Returning of the written off # 88 Invited only - Page 13

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

57.2k

Users

6

3.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Kety76

Dobro vece drage moje 🤗

❤️ 🤗
Ja opet sa gostima i dok sam stigla vi ste otisle 😊
nn027 thumbnail

http://www.youtube.com/watch?v=j7WCptBKJeI

Ovo je epizoda od juce..Vise nisu postavljali..

6:49 pogledaj ga 😉 odatle oni razgovaraju

Ovaj dr. negdje sam ga vec vidjela 😕 aaa pa on je glumio u onoj drugoj sezoni IPKKND

Podseti me, koga je glumio? Nesto se ne secam,a i meni je mnogo poznat glumac..

Evo ga 😊Bio je gl. lik u toj drugoj sezoni,kad su Sanaya i Barun zavrsili Mislim da ste ti i Nada gledale par epizoda

Ja nisam, a ne znam za Dal.
nn027 thumbnail

Dal moze ali ti i ja ne mozemo 😉 mada opet moramo odgoditi,u petak je Djurdjevdan 😳

Naravno, taman posla da nam Djurdjevdan "propadne" 😆
nn027 thumbnail
Idemo u slikare. Ovakav "talenat" mi propada 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

i kod mene, ja se evo vratila s gostovanja..opet teza par kg..😕

Ja nisam mrdnula od kuce pa sam prosla isto kao i ti 😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

http://alternativainformacije.com/2015/12/lazarev-opasnost-pomaganja-drugima/

Zanimljive misli..
Ali ja se ne slazem sa ovim. Mislim da pomaganje drugima uvek donosi neko dobro. A vratice se samo onako kako smo i zasluzili..Bog sve vidi..

Slazem se sa tobom. Po ovom , znaci treba okrenuti coveku ledja zato jer ne znamo da li ce on nasu pomoc znati ceniti i zato sto ce mozda da nam okrene ledja. Nasa dela govore o nama a dela drugih o njima.
Niste ga bas najbolje razumjele 😳 Danas se pod humanoscu uglavnom smatra materijalno finansiranje Pri tome onaj koji daje smatra da je davanjem materijalnog rijesio svoj dio "obaveza" Onaj koji prima tako razvija svijest da je ovaj prvi duzan da mu pomaze Nesvjesno se pretvara u beskorisnu osobu koja samo ceka da mu padne sa nebesa Ako "bankomat"silom prilika prestane da pomaze,ovaj drugi je u stanju svasta da uradi,pokazuje zlobu,ljubomoru,zavist,spreman je da te unisti,...A onda se ljudi pitaju pa kako nakon svega sto sam ucinio...E ovaj covjek hoce da kaze ako hocemo biti humani moramo se vise truditi a ne samo poslati novac Biti human znaci puno vise od materijalnog pomaganja...

Sa tim se slazem, nisam ni mislila samo na materijalno pomaganje. On je jedan deo teksta posvetio toj vrsti pomoci. Mozda sam izvukla zakljucak iz konteksta..😕

Slazem se i ja . Isto mislimo 😊
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

Stigla si 🤗 Praznike provela u krugu porodice i prijatelja. Iskreno,moram da ulozim puno truda jer stalno mislim na one koji su ostali bez nekog bliskog i kakvu bol osjecaju dok svi oko njih slave 😭😭
A sinak kao i svako djete,jako se radovao Jos je u tom raspolozenju,ne moze ni mirno da spava od uzbudjenja 😊

Znaci da se on oseca dobro i da vakcina nije napravila nikakve probleme 😃 Praznici i onako najvise vesele decu. Za nas manje vise 😃