Returning of the written off # 88 Invited only - Page 109

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

57.2k

Users

6

3.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: nn027

Dal , jesi li se cula sa sinkom? Kakvi su mu prvi utisci? A kako je vama?

Ja bolesna.. Ko ce da izdrzi 7 dana..😭

Njemu super..😃
Daltoni thumbnail

Pogledala sam 5 epizoda, Dal, i mogu ti reci da je Quantico mnogo bolja serija od Scorpion-a. Jesi li ti mozda pocela gledati?

Nisam Nado..Mozda i pocnem..Gde ti gledas?
Daltoni thumbnail

Znaci svi mi poticemo od Belog orla ..cekaj..pa to je neki Indijanac 😲😆 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Ajde i to cudo da vidimo..😆

I ja kazem. Da ne bude opet kao horoskop 😆
Pocela sam s pripremama. Vadim letnju odecu. Za svaki slucaj, ako pogode 😆
Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=YKccE9RqaPQ[/YOUTUBE]

Ovo je od pre deset dana, ali ja tek sada vidim ove fotografije sa mesta zlocina. Ova razvaljena fotelja po meni ukazuje na borbu ,kao i razbijeno staklo uramljenom slikom...

Ovo je od 14 aprila. Ali nema to veze, nadam se da ce policija odraditi svoj posao. Valjda su u stanju da rese ovaj slucaj kako treba. Po svemu sto ja vidim, oni se drze toga da je u pitanju samoubistvo i tako i istrazuju slucaj. Da je drugacije ne bi Rahul svo vreme bi o slobodan i ne bi njeni roditelji slali pisma ministru i predsedniku.

Meni je ovo strasno gledat , ova razbijena vrata ovu fotelju te stvari na njoj , mislim moj Boze staje prolazilo kroz glavu utom trenu ,,Niko bez razloga to nepravi ,, moje misli .😭

Ja uopste ne mislim da je ona to sama sebi ucinila, verujem da je ili izmanipulisana ili ubijena. Od pocetka mi taj slucaj "samoubistva" smrdi

Ja ne mogu verovati da je on toliko pametan da prevari policiju i inspektore. Pa da li je to moguce? Ili su oni tamo lenji diletanti
Sve mislim, cute i rade svoj posao. Nece da se pise po tabloidima dokle su stigli i sta rade. I sve se nadam da ce kad zavrse sve izaci na videlo.

Mora da su i njihovi policajci kao i ovi nasi u slucaju ubistva one pevacice sve istrazili a nista nisu mogli da dokazu..Nekad samo vreme moze da odgonetne misteriju..😕

Ko zna. Dobro kazes, ni nasi evo vec dva meseca ne nadjose pocinioca 😕
nn027 thumbnail

Alija Sirotanovic je bio udarnik i junak socijalistikog rada, koji je 24. jula 1949. godine oborio svetski rekord u kopanju uglja.

On je tada sa svojih osam komorata za osam sati rada iskopao 152 tone (253 kolica) i tako oborio dotadanji rekord Rusa Alekseja Stahanova za 50 tona. Jama u kojoj je srusen rekord bila je poznata kao "Rov vojvode Putnika".

Prica se da je Alija od tadanjeg dozivotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita jedino trazio vecu lopatu. I dobio je jednu takvu, koja je napravljena specijalno za njega i nazvana ''sirotanovicka''.

Tako je Sirotanovic postao ziva legenda i simbol pregalastva radnike klase, ideoloske kicme rezima. Odlikovan je i Ordenom junaka socijalistikog rada i dobio je i brojne druge nagrade i priznanja.

Tako'e, njegov lik je odstampan i na novcanici od 20.000 dinara, pustenoj u opticaj 1987. godine, a povucenoj u monetarnoj reformi Ante Markovica.

Jedna mala ulica na periferiji Breze, kod koje je ro'en 1914. godine u selu Trtorii, nosi ime Alije Sirotanovica, a u krugu rudnika stoji njegova bista. Grupa Zabranjeno pusenje posvetila mu je i pesmu pod nazivom "Srce, ruke i lopata". Sirotanovic je umro u 76. godini u siromastvu.

Naravoucenije ( iz mog rodnog grada): "Od rabotu se ne bogateje, nego grbaveje"- od posla se ne bogati,vec grbavi (prim.prev.) 😆

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=el0SLcveOzM[/YOUTUBE]

Da te nisu opeet ledja pocela boleti? Znam da se ne bogatis, znaci ostalo je grbavljenje 😕
]

🤗
Nisu me pocela boleti ledja..sve me boli..Ko da ce neki djavo da me hvata..😕

😕 A jel' si ti ono pokisla skoro ili se varam? Da te nece prehlada ? Nadam se da ce proci da ce ostati samo na ovom.
nn027 thumbnail

Ja bolesna.. Ko ce da izdrzi 7 dana..😭

Njemu super..😃

Pa tek je prvi dan prosao. Videces za par dana kad pocnete da mu nedostajete 😊
Mogu misliti kako ti je i koliko ti maleni nedostaje. Hocete li mozda ici do njega za vikend?
nn027 thumbnail

Nisam Nado..Mozda i pocnem..Gde ti gledas?

Evo ti ova dva linka.

Ako pogledas prvu neces stati 😃
Ivone12 thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Edited by Ivone12 - 9 years ago
Daltoni thumbnail

I ja kazem. Da ne bude opet kao horoskop 😆
Pocela sam s pripremama. Vadim letnju odecu. Za svaki slucaj, ako pogode 😆

Nemoj tako za horoskop 😆, od kad su mi pogodili da cu imati uspeha u poslu-sve im verujem 😕 😆😆