To bre moj covek,i ja tako cim zakaze moj,ja se prebacim na komsijski 😆sad sam presla skroz u grad da zivim nisam vise na brdu,pa koliko hoces slobodnog interneta😃
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
BHAGODI MAIRA 8.9
「 ✦ Font-tastic Voyage Graphic Contest ✦ 」
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The ba****ds of bollywood trailer
To bre moj covek,i ja tako cim zakaze moj,ja se prebacim na komsijski 😆sad sam presla skroz u grad da zivim nisam vise na brdu,pa koliko hoces slobodnog interneta😃
obavezno da odgledate ove sto sam vam postavila ,slicno sex i grad mada ne toliko perverzno ali je super serija i bez prevoda
Ooo pa ti si sad gradska gospodja 😆 Kad se samo setim one tvoje antene i egzibicija... 😆Ova slika sa kucama je u dvoristu pored kuce je li?
Uy dr Kima gledam i ovu http://htwww.viki.com/tv/23484c-fated-to-love-you
Glavni lik je kao da je pobegao iz Laze, ali je serija smesna bas zbog njihovih dogodovstina..Ja otplacem svaku..🤣 Nesto takvo mi je sada bas leglo..
Slazem se,cim te izbace sve se lakse prati,oguglaju 🤣Cekam da malo otopli. Prazan mi svinjac a ima struje samo grejanje ne radi 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 a imas li netImam. Hvatam i moj i komsijski 😆To bre moj covek,i ja tako cim zakaze moj,ja se prebacim na komsijski 😆sad sam presla skroz u grad da zivim nisam vise na brdu,pa koliko hoces slobodnog interneta😃Ooo pa ti si sad gradska gospodja 😆 Kad se samo setim one tvoje antene i egzibicija... 😆Ova slika sa kucama je u dvoristu pored kuce je li?Daaa 😆😆 nema vise antene,jeste to je kuca na brdu tamo su mi ostale kuce idem povremeno
Ja ceo dan provela u dvoristu. Orezivala sam vinovu lozu. Serija tek sad dodje na red. Mozda uspem pogledati cele dve epizode 😆Mislim da bih trebala ove linkove na jedno mesto da sacuvam, Kojim brzinom gledate, ne znam hocu li uspeti sve njih pronaci.😃