Ma ne znam da li da se smejem ili da placem. Danas pre podne na plus trideset seo covek na biciklo i otisao u selo a popodne defile u kuci. Dosli ljudi da posete bolesnika. π³π
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 15th Oct '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 16th Oct 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 16, 2025 EDT
KARWA CHAUTH 15.10
NOODLES VRATH 16.10
Sonakshi Sinha Pregnancy Rumours
What will Yuvraj do?
Welcome Back 🥳
Pankaj Dheer Passes Away
Pari and Mitali
This is concerning.
Who is most loved character in gen 4?
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Ma ne znam da li da se smejem ili da placem. Danas pre podne na plus trideset seo covek na biciklo i otisao u selo a popodne defile u kuci. Dosli ljudi da posete bolesnika. π³π
Test je vrlo realan. Videcete . Moja realna dob je 24 sto je, slozicete se, sasvim realno kad sam ja u pitanju π³ππPS: Hvala Kety za link. Ulepsala si mi vece π
Upravo sam dobila pm da pojedinci postavljaju moj caps ( Prats u GG) bez moje dozvole,na svoj topik .Slike sam vam obrisala,i to je upozorenje.
Sad sam samo upozorila,iako sam ranije vec to uradila,sljedeci put cu vas prijaviti modu da vam zatvore topik zbog krsenja pravila IF.Ako ne vjerujete,procitajte pravila IF,a imate ih i na prvoj stranici Prats FC.Sljedeci put necu upozoravati nego cu vas prijaviti.Ako niste znali caps i kreacije su privatno vlasnistvo i ako na njima ne pise free ili ako nemate dozvolu ne mozete ih postavljati i koristiti.Nije mi cilj da vas kazne ili vam zatvore topik,jer da jeste,vec bih to uradila bez upozorenja.Ovo nije prvi put da me upozoravaju da ista osoba uzima stvari sa ovog topika bez pitanja.Ovo je stvarno posljednji put da upozorim tu osobu,a u pitanju je samo jedna osoba,prepoznat ce se π jer ne uzima samo slicice nego i informacije sa ovog topika koje kasnije prezentuje kao svoje misljenje ππ² aaa znaci to je razlog sto te zezaju da imas fana na IF .Predlazem da i ti otvoris FC π€£a mogao bi nositi ime Lisica i gavran ππ"E moj gavrancicu svega imas samo pameti ne " nevjerovatno kako ljudi od svog naduvanog ega ne primjecuju da ih vuku za nos,vec graknu i pokopaju sami sebe π€£
Smeki β€οΈ π€Drago mi je da se oporavljas i da si bolje, Uskoro ce nestati bolovi a i staka ti nece biti vise potrebna πZnaci ode on sa veterine na medicinu π Ako, nema veze. Strale je hteo pa nije upisao zato ce on sad da nas leci π Drzimo mu palceve da sve prodje kako treba a ti probaj da se ne nerviras previse, Slike jedva cekam da vidim πKusal, Kusal je to Smeki. Gde Sida da ti stavljamo, taman posla. Njega cemo kad se sasvim oporavis π
Nema nam Dal. π Nadam se da slusa doktora i da lezi i miruje.
Slusam...verovali ili ne...Citam knjigu, odgledala sam i celu sezonu serije...Sve u svemu dobra sam za sada..πKad si ti disciplinovana znam koliko je sati. Samo tako nastavi. Lezi i ne mrdaj. β€οΈ
π Naravno...β€οΈ
Bila sam na bazenu, pa u bioskopu, pa na rodjendanu i sa decom napolju..deca pala , ja se jos drzim..π πLe, le π² A lezanje i mirovanje?
Joooj ne staj mi na muku...Da samo znas...ubices me...
Sreca tvoja pa mi nisi blizu. A inace, imam ja jednog takvog kuci. Kao da si mu ti cerka a ne ja.π‘
Da...kralj jel da...π€£Ma ne znam da li da se smejem ili da placem. Danas pre podne na plus trideset seo covek na biciklo i otisao u selo a popodne defile u kuci. Dosli ljudi da posete bolesnika. π³πpa mogle smo mu Dal i ja biti kcerke ππ
evo za Smeki πNadam se da se oporavlja i da je dobro.Ako se dobro secam stariji sin joj je maturant ove godine. πima da posizi π treba prezivjeti to njihovo ludiranje πO tome ja i razmisljam. A kad pregrmi maturu i matursko vece i sve oko toga krece nova ludnica. Prijemni na faks. Ima da bude ludo i nezaboravno πMoracemo joj traziti slike da nam pokaze. πLjubim vas ziva sam jos,matursko je proslo ,sad upis sto kaze Nada.20 Juna ide za Brcko upisace visu medicinsku hahhha da ne poverujes ,Totalna promena a ja se prilagodjavam.Hvala Kety za Shuklu bas mi je falioπ‘π Postavicu vam slike sa maturskog na fb.Meni je bolje ,skoro se sve vratilo na staro jos idem sa stakom ali su bolovi manji.Smeki β€οΈ π€Drago mi je da se oporavljas i da si bolje, Uskoro ce nestati bolovi a i staka ti nece biti vise potrebna πZnaci ode on sa veterine na medicinu π Ako, nema veze. Strale je hteo pa nije upisao zato ce on sad da nas leci π Drzimo mu palceve da sve prodje kako treba a ti probaj da se ne nerviras previse, Slike jedva cekam da vidim πKusal, Kusal je to Smeki. Gde Sida da ti stavljamo, taman posla. Njega cemo kad se sasvim oporavis πzaboravili smo joj reci da je on sad voditelj π I opet mu je Zohar u ziriju ππ
dobar dan πSamo da vas obavijestim da danas i sutra moram zavrsiti sa onim obavezama,pa se necu javljati .U petak trebam sinka voditi na kontrolu i zeludac mi se prevrce ne mogu se osloboditi nervoze i straha .Ovo je kontrola zbog one njegove operacije,pa cemo znati je li s tim sad sve ok .Radit ce mu sve nalaze,pregledat ce ga od glave do pete.Nije mi drago sto mora na uzv,ali drugacije ne mogu vidjeti da li se u abdomenu sve odvija kako treba mac sa dvije ostrice Pa ako prodje sve kako treba,kuckamo se u petak ππ€