Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
ENTRY INTO RESORT 22.9
MOOH KHUL GAYA 23.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
I jeste bilo na vreme...đ¤
Drago mi je da sam te obradovala â¤ď¸Rekli su mi da samo tako sigurno stize na vreme đ
Definitivno se slazem sa tobom...đ
Nije ni vazno đ ona se cijelo vrijeme naginje tijelom ka njemu i dodiruje ga On u pocetku krut a onda joj se prepusta đ Prosto blistaju kad su skupa đ Ona je inace sasava i vesela ali na njemu se basss vidi da mu prija njeno drustvo đ Mislim da su snimali jos 2-3 mjeseca opet bi on morao bjezati đđ
Originally posted by: Bikica_Biki
Samo da se javim i zahvalim Kety i Nado ,drago mi je da vam se dopao moj post od prosle nociđ¤Hvala lepođ¤Zelim vam lepa jutra...lepe dane...i ugodne noci...-------------I oni tako moje reci izvrcu, shvataju i tumace onako kako njima odgovara. Sta li tek rade onda sa mojom tisinom?Ljudi se menjaju, lutko, to si do sad vec trebala nauciti!Ucine ti bas ono za sto su se, jos juce zakleli, da nece nikada.----------upravo tako biva-------------Mogu svi da se igraju sa mnom.Da me testiraju, proveravaju.Mere moju snagu i mere moje granice. Mogu, neka ih.I necu uzvratiti, ne bavim se time.Ali na kraju cu ja biti ta koja ce zadati samo jedan udarac, okrenuti se i nastaviti ziveti, kao da neke osobe nikada nisu ni postojale!Nikad ne dozvolite da se neko igra sa vasim emocijama, cak i kad najvise volite.Cak i onda kada najvise boli, bas tada otidjite.Vi definitivno zasluzujete mnogo bolje i mnogo vise!Da li postoji neko ko je voleo, a nije povredjen bio?Da li postoji neko ko je zaboravio na sebe, a na drugog mislio?Das mu misli, neznost, osecanja, a on se hrani, jede, uzima sve.Das mu dusu, a dobijes prevaru, izdaju, razocarenje.Das mu srce, a on ga rani i gleda kako krvari i vene.Ne, ne dam vise ni misli, ni osecanja, ni srce!Mislim na sebe i necu umreti ako ostanem sama.Srce cu da oporavim, evo, ne krvari vise, dusa ponekad zaboli, ali sve redje i sve tise.Odvoji svaki dan vreme za sebe, makar jednu minutu.Ti najbolje znas kako ti je, ti najbolje sebe poznajes i najbolje razumes.Budi sam sebi podrska i kad nikoga nema u tvojoj blizini.Naoruzaj se vedrinom i strpljenjem iako te s druge strane cekaju oluje i vetrenjace spremne da se s tobom bore.Ako cvrsto verujes u sebe, uspet ces, svaki cilj bit ce dostizan.Ti to znas, ti to mozes, ti to umes!Srecan je onaj koji cuva boli srca svoga u najdubljoj tajnisvoga bica, a ipak ovaj svet posmatra ocima ljubavi..Drzite se svog osecanja ispravnosti, svoje unutrasnje etike,cak i kada je tesko ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste cudni.Ta cudnovatost vas izdvaja!Nemoj dopustiti da tvoj zivot bude ulica kroz koju svi prolaze, a samo nekoliko njih ostaje.Neka tvoj zivot bude raj gde mnogi zele biti, a samo nekoliko njih moze tu pripadati!Rodjena si da zivis i da taj ZIVOT iskoristis.Zato ne okreci se puno iza sebe i ne ostaj lezati kada padnes! Uvek idi NAPRED, ma koliko god to kostalo, jer oko tebe se svet okrece, ali okreni se i ti oko njega da vidis koliko VREDI ziveti!!Bog â¤ď¸uvek ima nesto,za tebe...Kljuc za svaki problem,svetlo za svaku tamu,iplan za svaki novi dan!Imati, a ne znati cuvati je isto kao da nemas..Magic WhispererUspavala sam emocije za neka bolje vremena,za neki bolji zivot, za neke bolje ljude.[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KFpu3I14mjg[/YOUTUBE]