Jel bih uspela da prezivim? 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 21 Aug 2025 EDT
DASHI FUTTT 21.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Aug 2025 EDT
THAKELA LOVE 22.8
Book talk reading challenge September 2025 ~ Sign up open!
Chal jhooti; Shaadi ka Har nhi Fansi ka zehrila Fanda (pics only)
August disaster. Will Param Sundari save BW this month?
Mann main koi aur, shaadi se kisi aur
Anupamaa 21 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Vivek Agnihotri - Nobody Should Name Their Child Taimur
Vivek Agnihotri Calls Maharashtrian food 'gareebon ka khana'
Danger - Param Sundari | Sidharth M, Janhvi K | SONG OUT
Proud Parents SRK-Gauri Watch Aryan 🥰
27 years of Dil Se
🚨 Scheduled Downtime Notice 🚨
Vec je ona krenula sa protestom i upravo je prekrstise u Sanchi 🤣🤣Vidi Gina da je vrag odnio salu 🤣
Kety, sad mi nesto pade na pamet. Sta mislis o tome da Nati tamo cestitam na ulozi Sumitre? 🤣
Jel bih uspela da prezivim? 😆
Steta 🤣 A taman sam pomislila da idem da joj cestitam.🤣
Kety, imas li ti "ulogu"?
Kety🤗 drago mi je da ti je bolje. A osecam se isto kao i ti slomljeno.Jos mi sin ima upalu uva i temperaturu..srce moje nije ni malo nocas spavao.
Samo da vas obavijestim da nam je Nataly postala Sumitra 🤣🤣
U SY FAN CLUBU napravili su igricu,nova BV,pa se biraju likovi 😆Nataly je napisala da je Gina podsjeca na Sumitru a ova razumjela da ona hoce biti Sumitra i proglasi je Sumitrom 🤣Dakle,pala sam sa stolice od smijeha.Pokusala sam Gini ukazati sta je Nataly pisala ali ona je ladno preskocila 😆Onda slijedi ocekivana reakcija Nataly 🤣"Ko je Sumitra?Ja hocu biti Sanchi 😡"Znaci,valjala sam se od smijeha,gdje nju za Sumitru😆Odsad je Sumi a ne Nataly 🤣Nataly kiss 🤗
Staaa!!?? Sumitra! Natali! 🤣 🤣🤣
Ma ne da joj "odgovara". Nije kom je namenjeni nego kome je sudjeno. 🤣
Vidi Nato ja predlazem da ti tamo krenes sa nasim vevericama u znak protesta 🤣 🤣Vec je ona krenula sa protestom i upravo je prekrstise u Sanchi 🤣🤣Vidi Gina da je vrag odnio salu 🤣
Steta 🤣 A taman sam pomislila da idem da joj cestitam.🤣
Kety, imas li ti "ulogu"?Nemam uloge niti zelim,mada mi je Nataly pokusala uvaliti ulogu Sumitre🤣🤣🤣Pod izgovorom da ja odgovaram,samo da je se ona rijesi 🤣
Jutros mi je bolje,nemam temperaturu samo sam slomljena🤢
Sad mene psuju,rekla sam da su zasluge samo tvoje 😆Da,krecemo ,valjda 😆
🤣 Pametnica hahahahhahhahh
Jao mogu zamisliti sta bi bilo da je ostala Sumitra 🤣
🤣
Po dvije,mozda ti dotad zavrsisi Silu😉 Moji su oko 10ep.htjeli odustati,bilo im dosadno😆Ali nakon 22 epiz.se ne javljaju 😆