Auuu pa necu vas stici za 2 godine 😆
Uzmite malu pauzu da vas pristignem 😃
Odustala sam od te serije gore..I nije nesto..Sad trazim sta bih mogla da gledam..
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 7th Sep 2025 - WKV
CALL FROM CELL 6.6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Generation 5:A new chapter in Yrkkh
Baaghi 4 crashes on Saturday
Idiocy, thy name is Mihir Virani!
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Filmfare Awards ?
Auuu pa necu vas stici za 2 godine 😆
Uy dr Kima gledam i ovu http://htwww.viki.com/tv/23484c-fated-to-love-you
Glavni lik je kao da je pobegao iz Laze, ali je serija smesna bas zbog njihovih dogodovstina..Ja otplacem svaku..🤣 Nesto takvo mi je sada bas leglo..Ja ceo dan provela u dvoristu. Orezivala sam vinovu lozu. Serija tek sad dodje na red. Mozda uspem pogledati cele dve epizode 😆Mislim da bih trebala ove linkove na jedno mesto da sacuvam, Kojim brzinom gledate, ne znam hocu li uspeti sve njih pronaci.😃
Ni ja nisam gledala, od sinoc ne radi viki sa prevodom..Sada cu opet da pokusam..😃Proradio je sinoc. Uspela sam pogledati jednu epizodu 😃
Ja sam zavrsila sa http://htwww.viki.com/tv/23484c-fated-to-love-you, bas bas luda serija..Glavni lik je kao dzoker iz betmena..ma skroz lud..😆
Ostaje mi da odgledam dr Kima, ali mi se cela familija najavila za sutra, dolaze i brat,snaja i bratanci..pa bi trebalo da odemo u Sofiju na vikend zdravlje boze..Ja jos gledam Goblina . Ista sam kao ona Djekna. Samo sto u mom slucaju moze da se kaze "Goblina jos nije odgledala a kad ce ne zna se" 😆😆😆Ovo putovanje ti je super Dal. Bice lepo vreme a i treba malo da izadjes iz kuce i odmoris od svega. Serija nece pobeci.😃Zelim ti srecan put, da se lepo provedes. Slike se podrazumevaju 😃Hvala Nale pokusacu🤗..Samo da umesto odmora ne ispadne da se jos vise umorim..😆Ma nema veze, samo da se nesto desava 😃Kakve su cene u Buguraskoj, u odnosu na nase?
Cene su tu negde cini mi se..Iskreno, nisam nista kupovala da bi mogla da uporedim. Postavljam slike na fejs da vidite kako je bilo..😃
Odustala sam od te serije gore..I nije nesto..Sad trazim sta bih mogla da gledam..
Doslo prolece i ja svaki dan imam neke poslove. Sto u basti sto u kuci. Uvece upalim lap top i dok se malo promuvam taman imam vremena da pogledam jednu epizodu. Danas nedelja a tmuran je dan pa se nadam da cu uspeti pogledati dve epizode 😆Ne znam jesi li videla one linkove sto je Smeki postavila. Pogledaj neku od tih. Ne znam sta nam je sa Smeki, sta ona gleda. 😃
Dal videla sam slike. Sve pohvale za izgled. Ne znam na kojoj si sici lepsa. 👍🏼 Posebno na onih par gde si sama. 😛Moram da primetim da te je sinak presisao, vislji je od tebe 😃
Tu sam ja gledamobavezno pogledajte vrh serija
http://htwww.viki.com/videos/1059882v
Sada gledam ovu seriju 😃 dopao mi se onaj glumac pa opet sa njim nasla nesto..Auuu pa necu vas stici za 2 godine 😆
Odustala sam od te serije gore..I nije nesto..Sad trazim sta bih mogla da gledam..Doslo prolece i ja svaki dan imam neke poslove. Sto u basti sto u kuci. Uvece upalim lap top i dok se malo promuvam taman imam vremena da pogledam jednu epizodu. Danas nedelja a tmuran je dan pa se nadam da cu uspeti pogledati dve epizode 😆Ne znam jesi li videla one linkove sto je Smeki postavila. Pogledaj neku od tih. Ne znam sta nam je sa Smeki, sta ona gleda. 😃Tu sam ja gledamobavezno pogledajte vrh serija
Smeki,Nece da mi otvori
Nale,Videla sam, ali nesto mi nisu legle kad sam pogledala prvu epizodu..Dr Kima i dalje gledam sa detetom pa ide sporije.