Nema sta ovaj "vruci macak Sh "-izazvo nase uzdahe i pozar ovdje na forumu!!😆
Big Boss 19: Daily Discussion Thread - Aug 29, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Aug 2025 EDT
MAIRAs SCHOOL 29.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 30 Aug 2025 EDT
Param Sundari opens well
MAIRA KNOWS 30.8
Aneet and Ahaan on the cover of THR!!
Abhira : The self-respect queen
Geetanjali Saree look
Anupamaa 29 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Deepika Ranveer At Ambani Ganpati Festival
Throw back! When katrina did not take 'gentle' gently from Shah!
Cannot decide who is most annoying
Bullying in the first week?
Monsoon Magic Micro-fiction Contest Felicitation Ceremony
Ijja-jjat hai
Nazar laga hua anda mein nahi khaata
Trailer - Do You Wanna Partner - Tamannaah Bhatia Diana Penty
Unseen bollywood pics
Queen 2 Tanu Weds Manu 3 Get Rolling
Nema sta ovaj "vruci macak Sh "-izazvo nase uzdahe i pozar ovdje na forumu!!😆
Kad joj je rekao da je nece ni taci dok ga ne zavoli,pogledjte njenu facu😆nije joj to bas odgovaralo ili mi se cini
Originally posted by: Gocilija
Ma naravno da ti se cini ! Kakvi joj nije odgovaralo !? Pao joj je veeliki kamen sa srca ( sreca da nije pao Shivu na nogu !!😉 )
Sto rekla Kopica, ona bi u brak, pa onda da navali: kuvaj, peri, tresi, mesi i vode donesi... a, u radionu da ne ulazi, sto se tica Shiva, onako mlad i zdrav muskarac, neka se snadje, najbolje da mu Mahi kupi jednu gumenu lutku sa An likom, da je zameni u radioni... ihhh, ala bi An bila srecna... !!!👏😛😊 🤣🤣
A sto se tice ove diskusije vezano za navijanje ko je za J🐷 a ko Sh.. - ne treba se cuditi sto narod navija za J 🐷. Sto kazes, naucile nase zene da se muzevi sadisticki izzivljavaju, mlate, napijaju se, dovode svalerke... i one im nebrojeno puta oprastaju, kao bice jednoga dana bolji, popravice se...
A kad se ti i takvi muzevi jos pokaju, kad ih zamole (toboze) za oprostaj, ihhh te srece..👏..
Ma, cuj baaa, sve ce mu zena oprostiti, samo da ne bude sama i napustena... ( gledala sam skoo neku detektivsku emisiju, glupa jeste, ali sam se krstila sa obe ruke... zena ulovla moza u preljubi, on sve priznao... i kad su je pitali sta ce dalje, ona kaze : OPROSTICU MU - A, STA BI DRUGO, POGLEDAJTE KOLIKO JE TESKO DOCI DO MUSKARCA, KOLIKO JE USAMLJENIH ZENA... 🤣🤣🤣 Majke mi, nije ovo ni malo smesno, ovo je bre zalosno... to ti je to - samo neka je tu, neka dodje kad god hoce, neka radi sta god hoce, neka me bije, vara...samo neka dodje !! 😡😡 DA NE BUDEM SAMA !!!
Ma plamen 😃neverovatnih razmera,nema tih vatrogasaca koji bi ga ugasili,😳 a i sto bi 😉nek goriii
Eh dal 😃uzdisemo u istom trenutku😉 to ti je ta veza nis-prokuplje, ta scena je tako vruca ostavlja bez daha😳
Dodirne me nekad
i muzika neodsvirana,
i rec nekazana,
i ples neodigran,
i zelja neostvarena,
i covek netaknut zenskom rukom...
I zapitam se
zasto postoje
oni sto druge ne doticu
ni zeljom,
ni igrom,
ni recju,
ni zvukom...
Zar zive da bi bili mrtvi?
❤️❤️
cuperak
Eh Smekerice..bicemo na vestima, ali se pozar brzo siri i na ostale krajeve..bice to pozar biblijskih razmera..😆 EX YU sodoma i gomora..😈