Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
KUJILI STARTED 18.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 18th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 18, 2025 EDT
i support farhana
Alia and Ranbir to move to their new house - Krishna Raj
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Buddhiya Ka Naya Roop
Alia and Deepika meet for Pickleball.
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 1st ODI Perth🏏
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
O tome ja i razmisljam. A kad pregrmi maturu i matursko vece i sve oko toga krece nova ludnica. Prijemni na faks. Ima da bude ludo i nezaboravno 😆Moracemo joj traziti slike da nam pokaze. 😃
Ljubim vas ziva sam jos,matursko je proslo ,sad upis sto kaze Nada.20 Juna ide za Brcko upisace visu medicinsku hahhha da ne poverujes ,Totalna promena a ja se prilagodjavam.Hvala Kety za Shuklu bas mi je falio😡😆 Postavicu vam slike sa maturskog na fb.Meni je bolje ,skoro se sve vratilo na staro jos idem sa stakom ali su bolovi manji.
😲 aaa znaci to je razlog sto te zezaju da imas fana na IF .Predlazem da i ti otvoris FC 🤣
evo za Smeki 😊Nadam se da se oporavlja i da je dobro.Ako se dobro secam stariji sin joj je maturant ove godine. 😃ima da posizi 😆 treba prezivjeti to njihovo ludiranje 😃O tome ja i razmisljam. A kad pregrmi maturu i matursko vece i sve oko toga krece nova ludnica. Prijemni na faks. Ima da bude ludo i nezaboravno 😆Moracemo joj traziti slike da nam pokaze. 😃Ljubim vas ziva sam jos,matursko je proslo ,sad upis sto kaze Nada.20 Juna ide za Brcko upisace visu medicinsku hahhha da ne poverujes ,Totalna promena a ja se prilagodjavam.Hvala Kety za Shuklu bas mi je falio😡😆 Postavicu vam slike sa maturskog na fb.Meni je bolje ,skoro se sve vratilo na staro jos idem sa stakom ali su bolovi manji.
Ja danas otisla da primim injekciju, doktorka mi kaze: Ja na tvom mestu ovo ne bih primala...😲 Ja odem u apoteku, oni kazu isto..I ja dignem ruke, okrenem se, kupim samo tablete xefo rapid i bedoksin i odem kuci ...Sta mi je onaj moj fizijatar prepisao pobogu...
Tacno tako..svi trebaju da postuju pravila i da ne zalaze na mesta na kojima nemaju pristupa kao clanovi..Do sada sam tolerisala upade ,ali od sada vise necu, odgovorni ce biti obavesteni a pocinioci sankcionisani ...
Sto se tebe Keti draga moja tice, znas da imas moju punu podrsku...🤗 ❤️