[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CYf_QPXdes4&feature=share[/YOUTUBE]
Znaci izvedba te tacke koju je imala-lepo.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
ENTRY INTO RESORT 22.9
MOOH KHUL GAYA 23.9
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=CYf_QPXdes4&feature=share[/YOUTUBE]
Hvala Nadice na linkovima i videu🤗
Znaci izvedba te tacke koju je imala-lepo.Samo ona se meni vizuelno promenila-nekako mi je drugacija-ne bi detaljisala.😊Crvena haljina,moja a i njena ❤️boja-a mi i jesmo vatreni znak-istitako da imamo svakako veze jedna sa drugom svakako😉
Ja se odjavljujem za nocas...idem sta ako mognem raditi ili gledati.Iako mi se cini vise da cu samo gledati...jer raditi ne mogu😕nego samo da vam napisem da veceras kada sam spavala malo sanjala sam Viviana i njegovu "biwi2 da su kod mene u Bjeljinu dosli,ona kao promovise svoj ples😆 i da pili smo i kafu zajedno i pricali,on tako skroman,ljubazan,a leppp brate...e mozete misliti kako mi je bilo ,kad se probudila vidim se gde sam 😆😆E tako ja zelim da sanjate nesto slatko,lepo gde cete se osecati bolje iako je to samo san...vazno je da bude lep,,jer nekad losi snovi veoma uticu na nas ,cine nas nervoznim,neraspolozenim,slomljenim...Zato devojcice moje 🤗mislite na nesto pozitivno i lepo i uplovite sa tim mislima u san...jer bice vam puno lepsi naredni dan🤗-----------Velika, prava ljubav ❤️pokazat ce svoju punu snagu samo onda kada uspe da od dvoje ljubavnika, slabih ljudi, nacini stvorenjakoja se ne boje ni promena,ni nesreca,ni rastanka, ni bolesti, ni zivota, ni smrti...😉---------''Dusa koja govori ocima, moze ljubiti pogledom...''
(Adolfo Becquer)--------Ako se malo bolje zagledas u mene,
mozda shvatis koliko sam tvoja,
a koliko nicija vise.😳Istinski volimo samo one koje volimo cak iu njihovoj nemoci i njihovoj bedi.Cuvati, oprastati, tesiti, to je sva umetnost ljubavi.❤️(Anatole France)-----------Samo se seti koliko je vazno biti dobar, koliko je vazno dati najbolje od sebe i jednostavno biti pazljiv prema drugima..Seti se da je samo vazna ljubav,❤️jer kad kroz nju gledamo, sve izgleda jednostavnije i lakse.Seti se svih lepota u zivotu i koliko je malo potrebno za trenutak srece...--------
Sa novim danom dolazi nova snaga i nove misli..."(E.Ruzvelt)---------[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=LYtYivmzens&index=9&list=RDluA280R8NPg[/YOUTUBE]Zaplesite u svoj svet...svet slatkih snova🤗
Dal🤗Da Nadica me obavestila za tebe,ja imala goste i pitala sam se sta se desava sa tobom.Pa tako je draga u zivotu,kad krene krene-imala sam vise takvih slucajeva i dan danas imam-nego onih lepsih,ali opet nisam dozvolila da ode,da me slomi...uvek zaustavim pa i kad se nekima cinilo da ce izmaci...😉 Zato drzi se i ne predaj se,ucini onako kako je lekar preporucio,pogotovu da se temperatura regulise i ta infekcija...Znam da ti nije lako i mogu misliti kako se osecas...ali drzi se draga🤗Vodi racuna o svom zdravlju,kako godine idu teze je ,zato covek treba se pripremati i paziti uvek na svoje zdravlje,njega cuvati❤️I od mene neki lepi cajevi za tebe da nam se sto pre oporavis ❤️edit. I da-Kuvaj caj sa djumbirom-ubaci med i limuna😉Pij vidis i ja ti pravim drustvo😆Cak se pridruzuje i neki slatkis da pravi drustvo😆
Zahvaljuje ti se moja Vesna. Ona ce to da "prostudira" Ja cu nastaviti i dalje da pratim na pola oka i virkam kad one gledaju.Slobodno pitaj sta te bude zanimalo jer ce ona to pogledati do kraja 😆Nasi su prikazali 7 epizodu i to prva dva dela.
http://sila-x.org/na-buvljaku-je-kupio-ovu-komodu-za-20-dolara-i-od-nje-svom-sinu-napravio-najljepsi-poklon-ikad/?fb_ref=DefaultPreslatko.😊