Returning of the written off # 86 Invited only - Page 114

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

43k

Users

5

3k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 9 years ago

Originally posted by: Daltoni

https://www.vestinet.rs/tema-dana/dolaze-visoke-temperature-u-petak-cak-do-26-stepeni-pa-onda-ponovo-zahladenje

Evo sta kazu kakvo nas vreme ocekuje u aprilu- a na osnovu pasulja, magicne kugle i bolova u desnoj plecki...😕

divno
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Dobro vece 😊
Kety76 thumbnail

samo bih desetu izbacila 😆😆 ostalo je sve istina mada sa stanovista muskarca i ovo pod 10 je skroz ok 😆
Kety76 thumbnail

i dalje se druzi sa Alanom i njegovom djevojkom 😊 samo bjezi od kamere,ne znam sta se desava sa njom 😕 hvala za caps Nado
Kety76 thumbnail
Kety76 thumbnail
Kety76 thumbnail
https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/ispracaj-na-vecni-pocinak-pocelo-opelo-marinku-madzgalju-clanak-2195597

😭 i tako,otisao je 😭 a koliko su njegovi kukali sto je bio u braku sa Dubravkom,samo zato sto je starija pa i na sahrani je gurnuse u cosak a otkad je prije dvije god.napustio sve mu je krenulo nizbrdo nikad mi nece biti jasno zasto ljudi nisu u stanju pustiti svoje voljene da budu srecni 😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

i dalje se druzi sa Alanom i njegovom djevojkom 😊 samo bjezi od kamere,ne znam sta se desava sa njom 😕 hvala za caps Nado

Zanimljivo mi je bilo i njeno ponasanje na bini. Imala sam utisak da je jedva cekala da se skloni. I sve u svemu, ne deluje mi nesto previse raspolozena. Ne znam da li se to samo meni cini, Kako tebi izgleda?