EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #9 - Page 79

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

70.7k

Users

26

13.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: sladjana333

Od prve stranice, ali sam jedva umolila najmladju kcerku da me registruje( to ti ja nemam pojma) i pokaze sta trebam da radim,da bi komunicirala sa vama. U, jednom sam napravila veliki belaj, dok nisam bila registrovana, lajkovala sam ovde, a nisam znala da ce se to pokazati na njenoj face book strani, bila je da me proguta. Uspela sam da je umolim da mi postavi ovu slicicu, koju ja mnogo volim, mog macka Sila.

Bas mi je milo da to cujem, pa ti nas sve ovde prakticno poznajes..👏 🤗
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: Daltoni

Iskreno,ovo ne lici na Prats..mislim, ona je jos uvek sa Makrandom u vezi (bila za vreme onog praznika sa vatrometima),mozda je ovo clanak iz vremena kada su njih dvoje letos pravili pauzu ...Kada su se pomirili na jesen, rekla je da su se verili a da ce svadba biti za dve godine. Njihova veza je bila toliko ozbiljna da su zajedno bili na letovanju i putovanjima za vikend. Sada kruze price da od skora ne nosi njegov verenicki prsten.??..To sto su tada raskinuli je mozda i bilo zbog nedostatka vremena ali sada Prats ne snima vise toliko..Sto se njene veze sa Sidom tice, tu postoje razne teorije u koje ne bih da zalazim jer nista nije potvrdjeno...Ali svi pretpostavljaju da je u pitanju jednostrana platonska ljubav (ona njega) . Na onu zabavu Colors TV je dosla sa najboljom drugaricom Nehom (bivsa Gena) koja se skoro udala i koja isto nije bila u pratnji muza (mozda zbog Prats) , ona i Sid su vidjeni na zabavi kako se smeju i sale ali prijateljski..tako da sve dok neko od njih ne objavi veridbu sa bilo kim (Makrand,Sid, osoba X ) Sid i Prats ostaju enigma za sve nas ...

😡 i 😳
Edited by Serviana - 12 years ago
kaliopa thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Dal i Smekice jeste videle da nema Sidyushe 😃

A sad mi recite iz kojih je ovo novina. Jos uvek citam postove...nisam jos up to date

Iskreno, nemam pojma iz kojih novina, uzela sam to sa jedne fb strane, a oni nisu naznacili iz kojih.
Daltoni thumbnail

Dal i Smekice jeste videle da nema Sidyushe 😃

A sad mi recite iz kojih je ovo novina. Jos uvek citam postove...nisam jos up to date

To moras da pitas Kaliopu, a znamo mi da nema SidYushe, i ne znamo da li ce biti, samo znamo da ima hemije i da Prats hvata Sida kad god joj je u blizini,smeje se njegovim salama a on se trudi da je zabavi i ispadne zanimljiv, da ne spominjem sto ga ona zove "duso" a on je grli od pozadi ..a da,i ona mu drzi ruku u krilu...da nastavim ...😃
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Jeca1997

Znam,ali to je SHIV ❤️

Tih... nije bre, nose se i danju i nocu i zveckaju u ritmu... , jesi li sad razumela😉

Sto ti je mladost, sve moras da nacrtas😆 'Ajde ovako da ti pojasnim, to je muzika, koja ce se cuti tog dana D, a mozda bude noc, koji svi mi ovde sa nestrpljenjem ocekujemo i zatio mladic poklanja te nanogice devojci i pri tom je tako znacajno gleda, a bogami i ona njega, jer zamisljaju to desavanje, koje se naravno odjijau ritmu i nanogice pri tom zveckaju, pa ti sad zamisli kao to izgleda.😃

Da sam mladja ja bih to probala, ovako u ovim godinama moj Sh bi pao u nesvest😆
Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3

Originally posted by: nn027

Babin unuk 🐷. Majstor manipulacije. Posto znam da mu je to poslednje s...anje nisam se mnogo potresla. Sad samo cekam da ih Anandi isprasi onako strycno.😉.

Hoce to sutra biti???
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Je'li me neko trazio mozda...ja bila sa ovim "dasom" u labolatoriji😳😳😳

4 26
Edited by Bikica - 12 years ago
kaliopa thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

To moras da pitas Kaliopu, a znamo mi da nema SidYushe, i ne znamo da li ce biti, samo znamo da ima hemije i da Prats hvata Sida kad god joj je u blizini,smeje se njegovim salama a on se trudi da je zabavi i ispadne zanimljiv, da ne spominjem sto ga ona zove "duso" a on je grli od pozadi ..a da,i ona mu drzi ruku u krilu...da nastavim ...😃

Dal, sad si gotova, ima da te stavi na silent treatment! 🤣
Daltoni thumbnail

Hoce to sutra biti???

Sutra afera "koferce" opet dupla epi.. i An govor pola sata...
Edited by Daltoni - 12 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Sh ima vise pidzama nego A sarija, a ni jednu night dres ( pidzama, spavacica, nocna haljina, bebi doll i tako redom)😕

Da Sladjo upravo tako,ima on vise pizama,nego ona legla u sariju od 10 dana,a ujutru obukla novi..ima 'li tu logike ikakve..joj ja i njen sari i njegova pizama...😆😆😆
Edited by Bikica - 12 years ago