Originally posted by: tijara
I kod mene isto penzionerski, ja ti više volim kućnu varijantu, ne volim te fensi zabave i velike gužve. Pitaću za Demet, ustvari reći ću maminoj prijateljici da obrati pažnju kad bude mogla...Ona je tamo sama u Turskoj, sa blizancima od 11 meseci, muž policajac, mnogo radi, nema pomoć, tako da ona uhvati ponešto od njega i od neke komšinice sa kojom se druži povremeno...Joj mogu da zamilsim te rasprave oko ruke, zato ja ne volim te grupe, nemam FB i ne želim da ga imam...Ja sam imala jednu devojku koja je radila u antikvarnici koju je držala Hazalina majka, i to mi je bio super izvor informacija, ali je neka Ruskinja odala i sve što je ona delila sa nama napisala i prosledila Hazalinoj majci...devojke više nema, izgubila posao, tazbina i muž joj zabranili društvene mreže...Sada uhvatim ponešto od ove mamine prijateljice, i ako Argentinke nešto saznaju od Turkinja i to je to
Pa ti si mlada, nije ti još vreme za ovu penzionersku varijantu. Imaćeš vremena za to kad omatoriš kao ja. Sad uživaj koliko možeš i kad god možeš.
Ja sam ti, što se tiče tih društvenih mreža i grupa, posmatrač. Ispratim šta se piše ali ne komentarišem i ne družim se tim povodom, osim u jednoj grupi na fb, gde sam sticajem okolnosti ko neki administrator. Grupa prati ovu nove Demet seriju a pošto serija trenutno ne ide, pauza je do 15 januara, ni tamo ništa ne pišemo. Ako budu mnogo sh...e, da izvineš, bataliću i to. Videćemo. Teši me što mogu da blokiram i isključim bilo koga ko me iznervira 😆
Videla sam ja da ima svakakvog sveta. Na inst ima dva dosta dobra profila, koja prate Demo i Cana i tu se uglavnom informišem. Malo me zeza jezik, razumem svaku petu. 😆
Ne kontam, žena vam delila ekskluzivne info i lujka je tako ukopala. O Bože sačuvaj. Baš mi je žao što je tako prošla. Loših ljudi koliko hoćeš. ☹️
Ako saznaš nešto javi. 99% sam sigurna da niti su u vezi, Can i Demo, niti komuniciraju. Onaj 1% me buni to što je njegovi i dalje podržavaju. To što se još, njih dvoje nisu otpratili na twiteru i inst, je, po meni, da ne dižu prašinu. Mislim da će prvom prilikom, kad ne budu u žiži, otpratiti jedno drugo.
Udavih te sad, izvini 😳