Returning of the written off #78 Invited only - Page 51

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.2k

Users

5

2k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Ma ne znam da li da se smejem ili da placem. Danas pre podne na plus trideset seo covek na biciklo i otisao u selo a popodne defile u kuci. Dosli ljudi da posete bolesnika. πŸ˜³πŸ˜•

pa mogle smo mu Dal i ja biti kcerke πŸ˜†πŸ˜†
Kety76 thumbnail

Test je vrlo realan. Videcete . Moja realna dob je 24 sto je, slozicete se, sasvim realno kad sam ja u pitanju πŸ˜³πŸ˜†πŸ˜†

PS: Hvala Kety za link. Ulepsala si mi vece πŸ˜ƒ

kad se lokalni bogatasi zabavljaju sa ovim sto ne bi i mi πŸ˜†πŸ˜†
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Upravo sam dobila pm da pojedinci postavljaju moj caps ( Prats u GG) bez moje dozvole,na svoj topik .Slike sam vam obrisala,i to je upozorenje.

Sad sam samo upozorila,iako sam ranije vec to uradila,sljedeci put cu vas prijaviti modu da vam zatvore topik zbog krsenja pravila IF.
Ako ne vjerujete,procitajte pravila IF,a imate ih i na prvoj stranici Prats FC.
Sljedeci put necu upozoravati nego cu vas prijaviti.Ako niste znali caps i kreacije su privatno vlasnistvo i ako na njima ne pise free ili ako nemate dozvolu ne mozete ih postavljati i koristiti.
Nije mi cilj da vas kazne ili vam zatvore topik,jer da jeste,vec bih to uradila bez upozorenja.Ovo nije prvi put da me upozoravaju da ista osoba uzima stvari sa ovog topika bez pitanja.
Ovo je stvarno posljednji put da upozorim tu osobu,a u pitanju je samo jedna osoba,prepoznat ce se πŸ˜‰ jer ne uzima samo slicice nego i informacije sa ovog topika koje kasnije prezentuje kao svoje misljenje πŸ˜‰

😲 aaa znaci to je razlog sto te zezaju da imas fana na IF .
Predlazem da i ti otvoris FC 🀣

a mogao bi nositi ime Lisica i gavran πŸ˜‰πŸ˜†

"E moj gavrancicu svega imas samo pameti ne " nevjerovatno kako ljudi od svog naduvanog ega ne primjecuju da ih vuku za nos,vec graknu i pokopaju sami sebe 🀣

Odlican ti naziv FC πŸ˜† . Eee treba imati sa cim.

Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Smeki ❀️ πŸ€—
Drago mi je da se oporavljas i da si bolje, Uskoro ce nestati bolovi a i staka ti nece biti vise potrebna πŸ˜ƒ

Znaci ode on sa veterine na medicinu πŸ˜† Ako, nema veze. Strale je hteo pa nije upisao zato ce on sad da nas leci πŸ˜† Drzimo mu palceve da sve prodje kako treba a ti probaj da se ne nerviras previse, Slike jedva cekam da vidim πŸ˜ƒ
Kusal, Kusal je to Smeki. Gde Sida da ti stavljamo, taman posla. Njega cemo kad se sasvim oporavis πŸ˜†

zaboravili smo joj reci da je on sad voditelj πŸ˜ƒ I opet mu je Zohar u ziriju πŸ˜†πŸ˜†
nn027 thumbnail

Nema nam Dal. πŸ˜’ Nadam se da slusa doktora i da lezi i miruje.

Slusam...verovali ili ne...Citam knjigu, odgledala sam i celu sezonu serije...Sve u svemu dobra sam za sada..πŸ˜ƒ

Kad si ti disciplinovana znam koliko je sati. Samo tako nastavi. Lezi i ne mrdaj. ❀️

πŸ˜† Naravno...❀️

Bila sam na bazenu, pa u bioskopu, pa na rodjendanu i sa decom napolju..deca pala , ja se jos drzim..πŸ˜† πŸ˜†

Le, le 😲 A lezanje i mirovanje?

Joooj ne staj mi na muku...Da samo znas...ubices me...

Sreca tvoja pa mi nisi blizu. A inace, imam ja jednog takvog kuci. Kao da si mu ti cerka a ne ja.😑

Da...kralj jel da...🀣
Ma ne znam da li da se smejem ili da placem. Danas pre podne na plus trideset seo covek na biciklo i otisao u selo a popodne defile u kuci. Dosli ljudi da posete bolesnika. πŸ˜³πŸ˜•

pa mogle smo mu Dal i ja biti kcerke πŸ˜†πŸ˜†

Mogle ste. Iste ste kao i on 😑 ❀️ πŸ€—
nn027 thumbnail

evo za Smeki 😊

Nadam se da se oporavlja i da je dobro.
Ako se dobro secam stariji sin joj je maturant ove godine. πŸ˜ƒ

ima da posizi πŸ˜† treba prezivjeti to njihovo ludiranje πŸ˜ƒ
O tome ja i razmisljam. A kad pregrmi maturu i matursko vece i sve oko toga krece nova ludnica. Prijemni na faks. Ima da bude ludo i nezaboravno πŸ˜†
Moracemo joj traziti slike da nam pokaze. πŸ˜ƒ

Ljubim vas ziva sam jos,matursko je proslo ,sad upis sto kaze Nada.20 Juna ide za Brcko upisace visu medicinsku hahhha da ne poverujes ,Totalna promena a ja se prilagodjavam.Hvala Kety za Shuklu bas mi je falioπŸ˜‘πŸ˜† Postavicu vam slike sa maturskog na fb.Meni je bolje ,skoro se sve vratilo na staro jos idem sa stakom ali su bolovi manji.
Smeki ❀️ πŸ€—
Drago mi je da se oporavljas i da si bolje, Uskoro ce nestati bolovi a i staka ti nece biti vise potrebna πŸ˜ƒ

Znaci ode on sa veterine na medicinu πŸ˜† Ako, nema veze. Strale je hteo pa nije upisao zato ce on sad da nas leci πŸ˜† Drzimo mu palceve da sve prodje kako treba a ti probaj da se ne nerviras previse, Slike jedva cekam da vidim πŸ˜ƒ
Kusal, Kusal je to Smeki. Gde Sida da ti stavljamo, taman posla. Njega cemo kad se sasvim oporavis πŸ˜†

zaboravili smo joj reci da je on sad voditelj πŸ˜ƒ I opet mu je Zohar u ziriju πŸ˜†πŸ˜†

E kud nismo Verujem da bi bila odusvljena. Ne znam samo kojim od njih dvojice vise, Sidom ili Zoharom πŸ˜†
nn027 thumbnail

kad se lokalni bogatasi zabavljaju sa ovim sto ne bi i mi πŸ˜†πŸ˜†

Pa da, sta smo mi gori od njih πŸ˜†
Kety76 thumbnail

Dobar danπŸ˜ƒ

dobar dan πŸ˜ƒ

Samo da vas obavijestim da danas i sutra moram zavrsiti sa onim obavezama,pa se necu javljati .
U petak trebam sinka voditi na kontrolu i zeludac mi se prevrce ne mogu se osloboditi nervoze i straha .Ovo je kontrola zbog one njegove operacije,pa cemo znati je li s tim sad sve ok .Radit ce mu sve nalaze,pregledat ce ga od glave do pete.Nije mi drago sto mora na uzv,ali drugacije ne mogu vidjeti da li se u abdomenu sve odvija kako treba mac sa dvije ostrice Pa ako prodje sve kako treba,kuckamo se u petak 😊

πŸ€—

nn027 thumbnail

dobar dan πŸ˜ƒ

Samo da vas obavijestim da danas i sutra moram zavrsiti sa onim obavezama,pa se necu javljati .
U petak trebam sinka voditi na kontrolu i zeludac mi se prevrce ne mogu se osloboditi nervoze i straha .Ovo je kontrola zbog one njegove operacije,pa cemo znati je li s tim sad sve ok .Radit ce mu sve nalaze,pregledat ce ga od glave do pete.Nije mi drago sto mora na uzv,ali drugacije ne mogu vidjeti da li se u abdomenu sve odvija kako treba mac sa dvije ostrice Pa ako prodje sve kako treba,kuckamo se u petak 😊

πŸ€—

Mislicemo na tebe i na sinka i nadati se da ce sve proci kako treba, Javi nam u petak kako je prosla kontrola. ❀️ πŸ€—
PS u cetvrtak je 100% to znam i da ne javis.
nn027 thumbnail