Pocela sam da gledam ovu seriju..
http://httwww.viki.com/videos/1055018v#modal-episode
Vise kao stimulans mojoj dijeti koja krece od prvog..😆 Uopste nije losa..pogledajte je, a plus je to sto saosecam na debljini sa glavnom junakinjom..😕😆😆 Ja te pretekla za nedelju dana, mislim sa dijetom 😆Znate sta, ja sam toliko u zaostatku da vise ne mogu pohvatati sta sve odgledaleOva serija Princeza je stvarno super. Evo uspecu veceras da odgledam "cak" prve dve epizode. Ima sutra da budom koma a ceka me naporan dan 😃Nadam se da cemo uspeti da smrsamo. moja dijeta je to sto umesto 3 cokolade, jedem po 2 , pa po 1 ..i tako dok ne smanjim na 1 red.Onda i smrsam, jer normalno ne jedem previse slatkisa 😆Ja sam skinula 2kgImam vikend pauzu pa od ponedeljka nastavljam jos 5 dana. Polako. Valjda cu do juna uspeti da izgledam pristojno, 😃Nije ti losa dijeta. 😃 I ti ces za mesec dana skinuti koji kg. U svakom slucaju ni nemas mnogo viska. Par kilograma.
2 kg ? 😲 alal vera👏
Imam 10 kg viska..Prvih pet cu i nekako ali ostalih 5 ce ici jako tesko, znas kako se te poslednje zalihe tesko skidaju..😕
Evo i mene 😊 Da se nadovez na dijete, moja drugarica je na hrono ishrani i izgubila je 15 kg za dva meseca, jede sve samo ne sme belo brasno i secer, kaze jedino joj je tesko sto mora da pije gorku kafu 😊 Ja nemam tih problema, ali nikad ne jedem posle 7 uvece