Deepika starts shooting for King
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 21st Sep 2025 - WKV
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Downfall is Real! No one even cares for SPA pics this year
Star Parivaar Ki Favourite Saas
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Baseer’s Accent
Akshay Kumar Is Back To Giving Hits
H-1B Visa Crisis: Families Forced to Return, Futures at Stake
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
Saiyaaara spoof
Jobless Poddars
Chunkey Panday happiest for Ahaan’s success (Saiyaara)
Tabu likes a reel shading Deepika on Instagram
24 years of Ajnabee
Let's Discuss Abhir
Dal❤️🤗Ja veoma dobro znam sta i kako ko misli sve sto se tice mene,ovde na ovoj planeti zvanoj IF😉Tako veoma dobro poznajem tebe i tvoje misljenje i nema potrebe draga ❤️da me istices na bilo koji nacin niti da me hvalis,jer ti sigurno znas-secas se verovatno koliko puta sam navodila da ne volim da me ljudi tako hvale ---kao sto mi ne prija ni da me kude.😉Pre svega i ja sam slicna tebi po pitanju da ja nekog hvalim u nekim vecim merama,jer prvo od sebe pocinjem kako meni to bas ne prija ,sto ne znaci da to drugima itekako laska,jer sam videla ovde setajuci se po raznim teardima da postoje ljudi kojima je to od izuzetne vaznosti a razumem i njih,jer kada nesto uradis zelis cuti misljenje kao i kritiku o tom svom radu i onda po komentarima mozes da ocenis da'li se to ljudima dopada,koji tip recimo sigiees vole,uvidis gde i sta trebas da popravis,da se nadogradis itd...mnogo toga...ali eto meni to nije bitno,jer ja sam za sebe najveci kriticar(sto ne znaci da necu prihvatiti neciju kritiku ili komentar), kao sto sam i pre pisala ,meni se retko nesto dopadne moje sto uradim ,da kazem da sam apsolutno zadovoljna svojim ucinkom-jer kod mene uvek je na snazi parola Da to uvek moze bolje i bolje!! ...samo sto ja u vecini slucajeva radim da bi radila ...nekad se bas posvetim tome cela a tu je ukljucena moja koncentracija,masta,moji snovi,moja osecanja, sve...i provedem duze radeci jednu stvar,dok u vecini slucajeva -uradim usput ,nabrzinu jer mi padne tek tako na pamet da uradim...to obicno biva kada sam previse zauzeta sa mnogo cim sto radim ili sam rastrojena zbog problema,zdravlja itd...Svakom poslu koji covek obavlja potrebno je da da deo sebe da bi to bilo dobro uradjeno,a pogotovu kada se radi o bilo kojoj vrsti umetnickog rada,delovanja...Potreban je apsolutni mir ,koncentracija da bi covek se uneo kompletan u to ,da bi ta zamisao koju imas u glavi bila realizovana i prezentirana na najbolji nacin.Takodje pre svega da bi ti kao autor tog dela bio u potpunosti zadovoljan svojim ucinkom Jer ako sam autor nije zadovoljan svojim radom onda pogotovu ne ocekujes da drugi budu odusljevljeni istim i da se to nekom dopadne.Mislim mogla bi ja pisati o tome jos...ali i ovo je bilo previse...😆Sad nekako citiram tebe🤗 :Napisah i ostadoh ziva 😆Hvala draga na upucenom postu,🤗nista ne brini jer se nadam da si sad definitivno razumela sta sam napisala i zelela time sve reci 😉Ja mozda nekad napisem kao ono sinoc da postavljam dijaloge jer Nadica i ja to volimo,posto me Nadica pre toga pitala da li cu to postaviti i da postavim kod nas,posto sam njoj pre na jednu noc slala na fb,sto znaci da ja ne zelim samo biti dosadna sa tim svojim raznim postovima,da se eksponiram previse to ne volim,da volim do sada bi bila mozda sa preko 100 000 postova od kada sam ovde i sta sam sve radila i gde sam to postavljala,a to je pretezno sve ovo sto radim,avisi,sigiees,caps,VMs itd ..Kad se samo setim kroz koje tearde sam prosla ...ali ja manje pisem,vecinom je kroz moje postove zastupljen rad ,manje ostalog...mada i ja imam dusu i mogu nekad dati sebi oduska kao sinoc da se i nasalim...pa da odletim sa vise postova...Ja sve gledam na drugi nacin,niti mi je stalo da me neko hvali,niti mi je stalo da moj brojcanik postova poraste da bi samo promenila boju i postala to nesto kao vise...ne nikad mi to nije bio prioritet ovde,meni je vazan kvalitet postova,istinitost,iskrenost i lepota onog sto procitam i vidim u njima.I naravno i kad je sala u pitanju-volim sve sto je uradjeno sa smislom,sa stilom.Izuzetno cenim i postujem to. Naravno najveci prioritet ovde jesu moji prijatelji,koje na neki nacin svojim prisustvom i svojim radom zelim da obradujem -bez da trazim nesto zauzvrat bilo da je rec o pohvalama ili drugo...Ja sam dovoljno srecna kada vidim samo da to ljudima prija-E tako...dosta je bilo ...previse od mene... OMG sta sam sve napisala koliki post kao da se oprastam sto mi nije ni na kraj pameti jer ne zelim nikad da vas pustim na miru...osedicete vi sa mnom😆For you
Sanaja se udala 😃Bez njega nista 😆
Evo mene ...da se javnem,da oznacim i ovo vece 😆kao i obicno😆
Malo muzike...i Prats❤️Pogledajte me sa kim sam☺️,pa vozam se sa ⭐️ RK⭐️
Hvala za linkove..Evo, ja nisam znala...🤗
A sada ne samo sto sam odgledala detalje sa svadbe, proucila reakcije..nego sam cak i saznala kako nam se zove drugar (Nado) http://www.india-forums.com/celebrity/585/raqesh-vashisth/