Originally posted by: Kety76
- A to mi ne znamo je li i kako ispostovao Ljudi na razlicite nacine ispoljavaju tugu Neko prica o tome a neko nosi u srcu Shanky to javno kaze i prije je to radio On je jednostavno takav Cini mi se da je on pomalo bio i zaljubljen u Prats
- I ja sam bila ranije ljuta na Sida i mislila sto nije ovo,ono,...ali dobro se sjecam jednog Pratsinog intervjua kada je rekla da joj je Sid dolazio da je tjesi i daje savjete Mi smo tada mislili da uopste nisu u kontaktu
- Znas kako kazu nije sve onako kako vidis Cesto te vlastite oci prevare
- Mislim da je on nju pokusao izvuci ali jednostavno nije uspio Puno se toga desavalo Prats je bila mlada i mislila je da se moze izboriti s rogovima u vreci On je stariji i iskusniji i znao je da ne ide tako
- I dalje mislim da je volio i da je nije prebolio Vise mi djeluje da je svoju tugu pokusao sakriti nezainteresiranoscu
- U prvi mah kada nije dosao na sahranu mislila sam koji idiot a onda sam malo razmislila Pa njemu da je svejedno on bi dosao cisto pro forme,da ga vide Sigurna sam da nije mogao to podnijeti Ko zna u kojem je on budzaku bio i s koliko flasa tugu lijecio
- Ono sto sam ja primjetila nakon P.smrti je da on nema onaj sjaj u ocima Propada,vidi se da propada Samo on i njegovo srce zna sta se tu desavalo i desava
- Da mu je svejedno davno bi se ozenio i imao djecu pa makar samo radi majke
- Ubjedena sam da je njegova tuga ogromna Odavno ne sudim ljudima po onome sto prezentuju za javnost
- Nadam se samo da ce se izvuci iz svega i da nece dozvoliti da ga uniste
Moze biti da si u pravu, to za sahranu. Ne znam. Ja sam nekako kontala da on, u tim godinama, zreo odrastao muskarac, moze da se nosi s tim. Ali dobro kazes, niko ne zna sta je u necijem srcu i dusi. Mene jos drzi ta ljutnja zbog svega a eto mozda i gresim. Mozda zato sto sam imala licno, ruzno iskustvo na sahrani mog oca. Da su oni od kojih se najmanje nadas prvi koji ti okrenu ledja.
A sto se tice ovog za njegov izgled, 100% potpisujem. Retko vidjam njegove slike ali veruj, kad god ga vidim pomislim kako lose izgleda. Tuzno je i to da jos uvek nema svoju porodicu. Ne dao Bog da dozivi njenu sudbinu. To nikom ne bih pozelela.
100 puta sam pomislila, sto se Prats nije zaljubila u Shankija. Da se to desilo danas je bila ziva. Al na zalost nije bilo tako. Sudbina.