SRPSKI SCENARIO MALE NEVESTE #2 - Page 35

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

88.9k

Users

29

2.2k

Frequent Posters

tinoo thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 13 years ago
guys -- have to logoff now -- please post any questions you have. will reply tomorrow. 🤗
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Zar u precap-u Shivova majka nije poljubila ruke Anandi?
Danas nije! Promenili su i to.
tinoo thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
yeah kabakaba -- they did cut out the part of mother-in-law kissing anandi's hands which was earlier shown in the sbb video. 😡 I wonder why, it would have been a very nice gesture to show. ⭐️ ... but maybe the CVs later decided that it showed too much affection right in the beginning without knowing anandi much so they cut it out.
she did stop her from touching her feet though -- which is more of an indication that she doesnt want senior-junior relationship between herself and anandi -- she only wants a relationship of equality and friends.
lidoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: tinoo

@ lidoni = 🤗 I will answer your questions about lord shiva and lord Krishna in a couple of days. They are really long stories/answers and I dont have enough mental focus to write about it just now. I am glad you understand english. it helps not to have intermediaries/translators in our relationship.

🤗tinoo⭐️!
In advance thank you very much. I am sorry, because I have you busy...
lidoni thumbnail
Mislim da ne bilo ni fer ( bez obzira sto je nasa), da Anandi - kao serviranog na tanjiru - dobije onako carobnog ( i onolikog) momka i to, bez po muke... Sto se ona bude vise namucila oko Shiva, vise ce ga i voleti - a mi cemo dotle da kljucamo i prokljucamo...😍 🤪
lidoni thumbnail
Znaci, moci ce da se vencaju tek za 4 meseca 🥱 , " jos bolje za Novu godinu"... a, dotle moze jos svasta da se izdesava...😲...! ( Kako cemo da nalakiramo nokte za Novu godinu, ako ih dotle sve pogrickamo 🤪 ?)
😉 Utesice nas sa skorasnjom veridbom; samo nek' pozure - a, ne - da nas preko vikenda ostave da se cedimo 😕...
kabakaba4 thumbnail

Liki, jesi li citala komentare posle WU?
Ima 8 stranica i ljudi su uglavnom razocarani Anandinim ponasanjem i osecaju da ona jos zali za Jag, a Shiv trpi, ni kriv ni duzan.
kabakaba4 thumbnail

Originally posted by: lidoni

Znaci, moci ce da se vencaju tek za 4 meseca 🥱 , " jos bolje za Novu godinu"... a, dotle moze jos svasta da se izdesava...😲...! ( Kako cemo da nalakiramo nokte za Novu godinu, ako ih dotle sve pogrickamo 🤪 ?)

😉 Utesice nas sa skorasnjom veridbom; samo nek' pozure - a, ne - da nas preko vikenda ostave da se cedimo 😕...

U seriji sigurno da nece trajati 4 meseca, nisu oduzili ni razvod za 6 mes. ali ce biti svega i svacega, jer se i sestra pojavljuje, a mozda i Jag ostavi Gauri i dodje, pa joj pomuti razum.
Vidi se da ce biti umesan J, jer je na pocetnoj slici, a An izmedju njih dvojice.
Bas nas cimaju ovi CV's i prave iznenadjenja.
Danas su bas svi razocarani, citaj ako imas vremena.

Gde su svi nasi, niko se ne javlja?
cardigan thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: kabakaba4

U seriji sigurno da nece trajati 4 meseca, nisu oduzili ni razvod za 6 mes. ali ce biti svega i svacega, jer se i sestra pojavljuje, a mozda i Jag ostavi Gauri i dodje, pa joj pomuti razum.
Vidi se da ce biti umesan J, jer je na pocetnoj slici, a An izmedju njih dvojice.
Bas nas cimaju ovi CV's i prave iznenadjenja.
Danas su bas svi razocarani, citaj ako imas vremena.

Gde su svi nasi, niko se ne javlja?

Hej, gde ste? Mogu vam reci da sam se i ja zabrinula sto se vencanje odlaze i to bas na duze, to mi nesto s**ti na zamisao CV-a da vrate Jagdisa Anandi da je jos "malo" muci (to je blaga rec)😭
Edited by cardigan - 13 years ago
cardigan thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
Drustvo,
mislim da bi CV mogli da nas iznenade sa jednom serijom i u subotu, kao sto se vec jednom desilo, ali, to su samo pusti snovi😭