Returning of the written off # 91 Invited only - Page 53

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.5k

Users

6

1.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 8 years ago

Originally posted by: nn027

Ja zato i ne gledam te sto su teske. Ne mogu da podnesem. Kad gledam seriju volim da me opusti a ne da me uznemiri i rastuzi.

Pa da, i meni nesto ne lezu..Valjda smo u takvom periodu..😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

I ja mislim 😃 ..Prica je fenomenalna, nema tuznih delova barem za sada i hemija izmedju likova je presmesna..😃😆

Da, postavljaju po dve nedeljno 😃 Kad ih prevedu na srpski ja cu opet da pogledam..😃

A i ako svo vreme prica prati tog psihopatu koji otima devojke, to me uopste ne opterecuje.
Ona je toliko slatka, toliko pozitivna. A najsmesnije mi je kad joj mama kaze da je devojka za udaju. 😆 Ja nikako da se naviknem da su oni strasno mladoliki. Kad je pogledam ne bih joj dala vise od 15 godina. Kakva udaja 😆
Nisam mogla da odolim a da ne pogledam epizode iako nemaju nas prevod. Onda sam resila da ih pogledam ponovo kad ih postave . U medjuvremenu ces mi ti objasniti sve sto mi ne bude jasno 😃
Edited by nn027 - 8 years ago
nn027 thumbnail

Ja definitivno jesam 😒
nn027 thumbnail

http://www.janevolimrecimavecsrcem.com/arhive/117690

Za moj ukus princ Hari i nije nesto 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Ok je serija Dal,ali meni nesto nije legla

Ja sad gledam ovu ,ok je serija dopada mi se ,moram da nadjem jos serija koje sam gledala a lake su postavicu vam

Daltoni thumbnail

A i ako svo vreme prica prati tog psihopatu koji otima devojke, to me uopste ne opterecuje.
Ona je toliko slatka, toliko pozitivna. A najsmesnije mi je kad joj mama kaze da je devojka za udaju. 😆 Ja nikako da se naviknem da su oni strasno mladoliki. Kad je pogledam ne bih joj dala vise od 15 godina. Kakva udaja 😆
Nisam mogla da odolim a da ne pogledam epizode iako nemaju nas prevod. Onda sam resila da ih pogledam ponovo kad ih postave . U medjuvremenu ces mi ti objasniti sve sto mi ne bude jasno 😃

Ovu seriju bih ja volela da istitlujem, steta sto nemam vremena a ni nacina..
Jeste, mladoliki su, a muskarci su im kao devojcice, slatki i mazni..😆

Daltoni thumbnail

http://www.janevolimrecimavecsrcem.com/arhive/117690

Za moj ukus princ Hari i nije nesto 😃

Meni nece da otvori ovu stranicu zbog reklama..Mozes li nekako da mi iskopiras sta pise?

nn027 thumbnail

Jedno pitanje, sa kim ce se smuvati "snagatorka"? Sa policajcem ili predsednikom? Meni je predsednik daleko bolja faca 😃

Jos uvek se ne zna..sada je policajac shvatio da je oduvek zaljubljen u nju..Sad je jos zanimljivije..😃
Nisam bas skontala najbolje. Nema naseg prevoda a znas kako sam "dobra" s engleskim. Kojim tempom oni prevode? Ima li sanse da se prevedu i ove zadnje epizode?

Ja sam stekla utisak da ona lagano pocinje da se "zagreva" za predsednika. 😃

Ona misli da je predsednik gej..U ovim zadnjim polako pocinje da se zagreva i ja mislim..ali i dalje je policajac u njenom srcu, ili barem ona tako misli..

Kad ce postaviti sledecu epizodu? Jedva cekam da vidim sta ce se desavati. Izgleda da ce policajac saznati da je ona sve samo ne bespomocna. 😃

Epizode su za vikend i ja jedva cekam..😃 Kako ce samo da se iznenadi..😆
Jel postavljaju po dve?
Ih, ima da padne na dupe kad vidi 😆 Ja mislim da ce, dok se on bude sve vise "zagrejavao" za nju, ona sve vise okretati ka predsedniku. Zaljubljena je u njega od kako ga zna ali predsednik je bas super lik. 😃

I ja mislim 😃 ..Prica je fenomenalna, nema tuznih delova barem za sada i hemija izmedju likova je presmesna..😃😆

Da, postavljaju po dve nedeljno 😃 Kad ih prevedu na srpski ja cu opet da pogledam..😃

Ovu seriju bih ja volela da istitlujem, steta sto nemam vremena a ni nacina..
Jeste, mladoliki su, a muskarci su im kao devojcice, slatki i mazni..😆

A primecujem da su i cosavi, mozda su zato takvi, kao devojcice 😃
Bez obzira na to vrlo su simpaticn i sarmantni. Nekako su svet za sebe, sa posebnom kulturom, nacinom odevanja, ishrane... Sve mi je to novo i interesantno.
I jos nesto sam primetila. Pantalone im , bez izuzetka, cekaju poplavu 😆
nn027 thumbnail

Meni nece da otvori ovu stranicu zbog reklama..Mozes li nekako da mi iskopiras sta pise?

Ne moze da se kopira pa sam ti uslikala . 😃

Malo se losije vidi tekst al slika je OK , sto je i najvaznije 😆

Nasla sam jos jedan clanak. Mozda njega uspes da otvoris 😃

nn027 thumbnail

Nesto mi palo na pamet pa sam htela da pitam. Da nije slucajn princeza ziva? Mogla je da se zameni sa sestrom. Koliko sam ja skontala oni su les odmah umotali u tkaninu. I onako je bila opasna , beskrupulozna ,muljatorka. Namerno je ispekla devojcicu a sve sto je ova vezla, kasnije je princu pokazivala kao da je njeno.
I jos sam nesto htela da pitam. Da li se unuk stvarno udavio kad je pao sa jahte?