🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Thread for Round 1 Nerdtastically Navratri
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
A u medjuvremenu da skoknemo do Amerike kako bi nas Indijanski vrac naucio kako da prizovemo jak vetar..😆
Katastrofa,istraumirali me dobro,jesam operisala sam ,i svi kazu ta operacija ne boli,ali mene bolelo brate mili,posle anestezije kad je prestala da deluje.I ja sam takva tek kad me zaboli idem kod lekara na nikakve sistematske ne idem hahah vidis sta se desi ides za jedno oni traze drugo.
Poslusacu vas,polakao sam pocela da smanjujem,ne mogu odjednom,nadam se da cu uspeti🤗
Od mene muzicka zelja😆[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cUmtIiy9BMc[/YOUTUBE]
Ovih dana sam nesto bila bolesna,nisam nista ni citala ni gledala,posla sam da operisem masno tkivo na ledjima a oni usput mi nedju jos svasta nesto,astmu,cigare moram da ostavim,snimala sam dojke ma haos,hvala bogu nije nista toliko strasno ali za mene panicara bio je pakao,sta jos mene nece da snadje. Sad cu da vas iscitam,jel pocela serija sa Barunom,gde da gledam ?Smekiii ❤️ Nedaj se draga moja.🤗 Ostavljaj cigare, samo pazi da se ne ugojos previse. Iz iskustva ti govorim. 😃Drago mi je da nije nista strasno i da ces biti dobro. 🤗 Serija jos nije pocela kazu startuje treceg jula Imamo link od ranije tamo gde smo i pre gledale serije i citale WU. Nista ti ne brini 😃Nado🤗 pokusavam da ih ostavim ali ne ide,nervoza me ubi.Ok znaci gledamo,i meni se glumica nesto ne svidja ali zbog njega vredi ,progutacu 😆Samo treba da kazes sebi "gotovo je , ja vise ne pusim". Kad resis onda nema problema. Ja sam, za ovih 7 godina, a bila sam pusac 26, dva puta sanjala da pusim i nikad nisam dosla u iskusenje da ponovo zapalim cigaretu. Ni ne razmisljam vise o tome. Sve je u glavi. Zdravlje je najvaznije a tebi, sa astmom, cigarete su bas, bas lose.Nece ona biti losa, videces.. Barun je toliko dobar da nece tu biti problema. Secate se kako je Sid izgledao dobro, zahvaljujuci Prats. Tako ce i Barun nju povuci.Nadam se da su smislili dobru pricu a mislim da on sebi ne bi dozvolio da ide ispod nivoa IPKKND1, 😊
Ja sam Smeki takodje bila pusac. Nisam pusila, ja sam jela cigare. Jednog dana sam imala zdravstvenih smetnji, gusenje praceno iskasljavanjem crnih komada, i rekla sam sebi-zasto ja ovo sebi i dalje radim, trosim pare, unistavam zdravlje , nemam kondiciju..Mnogo sam se lepse osecala kada sam ih ostavila. Evo vec 13,5 godina kako ne pusim i mnogo mi je lepo. Da ostavim cigare je bila moja najbolja odluka u zivotu 😃Poslusacu vas,polakao sam pocela da smanjujem,ne mogu odjednom,nadam se da cu uspeti🤗
NADOOO SRECAN RODJENDAN
Ja kasnim kao po obicaju,ali valjda se ne ljutis na mene sta cu takva sam,u svakom slucaju zelim ti sve najbolje u zivotu,svaki dan da ti bude srecan i radostan bez nervoze i sekiracije ljubim🤗
😆😆😆[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FQwdy2wPpjU[/YOUTUBE]Aaa 😲 Ma kako si samo ovo uspela pronaci 😆🤗Hvala, hvala, hvala ❤️Prvom prilikom cemo nas dve u Skotsku. Na paradu ...😆 😆😆
A u medjuvremenu da skoknemo do Amerike kako bi nas Indijanski vrac naucio kako da prizovemo jak vetar..😆Od mene muzicka zelja😆[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cUmtIiy9BMc[/YOUTUBE]