ,ni piti, a ne znam hoce li i na posao ici😆😆😆

kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: dadisabih

Ako An bude ovakva setkala po Haveli-u onaj nas Sh⭐️ niti ce jesti ,ni piti, a ne znam hoce li i na posao ici😆😆😆

E dadi slazem se u svemu sto kazes, osim sto se nasa mlada nece setkati po Haveli, vec po CH.😊
Bar ja tako mislim, da ce ona i Sh⭐️ ziveti u toj drzavnoj kuci (Circuit House).
Ja mislim da je krajnje vreme da ona otpocne novi zivot, odvojeno od Singovih.
Baba ce sad imati svoga unuka-ljubimca da ga pazi i mazi, a i on da nju mozda leci.😊
kabakaba4 thumbnail

"Super moderna tikva" samo lupeta i svi cute i slusaju je. Ona je toliko "moderna", da se ONA ne slaze sa time da dodju udovice na svadbu. Ko nju pita?

Strina je udovica! Cak je i ona cutala na tikvine promedbe, umesto da je pita da li ce njoj tikva da zabrani da ide na svadbu. 😲
Malo su CVs preterali sa ulogom PT, bezvezna je.😆
dadisabih thumbnail
Ako bude dalje tekla serija i poslije vjencanja AnSh, An ce napraviti jos preokreta, jer pored podrske Dadise, dobit ce i podrsku starog oficira. Stara i mlada generacija udruzene, protiv raznih izmisljotina uperenih protiv zene.👍🏼 A normalno ni Sh⭐️ podrska nece izostati👍🏼 Ona TKSanchi opet otvara usta, plitka je kao lokvica na susi
Prizeljkujem da ne bude kraj ove serije poslije vjencanja, jer mi to nekako djeluje kao da je jedini cilj zeni da se uda😕😆😆 ne znam sta vi mislite❓
dadisabih thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

"Super moderna tikva" samo lupeta i svi cute i slusaju je. Ona je toliko "moderna", da se ONA ne slaze sa time da dodju udovice na svadbu. Ko nju pita?

Strina je udovica! Cak je i ona cutala na tikvine promedbe, umesto da je pita da li ce njoj tikva da zabrani da ide na svadbu. 😲
Malo su CVs preterali sa ulogom PT, bezvezna je.😆

i u pravu si, nimalo osmisljena uloga, sem sto pripada mladjoj generaciji, ne podrzava tradiciju, ali se odluci za nesto iz te tradicije da bi drugom napakostila. Cuj moderna djevojka, ona hoce da bira zenu bratu, modernu djevojku😆😆😆 nespojivo😆😆😆
posto jeTK Sanchi studentica za dizajnericu, mogli su nam pokazati koju kreaciju.😆na sta li je to nalik, kad je ona onako bezlicna😕😆😆