Returning of the written off # 91 Invited only - Page 40

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.5k

Users

6

1.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 8 years ago

Originally posted by: nn027

Auuu pa necu vas stici za 2 godine 😆
Uzmite malu pauzu da vas pristignem 😃

Odustala sam od te serije gore..I nije nesto..Sad trazim sta bih mogla da gledam..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Uy dr Kima gledam i ovu http://htwww.viki.com/tv/23484c-fated-to-love-you
Glavni lik je kao da je pobegao iz Laze, ali je serija smesna bas zbog njihovih dogodovstina..Ja otplacem svaku..🤣 Nesto takvo mi je sada bas leglo..

Ja ceo dan provela u dvoristu. Orezivala sam vinovu lozu. Serija tek sad dodje na red. Mozda uspem pogledati cele dve epizode 😆

Mislim da bih trebala ove linkove na jedno mesto da sacuvam, Kojim brzinom gledate, ne znam hocu li uspeti sve njih pronaci.😃

Ni ja nisam gledala, od sinoc ne radi viki sa prevodom..Sada cu opet da pokusam..😃
Proradio je sinoc. Uspela sam pogledati jednu epizodu 😃

Ja sam zavrsila sa http://htwww.viki.com/tv/23484c-fated-to-love-you, bas bas luda serija..Glavni lik je kao dzoker iz betmena..ma skroz lud..😆
Ostaje mi da odgledam dr Kima, ali mi se cela familija najavila za sutra, dolaze i brat,snaja i bratanci..pa bi trebalo da odemo u Sofiju na vikend zdravlje boze..
Ja jos gledam Goblina . Ista sam kao ona Djekna. Samo sto u mom slucaju moze da se kaze "Goblina jos nije odgledala a kad ce ne zna se" 😆😆😆

Ovo putovanje ti je super Dal. Bice lepo vreme a i treba malo da izadjes iz kuce i odmoris od svega. Serija nece pobeci.😃

Zelim ti srecan put, da se lepo provedes. Slike se podrazumevaju 😃
Hvala Nale pokusacu🤗..Samo da umesto odmora ne ispadne da se jos vise umorim..😆
Ma nema veze, samo da se nesto desava 😃
Kakve su cene u Buguraskoj, u odnosu na nase?

Cene su tu negde cini mi se..Iskreno, nisam nista kupovala da bi mogla da uporedim. Postavljam slike na fejs da vidite kako je bilo..😃

Nema veze za soping. Vazno je da ti je bilo lepo. Evo cekam slike 😃
nn027 thumbnail

Odustala sam od te serije gore..I nije nesto..Sad trazim sta bih mogla da gledam..

Doslo prolece i ja svaki dan imam neke poslove. Sto u basti sto u kuci. Uvece upalim lap top i dok se malo promuvam taman imam vremena da pogledam jednu epizodu. Danas nedelja a tmuran je dan pa se nadam da cu uspeti pogledati dve epizode 😆
Ne znam jesi li videla one linkove sto je Smeki postavila. Pogledaj neku od tih. Ne znam sta nam je sa Smeki, sta ona gleda. 😃
nn027 thumbnail

Dal videla sam slike. Sve pohvale za izgled. Ne znam na kojoj si sici lepsa. 👍🏼 Posebno na onih par gde si sama. 😛
Moram da primetim da te je sinak presisao, vislji je od tebe 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Doslo prolece i ja svaki dan imam neke poslove. Sto u basti sto u kuci. Uvece upalim lap top i dok se malo promuvam taman imam vremena da pogledam jednu epizodu. Danas nedelja a tmuran je dan pa se nadam da cu uspeti pogledati dve epizode 😆
Ne znam jesi li videla one linkove sto je Smeki postavila. Pogledaj neku od tih. Ne znam sta nam je sa Smeki, sta ona gleda. 😃

Tu sam ja gledam

obavezno pogledajte vrh serija
smeker thumbnail

Dal videla sam slike. Sve pohvale za izgled. Ne znam na kojoj si sici lepsa. 👍🏼 Posebno na onih par gde si sama. 😛
Moram da primetim da te je sinak presisao, vislji je od tebe 😃

😃 gde su slike,ocu ja da vidim😛
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

😃 gde su slike,ocu ja da vidim😛

Postavila ih je na fb. Pogledaj. Dal izgleda fantasticno 😃
smeker thumbnail
http://boxasian.com/drama/secret/ i ova je odlicna,ali odlicna😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Tu sam ja gledam

Smeki,Nece da mi otvori

Nale,Videla sam, ali nesto mi nisu legle kad sam pogledala prvu epizodu..Dr Kima i dalje gledam sa detetom pa ide sporije.
Edited by Daltoni - 8 years ago
nn027 thumbnail

http://htwww.viki.com/videos/1059882v

Sada gledam ovu seriju 😃 dopao mi se onaj glumac pa opet sa njim nasla nesto..

Auuu pa necu vas stici za 2 godine 😆
Uzmite malu pauzu da vas pristignem 😃

Tu sam ja gledam

Smeki,Nece da mi otvori

Nale,Videla sam, ali nesto mi nisu legle kad sam pogledala prvu epizodu..Dr Kima i dalje gledam sa detetom pa ide sporije.

Probaj sad 😃