Returning of the written off # 88 Invited only - Page 11

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

57.2k

Users

6

3.2k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 9 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

i kod mene, ja se evo vratila s gostovanja..opet teza par kg..😕

Ma ajde,kakva ti i kg,ti si uvijek ista 😊Sutra ces vec biti na staroj kilazi 😉
Kety76 thumbnail

dobro vece draga..🤗 Nadam se da si lepo provela praznike 😃

Stigla si 🤗 Praznike provela u krugu porodice i prijatelja. Iskreno,moram da ulozim puno truda jer stalno mislim na one koji su ostali bez nekog bliskog i kakvu bol osjecaju dok svi oko njih slave 😭😭
A sinak kao i svako djete,jako se radovao Jos je u tom raspolozenju,ne moze ni mirno da spava od uzbudjenja 😊
Kety76 thumbnail

Pa i nisam se nesto odmorila. Maleni bratanac je imao virus i visoku temperaturu ,pa sam praznike provela drzaci ga u rukama , pomazuci snaji da mu skine temperaturu. Kad nisam bila s njim, tada sam jela..😕

Jadnicak 😔 je li sad bolje? Nagle su promjene temperature i mi se ne mozemo prilagoditi a kamoli djecica
Kety76 thumbnail

Ne znam za Nadu ali ja nikada nisam ni pocela da gledam tu seriju..

Neko je stavljao gifove njihovog plesa i nekih "romanticnih"scena Sjecam se da sam komentarisala da je lik sav ukocen 😳 mozda je i Smeki
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ma ajde,kakva ti i kg,ti si uvijek ista 😊Sutra ces vec biti na staroj kilazi 😉

Ne znam draga..Mislim da bih mogla da smrsam ali samo ako ukocim sa jelom, ovim tempom srljam u sigurnu prekomernu gojaznost..😕
Daltoni thumbnail

Stigla si 🤗 Praznike provela u krugu porodice i prijatelja. Iskreno,moram da ulozim puno truda jer stalno mislim na one koji su ostali bez nekog bliskog i kakvu bol osjecaju dok svi oko njih slave 😭😭
A sinak kao i svako djete,jako se radovao Jos je u tom raspolozenju,ne moze ni mirno da spava od uzbudjenja 😊

Lepo je to sto jos uvek mozes necim da ga uzbudis i iznenadis..Moji su valjda svega prezasiceni pa se i ne raduju praznicima.Jedva su cekali da se vrate kuci ,da bi igrali igrice online s drustvom..😕
Kety76 thumbnail

Radimo mi na njemackom neku anketu i test Izmedju ostalog jedan test je kojem modnom tipu pripadamo Kad sam uradila,meni izaslo prirodnjak A tu pise ove osobe ne obracaju paznju na fizicki izgled niti mogu shvatiti kako je to nekome vazno Najvecu nocnu moru im predstavlja da im neko kaze da moraju izgledati tip-top Citam ja i ne vjerujem kako me Svabe provalise 😳
Daltoni thumbnail

Jadnicak 😔 je li sad bolje? Nagle su promjene temperature i mi se ne mozemo prilagoditi a kamoli djecica

Na zalost i dalje ima visoku temperaturu. Daju mu paracetamol i rashladjuju ga na 4 sata. Videcu sutra ujutru kako su nocas prosli..