EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #5 - Page 28

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

97.6k

Users

22

5.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kop93

Nema sta ovaj "vruci macak Sh "-izazvo nase uzdahe i pozar ovdje na forumu!!😆

Ma plamen 😃neverovatnih razmera,nema tih vatrogasaca koji bi ga ugasili,😳 a i sto bi 😉nek goriii
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ala se Sh obradovo spavacici 😆,a An napravila facu kao da je pokisla!!
Gocilija thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: shmeker

Kad joj je rekao da je nece ni taci dok ga ne zavoli,pogledjte njenu facu😆nije joj to bas odgovaralo ili mi se cini

Ma naravno da ti se cini ! Kakvi joj nije odgovaralo !? Pao joj je veeliki kamen sa srca ( sreca da nije pao Shivu na nogu !!😉 )

Sto rekla Kopica, ona bi u brak, pa onda da navali: kuvaj, peri, tresi, mesi i vode donesi... a, u radionu da ne ulazi, sto se tica Shiva, onako mlad i zdrav muskarac, neka se snadje, najbolje da mu Mahi kupi jednu gumenu lutku sa An likom, da je zameni u radioni... ihhh, ala bi An bila srecna... !!!👏😛😊 🤣🤣

A sto se tice ove diskusije vezano za navijanje ko je za J🐷 a ko Sh.. - ne treba se cuditi sto narod navija za J 🐷. Sto kazes, naucile nase zene da se muzevi sadisticki izzivljavaju, mlate, napijaju se, dovode svalerke... i one im nebrojeno puta oprastaju, kao bice jednoga dana bolji, popravice se...

A kad se ti i takvi muzevi jos pokaju, kad ih zamole (toboze) za oprostaj, ihhh te srece..👏..
Ma, cuj baaa, sve ce mu zena oprostiti, samo da ne bude sama i napustena... ( gledala sam skoo neku detektivsku emisiju, glupa jeste, ali sam se krstila sa obe ruke... zena ulovla moza u preljubi, on sve priznao... i kad su je pitali sta ce dalje, ona kaze : OPROSTICU MU - A, STA BI DRUGO, POGLEDAJTE KOLIKO JE TESKO DOCI DO MUSKARCA, KOLIKO JE USAMLJENIH ZENA... 🤣🤣🤣 Majke mi, nije ovo ni malo smesno, ovo je bre zalosno... to ti je to - samo neka je tu, neka dodje kad god hoce, neka radi sta god hoce, neka me bije, vara...samo neka dodje !! 😡😡 DA NE BUDEM SAMA !!!

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Gocilija

Ma naravno da ti se cini ! Kakvi joj nije odgovaralo !? Pao joj je veeliki kamen sa srca ( sreca da nije pao Shivu na nogu !!😉 )

Sto rekla Kopica, ona bi u brak, pa onda da navali: kuvaj, peri, tresi, mesi i vode donesi... a, u radionu da ne ulazi, sto se tica Shiva, onako mlad i zdrav muskarac, neka se snadje, najbolje da mu Mahi kupi jednu gumenu lutku sa An likom, da je zameni u radioni... ihhh, ala bi An bila srecna... !!!👏😛😊 🤣🤣

A sto se tice ove diskusije vezano za navijanje ko je za J🐷 a ko Sh.. - ne treba se cuditi sto narod navija za J 🐷. Sto kazes, naucile nase zene da se muzevi sadisticki izzivljavaju, mlate, napijaju se, dovode svalerke... i one im nebrojeno puta oprastaju, kao bice jednoga dana bolji, popravice se...

A kad se ti i takvi muzevi jos pokaju, kad ih zamole (toboze) za oprostaj, ihhh te srece..👏..
Ma, cuj baaa, sve ce mu zena oprostiti, samo da ne bude sama i napustena... ( gledala sam skoo neku detektivsku emisiju, glupa jeste, ali sam se krstila sa obe ruke... zena ulovla moza u preljubi, on sve priznao... i kad su je pitali sta ce dalje, ona kaze : OPROSTICU MU - A, STA BI DRUGO, POGLEDAJTE KOLIKO JE TESKO DOCI DO MUSKARCA, KOLIKO JE USAMLJENIH ZENA... 🤣🤣🤣 Majke mi, nije ovo ni malo smesno, ovo je bre zalosno... to ti je to - samo neka je tu, neka dodje kad god hoce, neka radi sta god hoce, neka me bije, vara...samo neka dodje !! 😡😡 DA NE BUDEM SAMA !!!

Goco, potpuno si u pravu,👏 ma zensko kada se rodi odmah misle kako da ga udaju a da kuca ostane na sinu,on ce da cuva roditelje..eh nas mentalitet,..😡 Nas su zene tako naucili od malena..musko je da se ne izdrci,..da je zivo i zdravo i da piski stojeci i slicno..zensko kada se rodi samo mu se metla obraduje..😡 😡
Daltoni thumbnail

Ma plamen 😃neverovatnih razmera,nema tih vatrogasaca koji bi ga ugasili,😳 a i sto bi 😉nek goriii

Ja ne znam za vas ali ja zovem vatrogasce,mozda se nadje neki dobar..😉
Daltoni thumbnail

Eh dal 😃uzdisemo u istom trenutku😉 to ti je ta veza nis-prokuplje, ta scena je tako vruca ostavlja bez daha😳

Eh Smekerice..bicemo na vestima, ali se pozar brzo siri i na ostale krajeve..bice to pozar biblijskih razmera..😆 EX YU sodoma i gomora..😈
dadisabih thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ipak bi vise volela da je umesto Zerarda bio doticni😛

Dodir ❤️

Dodirne me nekad
i muzika neodsvirana,
i rec nekazana,
i ples neodigran,
i zelja neostvarena,
i covek netaknut zenskom rukom...

I zapitam se
zasto postoje
oni sto druge ne doticu
ni zeljom,
ni igrom,
ni recju,
ni zvukom...

Zar zive da bi bili mrtvi?

❤️❤️
cuperak

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Joj i ja bi jedan sari ako moze😆😆😆

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Joj i ja bi jedan sari ako moze😆😆😆

Ovde bi Srbijina keva dala najbolji komentar..❤️😎☢️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Eh Smekerice..bicemo na vestima, ali se pozar brzo siri i na ostale krajeve..bice to pozar biblijskih razmera..😆 EX YU sodoma i gomora..😈

Ja cu se postarati za ekipu iz vazduha u gasenju pozara..i to sve preko Zerarda...🤣