Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
HEY JINDAGI 2.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 2, 2025 Episode Discussion Thread
What are the professional achievements of gabhira
Deepika & Farah Khan; Some Serious Tension !!! 👀
Gen 5 News article Mila
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
Himesh - no more breaking news
The Wanderer Planet
SRK Enters Billionaire Club
🏏India vs West Indies, 1st Test: N M Stadium, Ahmedabad🏏
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
Sunny Sanskari Ki Tulsi Kumari opens well!!
The Manuscript Marauders Bingo Challenge Thread
Abhishek Seeks Legal Action On Salman Ash AI Generated Videos
Ma ni mi nismo nesto mnogo vredan narod, da jesmo ne bismo ni bili tu gde jesmo..Svi bi hleba bez motike i da im padne s neba ako moze...Ali ni ovo nije u redu..ljudi rade u 4 smene za 20-25 hiljada dinara (150-200 evra zavisno od pozicije) Nemaju pravo na bolovanje i ako ne daj boze uzmes bolovanje doceka te otkaz kada se vratis. Zenama u drugom stanju daju da potpisu papir bez objasnjenja na kome se odricu prava na bolovanje u toku odrzavanja trudnoce pa ih zatekne sok kad odu sledeci mesec kod lekara i uvide da vise nisu u radnom odnosu, a za svako kasnjenje im se skida po 10 posto od plate. Naravno..sve bi to bilo ok da oni imaju 1000 evra platu i da mogu da izdrzavaju porodicu od toga..dok ovi u drzavnim ustanovama , zabusavaju, dolaze na posao kad hoce, od 8-casovnog radnog vremena imaju 2 sata rada i to samo ako nisu ustali na levu nogu, ako jesu ne moraju ni to..Sve praznike praznuju, non -stop su nekim bolovanjima ili odmorima, a plate im se krecu od 300 evra pa navise, samo zato sto negde pise da su tu zaposleni..Nije u redu..
I u Bosni je isto tako a nista bolje nije ni u Hrvatskoj Samo cinjenica je da smo mi narod koji bi hljeba bez motike I upravo takav odnos prema poslu nas je i doveo do ovog sto sad imamo Ja sam npr.kao i moj brat,odmah po zavrsetku srednje skole trazila i nasla posao da mogu studirati Danas gledam ovu omladinu nece niko da radi,kaze bolje za dzaba sjediti kod kuce nego da konobarise za 200 eura 😕 Niko ne pita kako ce to roditelj izdrzati,moze li,... Kafici i kladionice su pune,svi bi brdo love bez muke,a i skola im je preteska a kamoli da rade i studiraju
I u Bosni je isto tako a nista bolje nije ni u Hrvatskoj Samo cinjenica je da smo mi narod koji bi hljeba bez motike I upravo takav odnos prema poslu nas je i doveo do ovog sto sad imamo Ja sam npr.kao i moj brat,odmah po zavrsetku srednje skole trazila i nasla posao da mogu studirati Danas gledam ovu omladinu nece niko da radi,kaze bolje za dzaba sjediti kod kuce nego da konobarise za 200 eura 😕 Niko ne pita kako ce to roditelj izdrzati,moze li,... Kafici i kladionice su pune,svi bi brdo love bez muke,a i skola im je preteska a kamoli da rade i studiraju
Originally posted by: Bikica_Biki
Nemoj nikada da mislis to draga Dragice. BOG od nas nikad nije digao ruke,on je radi nas ucinio veliku zrtvu,mnogi nisu svesni same zrtve i radi cega,nas BOG nikad ne napusta to zapamtiti,ali nazalost ljudi dizu ruke od Boga ili ih uopste nisu ni pruzali-trebamo mi da se zapitamo gde gresimo i paziti kako uzimamo ime Bozije uz sebe,jer mnogi se sluze svim i svacim i na kraju im kriv ko...retko ko polazi od sebe i da sebe preispita gde gresi,Ovo govorim u globalu ne aludirajuci ni na koga😉E da bar poslusasmo te Isusove reci-sve bi bilo mnogo mnogo bolje😉
Pa sto da rade kad svi mogu lepo da zive od babine penzije..
Ali ja ne mogu toliko ni da krivim mlade..kako smo ih vaspitali oni tako rade, pa zaboga, samo se ugledaju na primer iz kuce..a roditelji ove omladine su ljudi koji su morali da se dovijaju celu svoju mladost jer su svedoci vremena kada se lepo zivelo a malo radilio, na zalost samo u njihovom detinjstvu..Ako pogledamo sa socioloske i demografske strane , ceo ovaj region je slicnog mentaliteta i slicno je vaspitavao decu..Pa eto nam ih sad. Ono sto je vredelo i sto zeli da radi (ali i zaradi) vec prebeglo..