Returning of the written off # 91 Invited only - Page 78

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

6

1.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 8 years ago

Originally posted by: tijara

Pocela sam da gledam ovu seriju..

http://httwww.viki.com/videos/1055018v#modal-episode

Vise kao stimulans mojoj dijeti koja krece od prvog..😆 Uopste nije losa..pogledajte je, a plus je to sto saosecam na debljini sa glavnom junakinjom..😕😆

😆 Ja te pretekla za nedelju dana, mislim sa dijetom 😆

Znate sta, ja sam toliko u zaostatku da vise ne mogu pohvatati sta sve odgledale

Ova serija Princeza je stvarno super. Evo uspecu veceras da odgledam "cak" prve dve epizode. Ima sutra da budom koma a ceka me naporan dan 😃
Nadam se da cemo uspeti da smrsamo. moja dijeta je to sto umesto 3 cokolade, jedem po 2 , pa po 1 ..i tako dok ne smanjim na 1 red.Onda i smrsam, jer normalno ne jedem previse slatkisa 😆
Ja sam skinula 2kg
Imam vikend pauzu pa od ponedeljka nastavljam jos 5 dana. Polako. Valjda cu do juna uspeti da izgledam pristojno, 😃

Nije ti losa dijeta. 😃 I ti ces za mesec dana skinuti koji kg. U svakom slucaju ni nemas mnogo viska. Par kilograma.

2 kg ? 😲 alal vera👏
Imam 10 kg viska..Prvih pet cu i nekako ali ostalih 5 ce ici jako tesko, znas kako se te poslednje zalihe tesko skidaju..😕

Evo i mene 😊 Da se nadovez na dijete, moja drugarica je na hrono ishrani i izgubila je 15 kg za dva meseca, jede sve samo ne sme belo brasno i secer, kaze jedino joj je tesko sto mora da pije gorku kafu 😊 Ja nemam tih problema, ali nikad ne jedem posle 7 uvece

Cao Tijara. 😊
Hrono ishrana daje odlicne rezultate. Uverila sam se u to. Jedini problem je sto ja nisam disciplinovana. Mogu se odreci nekih namirnica ali samo na odredjeno vreme. Na duze staze nema sanse 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Pocela sam da gledam ovu seriju..

http://httwww.viki.com/videos/1055018v#modal-episode

Vise kao stimulans mojoj dijeti koja krece od prvog..😆 Uopste nije losa..pogledajte je, a plus je to sto saosecam na debljini sa glavnom junakinjom..😕😆

😆 Ja te pretekla za nedelju dana, mislim sa dijetom 😆

Znate sta, ja sam toliko u zaostatku da vise ne mogu pohvatati sta sve odgledale

Ova serija Princeza je stvarno super. Evo uspecu veceras da odgledam "cak" prve dve epizode. Ima sutra da budom koma a ceka me naporan dan 😃
Nadam se da cemo uspeti da smrsamo. moja dijeta je to sto umesto 3 cokolade, jedem po 2 , pa po 1 ..i tako dok ne smanjim na 1 red.Onda i smrsam, jer normalno ne jedem previse slatkisa 😆
Ja sam skinula 2kg
Imam vikend pauzu pa od ponedeljka nastavljam jos 5 dana. Polako. Valjda cu do juna uspeti da izgledam pristojno, 😃

Nije ti losa dijeta. 😃 I ti ces za mesec dana skinuti koji kg. U svakom slucaju ni nemas mnogo viska. Par kilograma.

2 kg ? 😲 alal vera👏
Imam 10 kg viska..Prvih pet cu i nekako ali ostalih 5 ce ici jako tesko, znas kako se te poslednje zalihe tesko skidaju..😕

Evo i mene 😊 Da se nadovez na dijete, moja drugarica je na hrono ishrani i izgubila je 15 kg za dva meseca, jede sve samo ne sme belo brasno i secer, kaze jedino joj je tesko sto mora da pije gorku kafu 😊 Ja nemam tih problema, ali nikad ne jedem posle 7 uvece

Hvala Tijara sto si podelila sa nama tajnu dobrog izgleda🤗
Ja sam od danas krenula sa treningom, vozim bajs 5 km ,od toga pola puta uz brdo, hodam 3 km i smanjila sam slatkise . Merila sam se juce, pa cemo da vidimo koliko cu da smrsam do 1.juna.

Auuu, ja se umorih samo od citanja 😆

Smrsaces sigurno. Ja sam i dalje na dijeti a trenutno imam toliko obaveza da ne stizem ni da jedem kao covek cak ni ovo sto mi je dijetom predvidjeno. Valjda skinem koji kg.😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Master sun cu i ja da gledam sad ,a tebi evo posle ova,super je serija sa prevodom,onako lagana sladunjava.Znas da je master sun,duhovi i to tako😆 ali vredi zbog glumca😉

Dopada mi se ovaj deo "sladunjava" 😆

Nemam vremena za gledanje, ovih dana. Veljda ce mi od sledece nedelje proci frka. 😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Nadam se da ce prica biti prozeta humorom i romantikom kao i prvi deo. 😃 Jedva cekam..
Daltoni thumbnail

Pa ja sam samo njega i gledala hahaha ,sve cekam mozda bude negde prevod pa da ponovo gledam oh venus,da uzivamo zajedno ja sam jos 1 epi gledam na tenane,odavno je nisam gledala,nju sam medju prvima odgledala

Ako je prevedu javi, pa cemo zajedno..😃
Ja sam stigla do pete epizode Gospodara sunca, sve je bolje i bolje..😳
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Dopada mi se ovaj deo "sladunjava" 😆

Nemam vremena za gledanje, ovih dana. Veljda ce mi od sledece nedelje proci frka. 😕

Zasto ne gledas sa nama Gospodara sunca? Ima prevod a bas je dobra serija..Osim ako ne volis duhove..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Auuu, ja se umorih samo od citanja 😆

Smrsaces sigurno. Ja sam i dalje na dijeti a trenutno imam toliko obaveza da ne stizem ni da jedem kao covek cak ni ovo sto mi je dijetom predvidjeno. Valjda skinem koji kg.😃

Nadam se da cemo uspeti da smrsamo. Evo za vikend nista od treninga ubi kisa..😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ako je prevedu javi, pa cemo zajedno..😃
Ja sam stigla do pete epizode Gospodara sunca, sve je bolje i bolje..😳

Vazi 😉 ja sam treca epizoda,odavno sam je gledala sve sam zaboravila,znam da ima srecan kraj😃 i slusaj kupila sam neke cokaladice u zdravoj hrani za mrsavljenje ,slim coco diet,em se zasladis em te tera da izbacis sve iz sebe jede se jedna dnevno uvece,videcemo sta ce biti dalje,jedna kosta 65 din
Daltoni thumbnail

Vazi 😉 ja sam treca epizoda,odavno sam je gledala sve sam zaboravila,znam da ima srecan kraj😃 i slusaj kupila sam neke cokaladice u zdravoj hrani za mrsavljenje ,slim coco diet,em se zasladis em te tera da izbacis sve iz sebe jede se jedna dnevno uvece,videcemo sta ce biti dalje,jedna kosta 65 din

Kako to izbacis sve iz sebe, na usta ili u wc solju? Kakav je ukus?

nn027 thumbnail

Nadam se da ce prica biti prozeta humorom i romantikom kao i prvi deo. 😃 Jedva cekam..

I ja. Ocekiujem da ce biti dobra bar onoliko koliko je bila IPKKND1 😃