Bravo, svaka cast, ja tortu nikako ne bih mogla da odbijem, jos ako je cokoladna, ma nema sanse 😊
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
BHAJAN & DANCE 16.9
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 17, 2025 Episode Discussion Thread
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
Two much official trailer- Varun Alia Salman Aamir Govinda
Kajalmaya - sp's new thriller show
BACK TO MUSSORIE 17.9
Farewell week...In Every Glance, A Lifetime: The Saga of PraShiv💕
War 2 sets record as biggest flop in Indian cinema history
Bipasha Basu and Neha linked to Raj Kundra’s 60 crore fraud case
Is Janhvi Kapoor going to be known as a one-hit wonder?
Abhi-Ash Separation Rumours Is Garbage
Bravo, svaka cast, ja tortu nikako ne bih mogla da odbijem, jos ako je cokoladna, ma nema sanse 😊
Ja sam ovih dana bas zaposlena. Ne pamtim kad sam toliko bila fizicki aktivna. Trebala sam jos 5 dana da budem na dijeti al je to otpalo, za sad. Smanjila sam grickalice pa se nadam da cu uspeti ipak, da malo smrsam.
Hoces sigurno, fizicka aktivnost i preskakanje obroka uvek upale 😃
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ct6BUPvE2sM[/YOUTUBE]
Nale, da malo vezbas Engleski..🤣😭 🤣
🤣Mozda mi ne ide jezik zbog pogresnog stajlinga a mozda bi bilo dobro da pustim i brkove 🤣😭🤣
Pocela sam da gledam ovu seriju..
http://httwww.viki.com/videos/1055018v#modal-episode
Vise kao stimulans mojoj dijeti koja krece od prvog..😆 Uopste nije losa..pogledajte je, a plus je to sto saosecam na debljini sa glavnom junakinjom..😕😆😆 Ja te pretekla za nedelju dana, mislim sa dijetom 😆Znate sta, ja sam toliko u zaostatku da vise ne mogu pohvatati sta sve odgledaleOva serija Princeza je stvarno super. Evo uspecu veceras da odgledam "cak" prve dve epizode. Ima sutra da budom koma a ceka me naporan dan 😃Nadam se da cemo uspeti da smrsamo. moja dijeta je to sto umesto 3 cokolade, jedem po 2 , pa po 1 ..i tako dok ne smanjim na 1 red.Onda i smrsam, jer normalno ne jedem previse slatkisa 😆Ja sam skinula 2kgImam vikend pauzu pa od ponedeljka nastavljam jos 5 dana. Polako. Valjda cu do juna uspeti da izgledam pristojno, 😃Nije ti losa dijeta. 😃 I ti ces za mesec dana skinuti koji kg. U svakom slucaju ni nemas mnogo viska. Par kilograma.
2 kg ? 😲 alal vera👏
Imam 10 kg viska..Prvih pet cu i nekako ali ostalih 5 ce ici jako tesko, znas kako se te poslednje zalihe tesko skidaju..😕
Evo i mene 😊 Da se nadovez na dijete, moja drugarica je na hrono ishrani i izgubila je 15 kg za dva meseca, jede sve samo ne sme belo brasno i secer, kaze jedino joj je tesko sto mora da pije gorku kafu 😊 Ja nemam tih problema, ali nikad ne jedem posle 7 uvece
Hvala Tijara sto si podelila sa nama tajnu dobrog izgleda🤗
Ja sam od danas krenula sa treningom, vozim bajs 5 km ,od toga pola puta uz brdo, hodam 3 km i smanjila sam slatkise . Merila sam se juce, pa cemo da vidimo koliko cu da smrsam do 1.juna.Auuu, ja se umorih samo od citanja 😆Smrsaces sigurno. Ja sam i dalje na dijeti a trenutno imam toliko obaveza da ne stizem ni da jedem kao covek cak ni ovo sto mi je dijetom predvidjeno. Valjda skinem koji kg.😃
Nadam se da cemo uspeti da smrsamo. Evo za vikend nista od treninga ubi kisa..😕Ja sam na pozitivnoj nuli 😕 Em gladna em ne mrsavimImam jos jednu nedelju ove dijete pa cu videti sta cu.
Ni ja jos ne mrsavim,al racunam kao jos je rano da se vide rezultati, doduse, ja sam samo slatkise smanjila,sve ostalo je isto..😕Ja sam ovih dana bas zaposlena. Ne pamtim kad sam toliko bila fizicki aktivna. Trebala sam jos 5 dana da budem na dijeti al je to otpalo, za sad. Smanjila sam grickalice pa se nadam da cu uspeti ipak, da malo smrsam.
Hoces sigurno, fizicka aktivnost i preskakanje obroka uvek upale 😃Samo da na kraju ne zavrsim k'o ona sto su je bodovali sa nulom 😆😆
🤣 🤣 pa da im onda nanu naninu..😆