EX YU AnSh SCENARIO MALE NEVESTE #15 - Page 42

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

81.8k

Users

29

18.3k

Frequent Posters

Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Bikica

Tako je Mima draga👏

To nam stalno rade. Iznerviramo se , razbesnimo,pisemo sve i svasta a onda nas iznenade necim lepim pa zaboravimo sve sto smo rekle. Bice tako i ovaj put. Pa ne moze 4 puta : los precap_losa epizoda.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Jao Dal,pa kako sad posle ovog nesto napisati,a taman sam htela...

Hajde napisi..molim te..,ovo je bilo samo za raspolozenje koje je ovde globalno lose..sada idu prave,romanticne stvari..pisite ,a ja cu da crpim inspiraciju od vas kao i do sada..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: loveansh

😊Pre nego sto podjem da iscitam sta ste sve pisale, evo jedan optimistican i ja se nadam realan OS o tome sta bi sutra moglo da se desi:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3447504

A ovde je post od 5 cents koja je napravila analizu danasnjeg precapa kroz prelepe slike i jos lepse reci:

http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3447243

Evo i malo pozitivnih komentara, prevedenih sa foruma:

Bol je sada samo stvar proslosti. Od sada pa na dalje, A&S ce bol videti samo u retrovizoru. Pred njima je novi zivot ispunjen strascu i ljubavlju u kome ce zajedno uzivati.

Ljav nikada nije zarobljena samo u jednom godisnjem dobu, ljubav prolazi kroz sve, kisu, bol, zimu i leto da bi dosla u prolece ljubavi. Tamo gde ima ljubavi, sve s vremenom dodje na svoje mesto. Volim precap, nije bilo lepseg i znacajnijeg kadra.

Napet i zabrinut Shiv i tuzna Anandi ce stvoriti ljubavlju ispunjenu buducnost.

Precapje zraka nade za prekrasno sutra, jer ce razdvojenost pojacati ljubav i zelju da je izrazi kod Anandi, i on ace priznati svoju ljubav svom suryabadal-u

I najcrnji oblak ima srebrne rubove, kaze izreka (There is always a silver lining on the dark clouds.😛

Poput tog zracka nade i u najcrnjim trenucima, ova ce udaljenost izmedju A&S pomoci da se sruse prepreke i premoste provalije izmedju Anandi i Shiva, sto je u ovom trenutku neophodno.

🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Love ovo je dobro🤗
Precapje zraka nade za prekrasno sutra, jer ce razdvojenost pojacati ljubav i zelju da je izrazi kod Anandi, i on ace priznati svoju ljubav svom suryabadal-u
Tamo gde ima ljubavi, sve s vremenom dodje na svoje mesto.
Sve ovo sto se desava samo jaca njenu ljubav ka njemu...mada je ona i sad snazna ali ona jaca jos kroz vreme,sve dublje u dublje,u srcu,uzvisenije u nama...😳
Nego ja se pitam..ona bi mogla njega da pozove,.ili zbog osecaja krivice nece..pitanja..a CV zna odgovor😆
Edited by Bikica - 12 years ago
mima88 thumbnail

Originally posted by: nn027

Tako je Mima. Jos cemo se mi radovati. A J&G mogu biti samo losa kopija An&Sh. 😛

Ko zna sta su ovi smislili mozda i tu daju neku zanimljivu temu pa da na kraju i njihovu pricu pratimo indijci su to ko bi ga znao
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Odoh ja da spavam..sutra valja poraniti i podneti zalbu ,ne bih li nekako izbegla placanje kazne..Laku noc svima..Sanjajte samo princeve i princeze,nikako vestice,prasice i vukove..
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: smeker

Pisu kao da je ta dodela nagrada u fazonu da predstavljaju omladinu Indije,pa se zato Prats sigurno obukla tako😃 trazim opravdanje jer je volim 😆😆

Meni je Prats bas bila lepa. Sid mi se nije dopao.
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Bikica

Tako je draga🤗...u potpunosti se slazem sa tobom od reci do reci❤️

Kosulja plava ❤️😳❤️ mislim raznih nijansi
😆
s

To je to Bikice moja draga!!!👏😃 Negde sam na strani 11-12 polako se mrdam
Dora77 thumbnail