š ZnaÄi podelile ste se u navijaÄke tabore.
Da, Can ima specifiÄan pristup prema fanovina. Neposredan i neformalan. Mnogi ne mogu to da shvate a fanove to "kupuje" samo tako.
ZnaÄi otvoreno piÅ”u. A oni niÅ”ta? Pa otkud slika ako se razvode? Meni to niÅ”ta nije jasno.
Vanredno stanje može da traje do tri meseca. Onda mogu opet da ga produže joÅ” tri meseca. Sad Äe vlada da donosi uredbe zavisno od situacije na terenu. VideÄemo kako Äe se virus Å”iriti. Puno zavisi od nas i naÅ”eg ponaÅ”anja. UkinuÄe ga kad proÄe opasnost.
Ma oni neÄe skandal, mislim Hazal i Äagataj, a i njena majka dosta pravi probleme...a na toj slici ne zna se ko ima kiseliji izraz, ona ili on...ali ljudi viÄaju nju i Äagataja redovno i poÄeli su da piÅ”u po druÅ”tvenim mrežama, a ona je zvaniÄno joÅ” u braku, tako da realno oni su ljubavnici...to joj ne ide u prilog i jednostavno je bila primorana da to uradi...kad se razvede onda mogu da piÅ”u Å”ta hoÄe....
Ja se nadam da se virus neÄe mnogo proÅ”iriti i da Äe vanredno stanje biti ukinuto najkasnije za mesec dana, videÄemo....
Javljam kad Äujem neÅ”to za Džana i ti javi