😆 Znači podelile ste se u navijačke tabore.
Da, Can ima specifičan pristup prema fanovina. Neposredan i neformalan. Mnogi ne mogu to da shvate a fanove to "kupuje" samo tako.
Znači otvoreno pišu. A oni ništa? Pa otkud slika ako se razvode? Meni to ništa nije jasno.
Vanredno stanje može da traje do tri meseca. Onda mogu opet da ga produže još tri meseca. Sad će vlada da donosi uredbe zavisno od situacije na terenu. Videćemo kako će se virus širiti. Puno zavisi od nas i našeg ponašanja. Ukinuće ga kad prođe opasnost.
Ma oni neće skandal, mislim Hazal i Čagataj, a i njena majka dosta pravi probleme...a na toj slici ne zna se ko ima kiseliji izraz, ona ili on...ali ljudi viđaju nju i Čagataja redovno i počeli su da pišu po društvenim mrežama, a ona je zvanično još u braku, tako da realno oni su ljubavnici...to joj ne ide u prilog i jednostavno je bila primorana da to uradi...kad se razvede onda mogu da pišu šta hoće....
Ja se nadam da se virus neće mnogo proširiti i da će vanredno stanje biti ukinuto najkasnije za mesec dana, videćemo....
Javljam kad čujem nešto za Džana i ti javi