Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 26th Oct 2025 - WKV
PICHLE JANM KA PUNYA 26.10
Actor Satish Shah Passes Away
PHATHAKHEE 27.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 26, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 27 Oct 2025 EDT
Clip of Deepika justifying infidelity and cheating is going viral
Pakistan Puts Salman Khan On Watch List
5000 Episodes..
Alia's agenda behind friendship with Katrina
The Girlfriend - Rashmika - trailer out now.
Male r*pe yuckkkk ??????
Kyunki forums beats yrkkh forum
Finally watching the Bill Gates epi. Live updates: pics attached
Why does Govinda not take on Dad/older brother roles?
24 years of Asoka
Da vam dam inspiraciju..
Bila je to ljubav na prvi pogled...Uocila sam ga ispred jednog uglednog striptiz bara gde sam prodavala otrov za pacove.Bila je guzva,ali pored svih onih lepotica ja sam bila ta koja ga je ocarala zuckastosmedjim zubima ,predivnom rascupanom kosom i prelepim crnim noktima.Dugo mi se smesio sve dok baba nije skontala da ima ogromnu slinu na bradi ,ali to ga nije sprecilo da mi se udvara.Oh ,kako me samo zavodljivo pipao ,pokusao je dopreti do mog srca,ali uzalud,svi oni prsluci i dzemperi mu nisu dali.Plesali smo do dugo u noc i nije mu smetalo sto na cizmama imam kubik ovcije balege.Divna noc a onda je otkucala ponoc..Zgrabila sam vrecu sa otrovom i krenula kuci,nije me pustao,do pola puta je trcao zamnom.Baba je isto ostala zadivljena njegovom upo*noscu pa smo mu zajedno mahale sa traktora.Od toga ga dana nisam videla ,i uvek kada bih sedela na WC solji zamisljala sam nas dvoje i ono sto je medju nama moglo biti.Doslo je i prolece, krompiri su se kopali,posla sam se osveziti u potoku,znate kada imate deset suknji a imate svboguz,nije vam lako...usput sam ubrala otrovnog brsljena da obradujem babu novim cajem, kad ono ispred mene ONNN...!!! Mislila sam da sanjam,kada me uhvati za ruku i rece: Oh ti otrcana, cupava,ruzna divljakuso,hoces li mi biti zena?Ostala sam zatecena, sline su mi curile niz usne i bradu,pa sam ih kao prava dama neprimetno obrisala o rukav,a rukav o njegovu svilenu zelenu kosulju .Bila sam presretna i bas kao u svim bajkama skocila sam na njega ,oboje smo pali u potok,ljubio me strastveno dok mu je jezik upadao medju moje suplje zube.Noc je brzo dosla i pogodite sta...uspeo je dopreti do mog srca...
Originally posted by: MarijaDj
Ahhahahahahahahah Dal 😆 pa hiljadu lajkova bih ti dala!!!! 🤗
Originally posted by: MarijaDj
Ja samo da se javnem na kratko i da vam pozelim svima dobar dan! 😃
Brze ste mogu vam reci, tek sam na 41. strani. Valjda cu da vas stignem dok ne pocne LU (posto epizode vise ne gledam 😆)
Sve vas grlem i volem 🤗 Toliko ste me oraspolozile svojim dosadanjim komentarima da ne mogu da vam opisem. ❤️ Al sto kaze Jasna, vraticu se da ispravim ovaj post ako sam pogresila 😉
Love, samo da znas da se drogiram pricom AnSh - Stranger on the hill... Predivna je iako je dugacka 🤗
E pa stvarno, ko da vas stigne... Nisam sve procitala sto ste pisale, ali vratila sam se nekoliko strana unazad, dovoljno da vidim da je izasao novi SBS segment! 😃 Jao, jes' da je san, ali kako su cakani
I bas mi zao sto ne videh Bikicinu slicicu... 😭