Ja zato i ne gledam te sto su teske. Ne mogu da podnesem. Kad gledam seriju volim da me opusti a ne da me uznemiri i rastuzi.
Pa da, i meni nesto ne lezu..Valjda smo u takvom periodu..😕
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Malla and ARS running crime list
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
BHAJAN & DANCE 16.9
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
Ja zato i ne gledam te sto su teske. Ne mogu da podnesem. Kad gledam seriju volim da me opusti a ne da me uznemiri i rastuzi.
I ja mislim 😃 ..Prica je fenomenalna, nema tuznih delova barem za sada i hemija izmedju likova je presmesna..😃😆
Da, postavljaju po dve nedeljno 😃 Kad ih prevedu na srpski ja cu opet da pogledam..😃
A i ako svo vreme prica prati tog psihopatu koji otima devojke, to me uopste ne opterecuje.Ona je toliko slatka, toliko pozitivna. A najsmesnije mi je kad joj mama kaze da je devojka za udaju. 😆 Ja nikako da se naviknem da su oni strasno mladoliki. Kad je pogledam ne bih joj dala vise od 15 godina. Kakva udaja 😆Nisam mogla da odolim a da ne pogledam epizode iako nemaju nas prevod. Onda sam resila da ih pogledam ponovo kad ih postave . U medjuvremenu ces mi ti objasniti sve sto mi ne bude jasno 😃
http://www.janevolimrecimavecsrcem.com/arhive/117690Za moj ukus princ Hari i nije nesto 😃
Jedno pitanje, sa kim ce se smuvati "snagatorka"? Sa policajcem ili predsednikom? Meni je predsednik daleko bolja faca 😃
Jos uvek se ne zna..sada je policajac shvatio da je oduvek zaljubljen u nju..Sad je jos zanimljivije..😃Nisam bas skontala najbolje. Nema naseg prevoda a znas kako sam "dobra" s engleskim. Kojim tempom oni prevode? Ima li sanse da se prevedu i ove zadnje epizode?Ja sam stekla utisak da ona lagano pocinje da se "zagreva" za predsednika. 😃
Ona misli da je predsednik gej..U ovim zadnjim polako pocinje da se zagreva i ja mislim..ali i dalje je policajac u njenom srcu, ili barem ona tako misli..Kad ce postaviti sledecu epizodu? Jedva cekam da vidim sta ce se desavati. Izgleda da ce policajac saznati da je ona sve samo ne bespomocna. 😃
Epizode su za vikend i ja jedva cekam..😃 Kako ce samo da se iznenadi..😆Jel postavljaju po dve?Ih, ima da padne na dupe kad vidi 😆 Ja mislim da ce, dok se on bude sve vise "zagrejavao" za nju, ona sve vise okretati ka predsedniku. Zaljubljena je u njega od kako ga zna ali predsednik je bas super lik. 😃
I ja mislim 😃 ..Prica je fenomenalna, nema tuznih delova barem za sada i hemija izmedju likova je presmesna..😃😆
Da, postavljaju po dve nedeljno 😃 Kad ih prevedu na srpski ja cu opet da pogledam..😃A i ako svo vreme prica prati tog psihopatu koji otima devojke, to me uopste ne opterecuje.Ona je toliko slatka, toliko pozitivna. A najsmesnije mi je kad joj mama kaze da je devojka za udaju. 😆 Ja nikako da se naviknem da su oni strasno mladoliki. Kad je pogledam ne bih joj dala vise od 15 godina. Kakva udaja 😆Nisam mogla da odolim a da ne pogledam epizode iako nemaju nas prevod. Onda sam resila da ih pogledam ponovo kad ih postave . U medjuvremenu ces mi ti objasniti sve sto mi ne bude jasno 😃
Ovu seriju bih ja volela da istitlujem, steta sto nemam vremena a ni nacina..
Jeste, mladoliki su, a muskarci su im kao devojcice, slatki i mazni..😆
Meni nece da otvori ovu stranicu zbog reklama..Mozes li nekako da mi iskopiras sta pise?