Ma ne vole nešto baš ni Čagataja, ni mediji ni publika u Turskoj...njima su na primer simpatičniji likovi kao što je onaj odvratni pedofil Ali Atay, koji je bukvalno naterao Hazal da se uda za njega, diler i kriminalac...ne mogu da ih razumem...Ali nema veze, eto na primer jedna Argentinka mi je poslala sliku deteta Hazal Kaye, mali isti Čagataj...a mama ima tu našu što je udata za turčina policajaca, on kaže da je taj idiot pretukao Hazal i ona se porodila pre vremena zbog toga, inače ga prate i zbog droge i jednom mesečno bi trebalo da ide na test i redovno kod psihologa...ali on odbija, nadam se da će završiti u zatvoru kreten. Hazal je podnela zahtev za razvod i prva žena će da svedoči da je i nju maltretirao psihički i fizički...znam da sam te smorila, ali poenta je bila da su ti Turci veoma čudni, samo to, mislim imaju skroz poremećen sistem vrednosti
Jel ovo ona? Ne pratim Turske serije pomnoo pa ne znam.
On?
A skontala sam ja da su Turci čudni. Sad kreće nova serija na Pinku. Snima se na istom lokalitetu gde i Sila. Kad je počela, u Turskoj je postala super popularna. A stanovnici tog grada su pisali peticiju da se prestane prikazivati nasilje nad ženama u seriji jer im to urušava ugled i daje negativni publicitet kod turista. Merdin, mislim da se zove to mesto, turisti su počeli posećivati zbog te serije Sila. Znači, samo treba snimiti seriju gde se žene batinaju i siluju i gledanost nije problem. Ranoranilica je bila romantična komedija koja, da je nisu gledali na svim kontinentima, davno bi bila prekinuta u Turskoj. I sad, Can je bio u Brazilu i tamo su ga dočekali fanovi.