Originally posted by: nn027
[КУОТЕ=цигнет9]
Здраво и добро вече, дугини пријатељи😊
Ових дана сви су се суочили са хладним временом, неко је било сурово, неко неподношљиво, некоме пријатно а некоме тако ХМ (Шеф), ваљда су сви разумели. Сада да погодим како се наши пријатељи дуге носе са овим хладним временом:
За почетак: пре два дана било је хладно али подношљиво, пусти ме мало раније као децембар, обукао сам џемпер у Хајдерабаду после дуго времена. Када сам га извукао из ормана (џемпер) је зурио на саркастичан начин, као да је говорио да сам ти коначно потребан😆
За Вибу: Претпостављам да се и Мумбаи суочио са хладним временом, али на пријатан начин. Тако да осећам да је можда осетила потребу да лута градом да би уживала у времену, али...(ХМ) Корона је стајала тамо са дугачким штапом 😆тако да је уживала у заточеништву свог дома. ПС: иако је путовала да ужива у правој хладноћи уз мере предострожности.
Мадху: Сећам се да је рекла да они имају кишу већи део године. тако да би клима понекад могла бити хладна и пријатна. Такође ју је контролисала ХМ (Корона), иако је повремено била на врхунцу. Али бонус део је што је хладно прихватила себе уласком у њену јазбину 😆(САД)
Сута: Претпостављам да остаје у Калкути где је време углавном топло. Поново ју је контролисала ХМ (Корона). Молим Суту да ми објасни како је уживала у хладном времену јер немам појма.
Надо: Хладно се играо жмурке. Дакле, када се опорави, тражим од ње да подели своје искуство. Мада претпостављам да углавном није било тако пријатно.
Ави & Тулси: Исто као и Надо. Молимо вас да поделите своје искуство момци.
Невероватне чињенице о људима:
1. Ујутро ћеш бити виши
Измерите се ујутру, па поново увече. Ујутру ћете бити виши због тога како се хрскавица у вашим костима стисне током дана. Хвала пуно, гравитација!
2.ваше срце куца око 100.000 пута дневно
У зависности од ваших откуцаја у минути, ваше срце куца око 100.000 пута дневно. То значи да шаље 2.000 галона крви кроз тело.
3. Ваш највећи проток крви је у бубрезима
Највећи проток крви није у вашем срцу, јетри или мозгу - већ у вашим бубрезима. То је зато што су бубрези природни систем филтрације тела.
4. Можете произвести довољно пљувачке да напуните две каде годишње
Јао!
5. Здрава плућа су ружичаста плућа
Здрава плућа споља изгледају ружичасто и гумено. Међутим, што више пушите, то су више катранасти и црни. Ово може имати озбиљан утицај на квалитет живота, па чак може изазвати и пуцање мехурића у плућима (стање које се назива спонтани пнеумоторакс)
Ово је довољно за данас, следећи гјан до следећег сусрета😉
Добар дан свима🤗
[/КУОТЕ]
Interesting information Padmaja. I didn't know any of this. 👍🏼
As for my experience, I had the flu several times, which was more severe than this covid. I guess the three vaccines did their part. However, when it starts, no one can be sure how the disease will develop. Therefore, it is best to skip this experience if at all possible.
1.4k