Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
OSO was based on Divya Bharti death?
🏏T20 Asia Cup 2025: IND vs BD, Match 16, A1 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Pranit killed it today
Back to square one: Tosu is forgiven 🤣🤣🤣
Farhana constantly goes on family
All the activism/feminism is reserved for kachara FL?
Suggest Name For Vicky Katrina Baby
Happy 200 MANNAT❤ ....MHKPK🥳
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 24th Sep '25
Znaci da se on oseca dobro i da vakcina nije napravila nikakve probleme 😃 Praznici i onako najvise vesele decu. Za nas manje vise 😃
Tebi i onako nije potrebno da izgledas "tip-top" da bi bila primecena 😉 😃 Vazno je imati harizmu 😃
Originally posted by: Bikica_Biki
HRISTOS VOSKRESE radost donese!Dobar i lep dan moje devojcice🤗Danas je treci dan Vaskrsa,nadam se da ste se lepo proveli uz najradosniji praznik sa svojim najmilijima,rodbinom,prijateljima 🤗Takodje se nadam da ste odneli pobede u cukanju jaja 🥳-------------------Kod mene nista posebno,konacno danas malo kao bolje,cekam goste veceras i tako spremam se konacno za rad na VMs-Branka ❤️danas svakako dolazi,cekala sam i za nju,a i sama nisam bas najbolje.😉Tako da vi koji zelite napisete neku posvetu vezanu za nasu Uspavanu lepoticu...a Kety draga ti mozes izabrati dva tri svoja siggies koja si radila sa porukama koje mislis da ubacim tako u video,takodje Nadice i ti imas siggies posalji koji mislis da ubacim u video a vidi sta bi napisala.Nadam se da cu poceti raditi na njemu koliko sutra,pa da bude gotov za vikend najdalje,da to zavrsim.😉
Originally posted by: Bikica_Biki
I dugo nisam uzimala cetkice,bojice u ruke ,pa sam pokusala sinoc i danas se malo igrati da vidim kako to izgleda-i ispalo je kako je ispalo-ovakvo😆
Sa ovom sam se zahvaljivala prijatelju sa twitera😉koji mi uputio sliku sa srcem na nebu koju sam iskoristila za ovaj siggie i uputila mu.😉
Dobro vece drage moje 🤗
dobro vece draga..🤗 Nadam se da si lepo provela praznike 😃Stigla si 🤗 Praznike provela u krugu porodice i prijatelja. Iskreno,moram da ulozim puno truda jer stalno mislim na one koji su ostali bez nekog bliskog i kakvu bol osjecaju dok svi oko njih slave 😭😭A sinak kao i svako djete,jako se radovao Jos je u tom raspolozenju,ne moze ni mirno da spava od uzbudjenja 😊Znaci da se on oseca dobro i da vakcina nije napravila nikakve probleme 😃 Praznici i onako najvise vesele decu. Za nas manje vise 😃Hvala Bogu zasad je proslo bez nekih posebnih problema Za 4 dana se zavrsava ta virusna reakcija i nadam se da ce do kraja ostati ovako