Hvala na upozorenju, da se ne nerviram 😃Volim ja i serije za decu, nema veze 😃
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Malla and ARS running crime list
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Hvala na upozorenju, da se ne nerviram 😃Volim ja i serije za decu, nema veze 😃
Nistaaa😡 a ne zovem se ni Tanja😆 ni jedno kilo nisam smrsala,ali nijedno😡 jedino sto mi je stomak manji nakon sto ga ispraznim ,a vaga pokazuje isto
Prvih pet dana sam se disciplinovano pridrzavala dijete. Sledecih pet dana pola namirnica nisam imala, bila u frci i nisam stizala pa sam jela ono sta sam imala sa spiska. Ja mislila da cu smrsati kad ono corak.Sto se tice spiska, gornjeg, sad sam u drugom rezimu zivota pa mi se pojacala fizicka aktivnost, smanjila sam grickalice i slatkise, hleba ne jedem mnogo, tecnosti bas i ne pijem nesto, Sto se tice spavanja, mislim da sam tu najslabija. Ne spavam po dve tri noci i onda samo "padnem u komu" oko 9 , nadoknadim sve i onda Jovo na novo. Mozda i smrsam nesto za nedelju dve. Ko zna. 😃
😆 😆Smeki kako deluju cokoladice? Ima li rezultata? 😃
dnevnik dijete:
11-ti dan..🤣Jao, kod mene je cista propast. Skinem dva kg i onda ih vratim. Gde si bio? Nigde. Sta si radio? Nista. A drzala dijetu deset dana
Kako ih vratis, nesto radis pogresno..Stiklirj sledece stavke da bi videla gde gresis:
Fizicka aktivnost
Vrlo malo slatkisa
Malo ili nimalo hleba i testa
Puno tecnosti
Spavanje i odmorPrvih pet dana sam se disciplinovano pridrzavala dijete. Sledecih pet dana pola namirnica nisam imala, bila u frci i nisam stizala pa sam jela ono sta sam imala sa spiska. Ja mislila da cu smrsati kad ono corak.Sto se tice spiska, gornjeg, sad sam u drugom rezimu zivota pa mi se pojacala fizicka aktivnost, smanjila sam grickalice i slatkise, hleba ne jedem mnogo, tecnosti bas i ne pijem nesto, Sto se tice spavanja, mislim da sam tu najslabija. Ne spavam po dve tri noci i onda samo "padnem u komu" oko 9 , nadoknadim sve i onda Jovo na novo. Mozda i smrsam nesto za nedelju dve. Ko zna. 😃
Verovatno hoces, nista nece preko noci..😃
Nadam se. Evo nisam stigla vecerati. Gladna sam ali cu izdrzati da ne jedem. 😃