🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
MOOH KHUL GAYA 23.9
http://www.youtube.com/watch?v=j7WCptBKJeI
Ovo je epizoda od juce..Vise nisu postavljali..
6:49 pogledaj ga 😉 odatle oni razgovarajuOvaj dr. negdje sam ga vec vidjela 😕 aaa pa on je glumio u onoj drugoj sezoni IPKKND
Podseti me, koga je glumio? Nesto se ne secam,a i meni je mnogo poznat glumac..Evo ga 😊Bio je gl. lik u toj drugoj sezoni,kad su Sanaya i Barun zavrsili Mislim da ste ti i Nada gledale par epizoda
Dal moze ali ti i ja ne mozemo 😉 mada opet moramo odgoditi,u petak je Djurdjevdan 😳
i kod mene, ja se evo vratila s gostovanja..opet teza par kg..😕
http://alternativainformacije.com/2015/12/lazarev-opasnost-pomaganja-drugima/
Zanimljive misli..
Ali ja se ne slazem sa ovim. Mislim da pomaganje drugima uvek donosi neko dobro. A vratice se samo onako kako smo i zasluzili..Bog sve vidi..Slazem se sa tobom. Po ovom , znaci treba okrenuti coveku ledja zato jer ne znamo da li ce on nasu pomoc znati ceniti i zato sto ce mozda da nam okrene ledja. Nasa dela govore o nama a dela drugih o njima.Niste ga bas najbolje razumjele 😳 Danas se pod humanoscu uglavnom smatra materijalno finansiranje Pri tome onaj koji daje smatra da je davanjem materijalnog rijesio svoj dio "obaveza" Onaj koji prima tako razvija svijest da je ovaj prvi duzan da mu pomaze Nesvjesno se pretvara u beskorisnu osobu koja samo ceka da mu padne sa nebesa Ako "bankomat"silom prilika prestane da pomaze,ovaj drugi je u stanju svasta da uradi,pokazuje zlobu,ljubomoru,zavist,spreman je da te unisti,...A onda se ljudi pitaju pa kako nakon svega sto sam ucinio...E ovaj covjek hoce da kaze ako hocemo biti humani moramo se vise truditi a ne samo poslati novac Biti human znaci puno vise od materijalnog pomaganja...
Sa tim se slazem, nisam ni mislila samo na materijalno pomaganje. On je jedan deo teksta posvetio toj vrsti pomoci. Mozda sam izvukla zakljucak iz konteksta..😕
Stigla si 🤗 Praznike provela u krugu porodice i prijatelja. Iskreno,moram da ulozim puno truda jer stalno mislim na one koji su ostali bez nekog bliskog i kakvu bol osjecaju dok svi oko njih slave 😭😭A sinak kao i svako djete,jako se radovao Jos je u tom raspolozenju,ne moze ni mirno da spava od uzbudjenja 😊