Moze biti da si u pravu, to za sahranu. Ne znam. Ja sam nekako kontala da on, u tim godinama, zreo odrastao muskarac, moze da se nosi s tim. Ali dobro kazes, niko ne zna sta je u necijem srcu i dusi. Mene jos drzi ta ljutnja zbog svega a eto mozda i gresim. Mozda zato sto sam imala licno, ruzno iskustvo na sahrani mog oca. Da su oni od kojih se najmanje nadas prvi koji ti okrenu ledja.
A sto se tice ovog za njegov izgled, 100% potpisujem. Retko vidjam njegove slike ali veruj, kad god ga vidim pomislim kako lose izgleda. Tuzno je i to da jos uvek nema svoju porodicu. Ne dao Bog da dozivi njenu sudbinu. To nikom ne bih pozelela.
100 puta sam pomislila, sto se Prats nije zaljubila u Shankija. Da se to desilo danas je bila ziva. Al na zalost nije bilo tako. Sudbina.
- Pa gle,mozes ti da budes odrastao ne znam ti kako ali kad izgubis nekog koga volis onda zrelost i pamet nemaju nista s tim
- Isto je kada se covjek zaljubi Izmedu glupog i zaljubljenog je znak jednakosti
- Onaj ko koze da razmislja znaci da nije zaljubljen Tako je i sa bolom Lako je tudim k..koprive mlatiti Svi mi znamo teoretski sta treba ali kad nas licno snađe nesto e onda je kuku lele i meni je najteže
- Nema tu pravila A moras da shvatis ono cime se on mozda vodio je a sta ja imam kome sta dokazujem kad nje vise nema
- Moja Nado,muskarci su zaboravljali djecu kada im umre zena koju vole a kamoli on da misli o tome kakvu ce sliku ostaviti u javnosti
- Koliko je njemu bilo stalo do nje govori to sto je bio u bolnici i cekao "cudo",ostalo je nevazno
- Ako njeni roditelji nisu mogli doprijeti do nje zar mislis da je on mogao Vjerovatno se nadao da ce se stvari smiriti same od sebe Poznavajuci njegov odnos prema poslu i izbjegavanje sukoba na setu zar nije cudno da je to radio u ovoj seriji ...
- Dobro se sjecas da se on drzao parole "Nigdje ne zatvaraj vrata du...om"
- A Shanky je sladak ali P.s njim nikada ne bi bila srecna Nije on nesto sto je njoj trebalo Sid je bio pravi covjek za nju Zao mi je sto tad nije ostavila onog majmuna i krenula u zivot sa Sidom Sigurna sam da bi tada sve bilo drugacije