Returning of the written off #78 Invited only - Page 49

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.2k

Users

5

2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: nn027

Pa da zna sta si juce radila covek bi se slogirao. Uopste me ne cudi to sto je rekao.

Ja danas otisla da primim injekciju, doktorka mi kaze: Ja na tvom mestu ovo ne bih primala...😲 Ja odem u apoteku, oni kazu isto..I ja dignem ruke, okrenem se, kupim samo tablete xefo rapid i bedoksin i odem kuci ...Sta mi je onaj moj fizijatar prepisao pobogu...
Daltoni thumbnail

Sreca tvoja pa mi nisi blizu. A inace, imam ja jednog takvog kuci. Kao da si mu ti cerka a ne ja.😡

Da...kralj jel da...🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

hbg ,tako je to kad imas matori krs kod kuce 🤣 a klimax te drma 😆😆

🤣 Vec stvaram slike...
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Upravo sam dobila pm da pojedinci postavljaju moj caps ( Prats u GG) bez moje dozvole,na svoj topik .Slike sam vam obrisala,i to je upozorenje.

Sad sam samo upozorila,iako sam ranije vec to uradila,sljedeci put cu vas prijaviti modu da vam zatvore topik zbog krsenja pravila IF.
Ako ne vjerujete,procitajte pravila IF,a imate ih i na prvoj stranici Prats FC.
Sljedeci put necu upozoravati nego cu vas prijaviti.Ako niste znali caps i kreacije su privatno vlasnistvo i ako na njima ne pise free ili ako nemate dozvolu ne mozete ih postavljati i koristiti.
Nije mi cilj da vas kazne ili vam zatvore topik,jer da jeste,vec bih to uradila bez upozorenja.Ovo nije prvi put da me upozoravaju da ista osoba uzima stvari sa ovog topika bez pitanja.
Ovo je stvarno posljednji put da upozorim tu osobu,a u pitanju je samo jedna osoba,prepoznat ce se 😉 jer ne uzima samo slicice nego i informacije sa ovog topika koje kasnije prezentuje kao svoje misljenje 😉

Tacno tako..svi trebaju da postuju pravila i da ne zalaze na mesta na kojima nemaju pristupa kao clanovi..Do sada sam tolerisala upade ,ali od sada vise necu, odgovorni ce biti obavesteni a pocinioci sankcionisani ...
Sto se tebe Keti draga moja tice, znas da imas moju punu podrsku...🤗 ❤️

Daltoni thumbnail

Nista bez sena 😉 😆

Embedded image permalink

Znaci palo je seno...😳 👍🏼
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ne javi nam se Dal danas. Trebala je ici na kontrolu.

I tako, sva entuzijasticna ja odem danas na kontrolu..pregleda mene moj doktor i kaze, moras jos injekcija da isprimas 😲, ovo jos nije dobro 😭..i obavezno da uradis magnet ☢️..da vidimo sta da lecimo dok ne bude jos gore...Mirovanje 😡 , injekcije 🤢 Tablete za bol 😕 ..ceo paketic jos 7 dana...Da samo pozelis...

Pa da zna sta si juce radila covek bi se slogirao. Uopste me ne cudi to sto je rekao.

Ja danas otisla da primim injekciju, doktorka mi kaze: Ja na tvom mestu ovo ne bih primala...😲 Ja odem u apoteku, oni kazu isto..I ja dignem ruke, okrenem se, kupim samo tablete xefo rapid i bedoksin i odem kuci ...Sta mi je onaj moj fizijatar prepisao pobogu...

Prosvrljaj malo po internetu. Mozda ces naci nesto.
A sad , kako ces na kontrolu kod dr? Dobar dan ja batalila vasu terapiju 😆
nn027 thumbnail

Nema nam Dal. 😒 Nadam se da slusa doktora i da lezi i miruje.

Slusam...verovali ili ne...Citam knjigu, odgledala sam i celu sezonu serije...Sve u svemu dobra sam za sada..😃

Kad si ti disciplinovana znam koliko je sati. Samo tako nastavi. Lezi i ne mrdaj. ❤️

😆 Naravno...❤️

Bila sam na bazenu, pa u bioskopu, pa na rodjendanu i sa decom napolju..deca pala , ja se jos drzim..😆 😆

Le, le 😲 A lezanje i mirovanje?

Joooj ne staj mi na muku...Da samo znas...ubices me...

Sreca tvoja pa mi nisi blizu. A inace, imam ja jednog takvog kuci. Kao da si mu ti cerka a ne ja.😡

Da...kralj jel da...🤣

Ma ne znam da li da se smejem ili da placem. Danas pre podne na plus trideset seo covek na biciklo i otisao u selo a popodne defile u kuci. Dosli ljudi da posete bolesnika. 😳😕
nn027 thumbnail

🤣 🤣

a onda to zove pravo na razlicito misljenje 😆😆😆 gdje to pravo na razlicitost iskljucivo pripada njima a drugi koji ne misle kao oni su slijepi kod ociju,nemaju ukusa, bla,bla,... 😆😆
Normalno da ti daju pravo na misljenje ali onako kako oni vide svojim ocima 😆😆

a onda se iznenade kad se prema njima podjes ponasati kao oni prema tebi 😆😆
naravno,ne prepoznaju da im vracas istom mjerom nego na sav glas trube kako si bezobrazan,nevaspitan,... 🤣 sami sebi dodjeljuju komplimente 😆 samo sto u ogranicenosti svog uma to ne prepoznaju 😉

Tesko je to kad onim sto imaju mogu samo da dobace do vlastite gluposti. Dalje nema. Oni su najpametniji, najbolji, sve znaju i niko nije kao oni.
A jos kad ugledaju mokru kosulju... zbogom pameti nisam te ni im'o 🤣

hbg ,tako je to kad imas matori krs kod kuce 🤣 a klimax te drma 😆😆

🤣 Vec stvaram slike...

I mi smo. 🤣
Edited by nn027 - 10 years ago
nn027 thumbnail

Nista bez sena 😉 😆

Embedded image permalink

Znaci palo je seno...😳 👍🏼

Ako mislis na ono sto ja mislim da mislis nije. Samo su spavali na senu. Ali seno je, dobar pocetak. Vidis da samo sto ne plane 😳 😆
nn027 thumbnail

Test je vrlo realan. Videcete . Moja realna dob je 24 sto je, slozicete se, sasvim realno kad sam ja u pitanju 😳😆😆

PS: Hvala Kety za link. Ulepsala si mi vece 😃
Edited by nn027 - 10 years ago