Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 25th Sep 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 25, 2025 EDT
ROOM SERVICE 25.9
🏏T20 Asia Cup 2025: PAK vs BD, Match 17, A2 vs B2 - Super 4 @Dubai🏏
Hawt Geetmaan Moments 🔥🔥💋💋
Sameer Wankhede takes Aryan Khan’s series TBOB to Court
Deepika to reunite with Vin Diesel for XXX 4?
Important Questions
Movies of Sonam Kapoor's which I enjoyed
DANDIYA NIGHT 26.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 26, 2025 EDT
Quiz for BB19 Members.
OTT vs. theatre: which one do you prefer?
How Salman Khan Would Address You in Weekend Ka Vaar? Quiz
Daayra shooting begins - Kareena and Prithviraj
Two Much With Kajol Twinkle Episode Reviews
Abhira master planner of breaking Arman relationships

Hvala za caps Kety ❤️
Prats je jako lepa. Svidja mi se haljina 😛I treci put...😆Lepe snove devojke moje ❤️ 🤗
Originally posted by: Bikica_Biki
Za trenutke koje volis i kojih se rado secas,zahvali sebi i onima koji su tu zbog TEBE. Cuvaj one koji imaju smisla za paznju, smeh i ljubav.❤️
- TurgenjevJednostavno je .. budi covek, ne cini zlo, ne lazi, ne pretvaraj se ..Budi iskren i znaj reci hvala ljudima oko sebe .. pomozi recju, dobrim delom, osmehom, utehom .. kako god ..Ne mozes li pomoci, ma samo budi blizu..Ponekad je samo tvoja blizina i osmeh, velika pomoc.Budi jednostavan .. pitaj .. reci .. jednostavno je.Ljudi nece uvek reci sta misle o tebi, ali ce ti uvek pokazati.
Obrati paznju.😉--------------ps.ovo sam namerno stavila😆----------Ljudi su takmicarskog duha,sto je dobro za podizanje ega i stvaranje slike o sebi, no jos se nitko nije dosetio takmiciti u dobroti, ipak je to najteza disciplina😉Ne gledam ocima,vec gledam u oci...
Usima cujem,srcem slusam...❤️---------Laku noc vam zelim i lepe snove...a ja idem gledati KKK i ako uspem raditi caps

Originally posted by: Bikica_Biki
@Kety Hvala puno za divan caps😉
Ja sam malo gledala prvi deo-los mi net,los video,lose vreme bilo sad stalo malo tako da idem i ja videti za KKK ako uspem sad nesto...ako ne onda danas.