Returning of the written off # 88 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

57.2k

Users

6

3.2k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Hvala Nado Tako savlada me tuga pa uradim neki siggie 😭😭
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Znaci da se on oseca dobro i da vakcina nije napravila nikakve probleme 😃 Praznici i onako najvise vesele decu. Za nas manje vise 😃

Hvala Bogu zasad je proslo bez nekih posebnih problema Za 4 dana se zavrsava ta virusna reakcija i nadam se da ce do kraja ostati ovako
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Tebi i onako nije potrebno da izgledas "tip-top" da bi bila primecena 😉 😃 Vazno je imati harizmu 😃

Ma da,primjete mene ovi prirodnjaci kao sto sam i ja 😎
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Kety76 thumbnail

kako su predivne boje 😊
Kety76 thumbnail

Bas bih sad mogla jednu ali onda ne bih zaspala do ujutro...
Edited by Kety76 - 9 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

😭
Prelepo.
Hvala Nado Tako savlada me tuga pa uradim neki siggie 😭😭

Fali mi. Najavljivala je povratak na TV na duze vreme a vidi sta se desilo 😭
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

HRISTOS VOSKRESE radost donese!

Dobar i lep dan moje devojcice🤗
Danas je treci dan Vaskrsa,nadam se da ste se lepo proveli uz najradosniji praznik sa svojim najmilijima,rodbinom,prijateljima 🤗
Takodje se nadam da ste odneli pobede u cukanju jaja 🥳

-------------------
Kod mene nista posebno,konacno danas malo kao bolje,cekam goste veceras i tako spremam se konacno za rad na VMs-Branka ❤️danas svakako dolazi,cekala sam i za nju,a i sama nisam bas najbolje.😉
Tako da vi koji zelite napisete neku posvetu vezanu za nasu Uspavanu lepoticu...a Kety draga ti mozes izabrati dva tri svoja siggies koja si radila sa porukama koje mislis da ubacim tako u video,takodje Nadice i ti imas siggies posalji koji mislis da ubacim u video a vidi sta bi napisala.
Nadam se da cu poceti raditi na njemu koliko sutra,pa da bude gotov za vikend najdalje,da to zavrsim.😉

Biki 🤗
Sto se tice kuckanja jaja,moj sinak je pobjednik Ispraksao se kako da izabere najtvrdje jaje 😃 i jako je ponosan zbog toga
A sto se tice posvete evo odmah cu ti poslati u pm one siggie a ti izaberi sta da postavis
ps.znaci Branka ❤️ se danas vraca
Edited by Kety76 - 9 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica_Biki

I dugo nisam uzimala cetkice,bojice u ruke ,pa sam pokusala sinoc i danas se malo igrati da vidim kako to izgleda-i ispalo je kako je ispalo-ovakvo😆

Sa ovom sam se zahvaljivala prijatelju sa twitera😉koji mi uputio sliku sa srcem na nebu koju sam iskoristila za ovaj siggie i uputila mu.😉

Lijepo si ovo uradila Biki 👍🏼
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Dobro vece drage moje 🤗

dobro vece draga..🤗 Nadam se da si lepo provela praznike 😃

Stigla si 🤗 Praznike provela u krugu porodice i prijatelja. Iskreno,moram da ulozim puno truda jer stalno mislim na one koji su ostali bez nekog bliskog i kakvu bol osjecaju dok svi oko njih slave 😭😭
A sinak kao i svako djete,jako se radovao Jos je u tom raspolozenju,ne moze ni mirno da spava od uzbudjenja 😊
Znaci da se on oseca dobro i da vakcina nije napravila nikakve probleme 😃 Praznici i onako najvise vesele decu. Za nas manje vise 😃

Hvala Bogu zasad je proslo bez nekih posebnih problema Za 4 dana se zavrsava ta virusna reakcija i nadam se da ce do kraja ostati ovako

Verujem da ce i ova 4 dana proci OK. Ako do sad nije bilo problema nema razloga da tako ne bude do kraja. 😃