Ja cu se postarati za ekipu iz vazduha u gasenju pozara..i to sve preko Zerarda...🤣
Kako ga zovete vi tamo u Crnoj Gori?? Da nije mozda Zero sokole 🤣
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
HEALING SHUROO 18.9
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 19th Sept, 2025
Deepika Removed From Kalki 2
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
Buddhiya ki Nautanki
How quickly time changes
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Pari's hate for Tulsi
Alia bhatt special topic
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Baseer rental house
Appreciation Post for Ruheen
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Ja cu se postarati za ekipu iz vazduha u gasenju pozara..i to sve preko Zerarda...🤣
E moja Goco spao je kamen Sh ali negdje drugdje a ne na nogu...😆.Najveci problem kod zena je materijalna neovisnost i jos u cestim slucajevim obitelj i okolina,pogotovu koje su othranjene u cvrsto patrijahalnoj obitelji gdje je musko BOG, a zensko jedno nista ,jos se uda za takvog isto vaspitanog,pa ona NEZNA za drugacije i ostaje slijepa cijeli zivot nikad da progleda kako treba i jos ugnjetava ostale zene,postaje im veci neprijatelj nego muskarac.Neovisne zene misle da nemaju kuda i dosta ih trpi muske snobove zbog toga,umjesto da ih sutiraju prestanu biti im sluskinje i osamostale se,ali fali im hrabrost za to.Originally posted by: Gocilija
Ma naravno da ti se cini ! Kakvi joj nije odgovaralo !? Pao joj je veeliki kamen sa srca ( sreca da nije pao Shivu na nogu !!😉 )
Sto rekla Kopica, ona bi u brak, pa onda da navali: kuvaj, peri, tresi, mesi i vode donesi... a, u radionu da ne ulazi, sto se tica Shiva, onako mlad i zdrav muskarac, neka se snadje, najbolje da mu Mahi kupi jednu gumenu lutku sa An likom, da je zameni u radioni... ihhh, ala bi An bila srecna... !!!👏😛😊 🤣🤣
A sto se tice ove diskusije vezano za navijanje ko je za J🐷 a ko Sh.. - ne treba se cuditi sto narod navija za J 🐷. Sto kazes, naucile nase zene da se muzevi sadisticki izzivljavaju, mlate, napijaju se, dovode svalerke... i one im nebrojeno puta oprastaju, kao bice jednoga dana bolji, popravice se...
A kad se ti i takvi muzevi jos pokaju, kad ih zamole (toboze) za oprostaj, ihhh te srece..👏..
Ma, cuj baaa, sve ce mu zena oprostiti, samo da ne bude sama i napustena... ( gledala sam skoo neku detektivsku emisiju, glupa jeste, ali sam se krstila sa obe ruke... zena ulovla moza u preljubi, on sve priznao... i kad su je pitali sta ce dalje, ona kaze : OPROSTICU MU - A, STA BI DRUGO, POGLEDAJTE KOLIKO JE TESKO DOCI DO MUSKARCA, KOLIKO JE USAMLJENIH ZENA... 🤣🤣🤣 Majke mi, nije ovo ni malo smesno, ovo je bre zalosno... to ti je to - samo neka je tu, neka dodje kad god hoce, neka radi sta god hoce, neka me bije, vara...samo neka dodje !! 😡😡 DA NE BUDEM SAMA !!!
Originally posted by: Gocilija
Ihhh breee, kupio joj sve sto ima u radnji samo sto ga je konacno nazvala po imenu !!! Majko moja, pa zar je to bilo toliko tesko !! Ehh, sta li bi joj sve uradio da pristane da udje u radionu, da je samo gleda dok se oblaci, svalaci, ceslja...spava... ..😛😛 makar je nikad ne dodirnuo... samo da je tu, kraj njega, da je gleda... Sto ti je ljubav .. 😳❤️ Ako ga Anandi bude jos dugo mucila, moracemo da ga dovedemo malo kad nas... ili da posaljemo delegaciju rasnih devojaka ( poput Dal... i svih mladjih, ispod 50 godina 🤣 da se i one malo omrse o ovog macana !!
E Bikice,TO,TO 👏,to ce i da se desi
Ma on nju dok iskusa...izludi svojim udvaranjem pocece se ona sama svlaciti,oblaciti,cak ce i njega zvati da joj pomogne u tome..🤣a do tada cemo Goco poslati nasu delegaciju da ga dobro pripremi da nebi bilo iznenadjenja🤣
E Bikice,TO,TO 👏,to ce i da se desi 🤣,kad An podivlja,uf,uf...🤣
Pa posto nas znaju iznenaditi u negativnom smislu,red bi bio da bude i u pozitivnom...😉😆Originally posted by: Serviana
Kad dodje na red njihova prva noc ima svi da hiperventiliramo na forumu.
A posto je to ipak BV ocekujem nesto skroz drugacije od uobicajenog. Mozda gre'im, ali dobro...