To nam stalno rade. Iznerviramo se , razbesnimo,pisemo sve i svasta a onda nas iznenade necim lepim pa zaboravimo sve sto smo rekle. Bice tako i ovaj put. Pa ne moze 4 puta : los precap_losa epizoda.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Oct 2025
RAMAYAN AT PH 23.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 2nd ODI🏏
🎉🌟Happy Birthday to the Man Behind the Magic—Vijay Bhatter🎂💐
Rashmika's Thamma opening day at 25 cr - True blue superstar
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 23, 2025 Episode Discussion Thread
Twinkle Khanna says physical cheating isn’t a deal breaker
I need to know
Mihir To Kiss Noyna - Ewwwww
SSR Family To Challenge CBI Closure Report
Will Smith To Also Appear In Kyunki?!
Spirit - The Sound Story Of The Film
APAHARAANN 24.10
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
Jao Dal,pa kako sad posle ovog nesto napisati,a taman sam htela...
Originally posted by: loveansh
😊Pre nego sto podjem da iscitam sta ste sve pisale, evo jedan optimistican i ja se nadam realan OS o tome sta bi sutra moglo da se desi:
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3447504
A ovde je post od 5 cents koja je napravila analizu danasnjeg precapa kroz prelepe slike i jos lepse reci:
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3447243
Evo i malo pozitivnih komentara, prevedenih sa foruma:
Bol je sada samo stvar proslosti. Od sada pa na dalje, A&S ce bol videti samo u retrovizoru. Pred njima je novi zivot ispunjen strascu i ljubavlju u kome ce zajedno uzivati.
Ljav nikada nije zarobljena samo u jednom godisnjem dobu, ljubav prolazi kroz sve, kisu, bol, zimu i leto da bi dosla u prolece ljubavi. Tamo gde ima ljubavi, sve s vremenom dodje na svoje mesto. Volim precap, nije bilo lepseg i znacajnijeg kadra.
Napet i zabrinut Shiv i tuzna Anandi ce stvoriti ljubavlju ispunjenu buducnost.
Precapje zraka nade za prekrasno sutra, jer ce razdvojenost pojacati ljubav i zelju da je izrazi kod Anandi, i on ace priznati svoju ljubav svom suryabadal-u
I najcrnji oblak ima srebrne rubove, kaze izreka (There is always a silver lining on the dark clouds.😛
Poput tog zracka nade i u najcrnjim trenucima, ova ce udaljenost izmedju A&S pomoci da se sruse prepreke i premoste provalije izmedju Anandi i Shiva, sto je u ovom trenutku neophodno.
Ko zna sta su ovi smislili mozda i tu daju neku zanimljivu temu pa da na kraju i njihovu pricu pratimo indijci su to ko bi ga znao
Tako je Mima. Jos cemo se mi radovati. A J&G mogu biti samo losa kopija An&Sh. 😛
Pisu kao da je ta dodela nagrada u fazonu da predstavljaju omladinu Indije,pa se zato Prats sigurno obukla tako😃 trazim opravdanje jer je volim 😆😆
Tako je draga🤗...u potpunosti se slazem sa tobom od reci do reci❤️Kosulja plava ❤️😳❤️ mislim raznih nijansi😆