Returning of the written off # 84 Invited only - Page 65

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

45.3k

Users

4

2.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 9 years ago
Dobro vece moje devojcice🤗
Nadam se da ste mi sveze i odmorne pojedine ...posto je nedelja a znam koje nisu
(a ja pisem kao da nas ima ovde stotinak😆 ali eto navikla sam tako).
Ja malo caps ,malo brljala nesto isprobavala,...tako da vam to i postavljam...
Zavolela sam kao i mnogi ova dva vrhunska (po meni)glumca,koji su me oborili s'nogu sa svojim glumackim talentom,sarmom,harizmom,lepotom i svemu sto treba da poseduje osoba koja je odabrala tu vrstu profesije.
Tako da sam ih spojila na jedan sigiee ...☺️ i ja sam tu negde sa njima...ali ne kao heroina😆 ...nego kao njihov veliki postovalac...neko ko zaista ceni umetnost u svim aspektima gde se ona prezentira,pogotovu kada se kroz taj rad pokazu kvaliteti i gde mogu slobodno reci da je savrseno odradjeno/uradjeno pa tako i njihovoj profesiji.

Razlika u bojama
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Dok se ti zabavljas sa Barunom, mogu ja druga da animiram malo..😳

🤣 Sto se mene tice ja nemam nista sa doticnim "drugom",mene iskljucivo ovde zanima zna se ko☺️ Mislim da si se vec dogovarala sa Nadicom oko doticnog gospodina.😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Dobro vece moje devojcice🤗

Nadam se da ste mi sveze i odmorne pojedine ...posto je nedelja a znam koje nisu
(a ja pisem kao da nas ima ovde stotinak😆 ali eto navikla sam tako).
Ja malo caps ,malo brljala nesto isprobavala,...tako da vam to i postavljam...
Zavolela sam kao i mnogi ova dva vrhunska (po meni)glumca,koji su me oborili s'nogu sa svojim glumackim talentom,sarmom,harizmom,lepotom i svemu sto treba da poseduje osoba koja je odabrala tu vrstu profesije.
Tako da sam ih spojila na jedan sigiee ...☺️ i ja sam tu negde sa njima...ali ne kao heroina😆 ...nego kao njihov veliki postovalac...neko ko zaista ceni umetnost u svim aspektima gde se ona prezentira,pogotovu kada se kroz taj rad pokazu kvaliteti i gde mogu slobodno reci da je savrseno odradjeno/uradjeno pa tako i njihovoj profesiji.

Razlika u bojama

Dobro vece Biki 🤗

Sjajni siggii 👏 Njih dvojica zajedno pun pogodak, i jos pod tvoji budnim okom 😉
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bikice...🤗❤️

Mozda ja nisam bas recita i sklona pohvalama..Ali nadam se da znas da volim sve sto postavljas ovde..I ja rado citam tvoje postove, stihove, RK-MB scene (to posebno volim) , tvoj caps, kreacije... Samo sto to ne isticem cesto, pa eto..😆 niti volim da me ko hvali, niti da uzvracam...nemam prosto to u sebi...Ali , cisto da ne zaboravis koliko cenim sve to...ja reko i ostado ziva..😆 😆

https://45.media.tumblr.com/tumblr_m35x0aKirK1rryfp9o1_500.gif

Dal❤️🤗
Ja veoma dobro znam sta i kako ko misli sve sto se tice mene,ovde na ovoj planeti zvanoj IF😉
Tako veoma dobro poznajem tebe i tvoje misljenje i nema potrebe draga ❤️da me istices na bilo koji nacin niti da me hvalis,jer ti sigurno znas-secas se verovatno koliko puta sam navodila da ne volim da me ljudi tako hvale ---kao sto mi ne prija ni da me kude.😉
Pre svega i ja sam slicna tebi po pitanju da ja nekog hvalim u nekim vecim merama,jer prvo od sebe pocinjem kako meni to bas ne prija ,sto ne znaci da to drugima itekako laska,jer sam videla ovde setajuci se po raznim teardima da postoje ljudi kojima je to od izuzetne vaznosti a razumem i njih,jer kada nesto uradis zelis cuti misljenje kao i kritiku o tom svom radu i onda po komentarima mozes da ocenis da'li se to ljudima dopada,koji tip recimo sigiees vole,uvidis gde i sta trebas da popravis,da se nadogradis itd...mnogo toga...ali eto meni to nije bitno,jer ja sam za sebe najveci kriticar(sto ne znaci da necu prihvatiti neciju kritiku ili komentar), kao sto sam i pre pisala ,meni se retko nesto dopadne moje sto uradim ,da kazem da sam apsolutno zadovoljna svojim ucinkom-jer kod mene uvek je na snazi parola Da to uvek moze bolje i bolje!! ...samo sto ja u vecini slucajeva radim da bi radila ...nekad se bas posvetim tome cela a tu je ukljucena moja koncentracija,masta,moji snovi,moja osecanja, sve...i provedem duze radeci jednu stvar,dok u vecini slucajeva -uradim usput ,nabrzinu jer mi padne tek tako na pamet da uradim...to obicno biva kada sam previse zauzeta sa mnogo cim sto radim ili sam rastrojena zbog problema,zdravlja itd...Svakom poslu koji covek obavlja potrebno je da da deo sebe da bi to bilo dobro uradjeno,a pogotovu kada se radi o bilo kojoj vrsti umetnickog rada,delovanja...
Potreban je apsolutni mir ,koncentracija da bi covek se uneo kompletan u to ,da bi ta zamisao koju imas u glavi bila realizovana i prezentirana na najbolji nacin.
Takodje pre svega da bi ti kao autor tog dela bio u potpunosti zadovoljan svojim ucinkom Jer ako sam autor nije zadovoljan svojim radom onda pogotovu ne ocekujes da drugi budu odusljevljeni istim i da se to nekom dopadne.
Mislim mogla bi ja pisati o tome jos...ali i ovo je bilo previse...😆
Sad nekako citiram tebe🤗 :Napisah i ostadoh ziva 😆
Hvala draga na upucenom postu,🤗nista ne brini jer se nadam da si sad definitivno razumela sta sam napisala i zelela time sve reci 😉
Ja mozda nekad napisem kao ono sinoc da postavljam dijaloge jer Nadica i ja to volimo,posto me Nadica pre toga pitala da li cu to postaviti i da postavim kod nas,posto sam njoj pre na jednu noc slala na fb,sto znaci da ja ne zelim samo biti dosadna sa tim svojim raznim postovima,da se eksponiram previse to ne volim,da volim do sada bi bila mozda sa preko 100 000 postova od kada sam ovde i sta sam sve radila i gde sam to postavljala,a to je pretezno sve ovo sto radim,avisi,sigiees,caps,VMs itd ..Kad se samo setim kroz koje tearde sam prosla ...ali ja manje pisem,vecinom je kroz moje postove zastupljen rad ,manje ostalog...mada i ja imam dusu i mogu nekad dati sebi oduska kao sinoc da se i nasalim...pa da odletim sa vise postova...
Ja sve gledam na drugi nacin,niti mi je stalo da me neko hvali,niti mi je stalo da moj brojcanik postova poraste da bi samo promenila boju i postala to nesto kao vise...ne nikad mi to nije bio prioritet ovde,meni je vazan kvalitet postova,istinitost,iskrenost i lepota onog sto procitam i vidim u njima.I naravno i kad je sala u pitanju-volim sve sto je uradjeno sa smislom,sa stilom.
Izuzetno cenim i postujem to. Naravno najveci prioritet ovde jesu moji prijatelji,koje na neki nacin svojim prisustvom i svojim radom zelim da obradujem -bez da trazim nesto zauzvrat bilo da je rec o pohvalama ili drugo...Ja sam dovoljno srecna kada vidim samo da to ljudima prija-

E tako...dosta je bilo ...previse od mene... OMG sta sam sve napisala koliki post kao da se oprastam sto mi nije ni na kraj pameti jer ne zelim nikad da vas pustim na miru...osedicete vi sa mnom😆
For you
Edited by Bikica - 9 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Hvala Nadice🤗
Da njih dvojica ❤️su uvek pod mojim budnim okom...jedan me ceka ...drugi doceka...i tako se menjaju😆😆
A onaj treci(inace moj prvi SS),odavno ceka i nikako da me doceka😭
Uglavnom uvek su sa mnom...i ja sa njima...❤️

Sad prestavljam onog sto ce me cekati dok se ne vratim od onog sto visi na aerodromu...😆

Zato sad idem ovog gledati...a onaj ce me vec uskoro videti🤣

Edited by Bikica - 9 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Hvala Nadice🤗

Da njih dvojica ❤️su uvek pod mojim budnim okom...jedan me ceka ...drugi doceka...i tako se menjaju😆😆
A onaj treci(inace moj prvi SS),odavno ceka i nikako da me doceka😭
Uglavnom uvek su sa mnom...i ja sa njima...❤️

Sad prestavljam onog sto ce me cekati dok se ne vratim od onog sto visi na aerodromu...😆

Zato sad idem ovog gledati...a onaj ce me vec uskoro videti🤣

Prelep rad Biki

Vazno je da si uvek u dobrom drustvu 😉 😆
Edited by nn027 - 9 years ago
nn027 thumbnail

Dobar dan 😃

nn027 thumbnail

nn027 thumbnail