Returning of the written off #78 Invited only - Page 50

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.2k

Users

5

2k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Instagram media by sweetygoplani - My soulmate @iamprats

samo da ovo zalijepim i brisem 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Super je slika 😃
Ajde ajde.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

O tome ja i razmisljam. A kad pregrmi maturu i matursko vece i sve oko toga krece nova ludnica. Prijemni na faks. Ima da bude ludo i nezaboravno 😆
Moracemo joj traziti slike da nam pokaze. 😃

Ljubim vas ziva sam jos,matursko je proslo ,sad upis sto kaze Nada.20 Juna ide za Brcko upisace visu medicinsku hahhha da ne poverujes ,Totalna promena a ja se prilagodjavam.Hvala Kety za Shuklu bas mi je falio😡😆 Postavicu vam slike sa maturskog na fb.Meni je bolje ,skoro se sve vratilo na staro jos idem sa stakom ali su bolovi manji.
Kety76 thumbnail
Instagram media by wonderful_places - The world is such a wonderful place '-'-'- Salar de Uyuni - Bolivia. Picture by @LesleyAnneMurphy Tag your special someone

dobro jutro 🤗
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ljubim vas ziva sam jos,matursko je proslo ,sad upis sto kaze Nada.20 Juna ide za Brcko upisace visu medicinsku hahhha da ne poverujes ,Totalna promena a ja se prilagodjavam.Hvala Kety za Shuklu bas mi je falio😡😆 Postavicu vam slike sa maturskog na fb.Meni je bolje ,skoro se sve vratilo na staro jos idem sa stakom ali su bolovi manji.

Smeki 🤗 uh bre, pa tebi pao mrak na oci 😆😆 nije ovo Shukla ovo je Kushal 😆😆

ps. otkud u Brcko 😲
Edited by Kety76 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

😲 aaa znaci to je razlog sto te zezaju da imas fana na IF .
Predlazem da i ti otvoris FC 🤣

a mogao bi nositi ime Lisica i gavran 😉😆

"E moj gavrancicu svega imas samo pameti ne " nevjerovatno kako ljudi od svog naduvanogega ne primjecuju da ih vuku za nos,vec graknu i pokopaju sami sebe 🤣

nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

evo za Smeki 😊

Nadam se da se oporavlja i da je dobro.
Ako se dobro secam stariji sin joj je maturant ove godine. 😃

ima da posizi 😆 treba prezivjeti to njihovo ludiranje 😃
O tome ja i razmisljam. A kad pregrmi maturu i matursko vece i sve oko toga krece nova ludnica. Prijemni na faks. Ima da bude ludo i nezaboravno 😆
Moracemo joj traziti slike da nam pokaze. 😃

Smeki ❤️ 🤗
Drago mi je da se oporavljas i da si bolje, Uskoro ce nestati bolovi a i staka ti nece biti vise potrebna 😃

Znaci ode on sa veterine na medicinu 😆 Ako, nema veze. Strale je hteo pa nije upisao zato ce on sad da nas leci 😆 Drzimo mu palceve da sve prodje kako treba a ti probaj da se ne nerviras previse, Slike jedva cekam da vidim 😃
Kusal, Kusal je to Smeki. Gde Sida da ti stavljamo, taman posla. Njega cemo kad se sasvim oporavis 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ja danas otisla da primim injekciju, doktorka mi kaze: Ja na tvom mestu ovo ne bih primala...😲 Ja odem u apoteku, oni kazu isto..I ja dignem ruke, okrenem se, kupim samo tablete xefo rapid i bedoksin i odem kuci ...Sta mi je onaj moj fizijatar prepisao pobogu...

sta ti je dao da primas 😕
nn027 thumbnail
Zdravo Kety 🤗

Edited by nn027 - 10 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tacno tako..svi trebaju da postuju pravila i da ne zalaze na mesta na kojima nemaju pristupa kao clanovi..Do sada sam tolerisala upade ,ali od sada vise necu, odgovorni ce biti obavesteni a pocinioci sankcionisani ...
Sto se tebe Keti draga moja tice, znas da imas moju punu podrsku...🤗 ❤️

hvala Dal ❤️