Returning of the written off # 91 Invited only - Page 106

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

6

1.8k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 8 years ago

Image result for srecan rodjendan slike
Edited by smeker - 8 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

A u medjuvremenu da skoknemo do Amerike kako bi nas Indijanski vrac naucio kako da prizovemo jak vetar..😆

Od mene muzicka zelja😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=cUmtIiy9BMc[/YOUTUBE]

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Katastrofa,istraumirali me dobro,jesam operisala sam ,i svi kazu ta operacija ne boli,ali mene bolelo brate mili,posle anestezije kad je prestala da deluje.I ja sam takva tek kad me zaboli idem kod lekara na nikakve sistematske ne idem hahah vidis sta se desi ides za jedno oni traze drugo.

Ma vidis kakvo je vreme, svaki drugi covek oboli od raka..nije ni cudo sto traze drugo da se osiguraju..
Daltoni thumbnail

Poslusacu vas,polakao sam pocela da smanjujem,ne mogu odjednom,nadam se da cu uspeti🤗

Ako imas volju hoces sigurno. Najbitnije je da resis sama sa sobom..
Daltoni thumbnail
🤣

Od mene muzicka zelja😆

Dobra ti muzicka zelja 🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Ovih dana sam nesto bila bolesna,nisam nista ni citala ni gledala,posla sam da operisem masno tkivo na ledjima a oni usput mi nedju jos svasta nesto,astmu,cigare moram da ostavim,snimala sam dojke ma haos,hvala bogu nije nista toliko strasno ali za mene panicara bio je pakao,sta jos mene nece da snadje. Sad cu da vas iscitam,jel pocela serija sa Barunom,gde da gledam ?
Smekiii ❤️ Nedaj se draga moja.🤗 Ostavljaj cigare, samo pazi da se ne ugojos previse. Iz iskustva ti govorim. 😃
Drago mi je da nije nista strasno i da ces biti dobro. 🤗 Serija jos nije pocela kazu startuje treceg jula Imamo link od ranije tamo gde smo i pre gledale serije i citale WU. Nista ti ne brini 😃
Nado🤗 pokusavam da ih ostavim ali ne ide,nervoza me ubi.
Ok znaci gledamo,i meni se glumica nesto ne svidja ali zbog njega vredi ,progutacu 😆
Samo treba da kazes sebi "gotovo je , ja vise ne pusim". Kad resis onda nema problema. Ja sam, za ovih 7 godina, a bila sam pusac 26, dva puta sanjala da pusim i nikad nisam dosla u iskusenje da ponovo zapalim cigaretu. Ni ne razmisljam vise o tome. Sve je u glavi. Zdravlje je najvaznije a tebi, sa astmom, cigarete su bas, bas lose.

Nece ona biti losa, videces.. Barun je toliko dobar da nece tu biti problema. Secate se kako je Sid izgledao dobro, zahvaljujuci Prats. Tako ce i Barun nju povuci.Nadam se da su smislili dobru pricu a mislim da on sebi ne bi dozvolio da ide ispod nivoa IPKKND1, 😊

Ja sam Smeki takodje bila pusac. Nisam pusila, ja sam jela cigare. Jednog dana sam imala zdravstvenih smetnji, gusenje praceno iskasljavanjem crnih komada, i rekla sam sebi-zasto ja ovo sebi i dalje radim, trosim pare, unistavam zdravlje , nemam kondiciju..Mnogo sam se lepse osecala kada sam ih ostavila. Evo vec 13,5 godina kako ne pusim i mnogo mi je lepo. Da ostavim cigare je bila moja najbolja odluka u zivotu 😃
Poslusacu vas,polakao sam pocela da smanjujem,ne mogu odjednom,nadam se da cu uspeti🤗

Smeki ne znam koje cigarete pusis, moj ti je savet da nadjes najslabije na trzistu i da pocnes njih da trosis. Lagano ces smanjiti unos nikotina i kad ih potpuno ostavis bice ti mnogo lakse, a ujedno, dok ih trosis manje ces se trovati.
Ovo ti govorim iz sopstvenog iskustva jer sam ja tako uradila. 😃
nn027 thumbnail

NADOOO SRECAN RODJENDAN

Ja kasnim kao po obicaju,ali valjda se ne ljutis na mene sta cu takva sam,u svakom slucaju zelim ti sve najbolje u zivotu,svaki dan da ti bude srecan i radostan bez nervoze i sekiracije ljubim🤗

Hvala ti Smeki ❤️ 🤗
Ma kakva ljutnja, taman posla. Za dobre zelje nikad nije kasno.

">
Edited by nn027 - 8 years ago
nn027 thumbnail

Hvalaaa 🤗

From my dear sweet Sis Teresa Paris!
nn027 thumbnail

😆😆😆[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=FQwdy2wPpjU[/YOUTUBE]
Aaa 😲 Ma kako si samo ovo uspela pronaci 😆🤗

Hvala, hvala, hvala ❤️

Prvom prilikom cemo nas dve u Skotsku. Na paradu ...

Eat your heart out Marilyn, lol

😆 😆😆

A u medjuvremenu da skoknemo do Amerike kako bi nas Indijanski vrac naucio kako da prizovemo jak vetar..😆

Od mene muzicka zelja😆

😆 😆 😆

Ajd, ziveli 😃

A sutra cemo caj od nane 😆😆😆