To bre moj covek,i ja tako cim zakaze moj,ja se prebacim na komsijski 😆sad sam presla skroz u grad da zivim nisam vise na brdu,pa koliko hoces slobodnog interneta😃
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 20 Aug 2025 EDT
IMMORAL CRINGE 20.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 19 Aug 2025 EDT
DAHII HANDI 19.8
Did i heard right ???????
So the roles are officially switched…
Savage Katrina!!
Out Now - Official Preview - The Ba***ds Of Bollywood
Anupamaa 20 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Aishwarya Rai Bachchan in a new advertisement for #Loreal
I find it unprofessional
How beautiful Katrina used to be.
Which movie will you watch 29th August release?
First episode of Ittisikhushi
Why is this show so PG? S1 was more 15 Rated or nowadays A.
21 years of Fida
Veer Hanuman Banner Contest Results
To bre moj covek,i ja tako cim zakaze moj,ja se prebacim na komsijski 😆sad sam presla skroz u grad da zivim nisam vise na brdu,pa koliko hoces slobodnog interneta😃
obavezno da odgledate ove sto sam vam postavila ,slicno sex i grad mada ne toliko perverzno ali je super serija i bez prevoda
Ooo pa ti si sad gradska gospodja 😆 Kad se samo setim one tvoje antene i egzibicija... 😆Ova slika sa kucama je u dvoristu pored kuce je li?
Uy dr Kima gledam i ovu http://htwww.viki.com/tv/23484c-fated-to-love-you
Glavni lik je kao da je pobegao iz Laze, ali je serija smesna bas zbog njihovih dogodovstina..Ja otplacem svaku..🤣 Nesto takvo mi je sada bas leglo..
Slazem se,cim te izbace sve se lakse prati,oguglaju 🤣Cekam da malo otopli. Prazan mi svinjac a ima struje samo grejanje ne radi 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a imas li netImam. Hvatam i moj i komsijski 😆To bre moj covek,i ja tako cim zakaze moj,ja se prebacim na komsijski 😆sad sam presla skroz u grad da zivim nisam vise na brdu,pa koliko hoces slobodnog interneta😃Ooo pa ti si sad gradska gospodja 😆 Kad se samo setim one tvoje antene i egzibicija... 😆Ova slika sa kucama je u dvoristu pored kuce je li?Daaa 😆😆 nema vise antene,jeste to je kuca na brdu tamo su mi ostale kuce idem povremeno
Ja ceo dan provela u dvoristu. Orezivala sam vinovu lozu. Serija tek sad dodje na red. Mozda uspem pogledati cele dve epizode 😆Mislim da bih trebala ove linkove na jedno mesto da sacuvam, Kojim brzinom gledate, ne znam hocu li uspeti sve njih pronaci.😃