Dal,napisala sam ti gore,procitajNamjerno je pokusao da te napravi ljubomornom da bi ti vratio za nestoznaci da i njega muci nesto,razumijesNi jedan muskarac ne voli kada zena kaze za drugog frajera da je dobar,pa ni u salimozda mu je vremenom dosadilo,pa je odlucio da ti vrati milo za drago da vidis kako se on osjecamoras razgovarati,ali smireno,bez osudjivanja,pokusaj saznati sta ga muci.Dal,nesto postoji sigurno sto ga muci,samo krijeKada sam ja rodila svog sina,nakon toliko muke i bola,i borbe za njegov i svoj zivot,moj muz mi je pravio takve scene da sam ja ludila 😕 prosto ga nisam mogla prepoznatipa skoro godinu i pol smo se natezali i svadjali dok mi nije priznao da se boji da cu ga ostaviti utripovao je sebi da sad kad sam dobila sina on mi vise i ne treba 😕 i umjesto da razgovara on je pravio probleme ali ja nisam odustajala iako mi je cesto bilo svega preko glave.Ako znas da nije takav onda moras doci do razloga problema.Mozda je to takva glupost ali njemu je veliko,razumijes?
Ma nije to..to sto sam rekla da komentarisem frajere nije to bas tako bukvalno..Ja sam uvek njega stavljala na presto i laskala mu i kad ne zasluzuje,on se oduvek osecao postovano i voljeno..nemam poima koji mu je ovo sada trebalo..😕