Returning of the written off #80 Invited only - Page 49

Created

Last reply

Replies

1k

Views

58.9k

Users

6

2.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/kviz-sta-te-cini-tako-posebnim-clanak-1899065

Dobili ste: Tvoj glas

Da li je to do tvog glasa ili samo do izbora reci, ali ti jednostavno znas da govoris i svi uzivaju slusajuci te. Znas kako da objasnis stvari. Ti si intuitivna osoba. Imas veliku moc ubedivanja i sve sto pozelis, ljudi ti i daju. Ni sam nisi svestan koliko si dobar u tome. Razmisli o svojoj karijeri, mozda bi cak i mogao da postanes i pevac.

e ako ja zapjevam 😆

Dobili ste: Tvoje misli

Ti si kreativna, inteligentna i ekscentricna osoba i to ekscentricna na veoma pozitivan nain. Svakome je potreban prijatelj koji misli drugacije. To odrzava vezu svezom i uzbudljivom.
nn027 thumbnail

Hvala za caps Kety 😊

nema na cemu 😊 odlicno ona glumi ali ga pretjerease sa ovim scenama gdje ukljucuju djevojcice

Da, ovo sa macem, detetom na podu i krv na palcu

ma bezveze 😕 da je neko od odraslih pa hajde ali djevojcica

Ma meni je i ovo mahanje macem i ta krv bez veze. Sta ce vestici mac? Valjda ima magiju. Zato je vestica. 😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma meni je i ovo mahanje macem i ta krv bez veze. Sta ce vestici mac? Valjda ima magiju. Zato je vestica. 😕

bas tako ovo sa cupovima je bilo fora a i ono sa kosom ali ovo bzv
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0LXHYJ4lYX4&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

Da li i Dry ovako kad pada kisa..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

U pravu si. Vredi pokusati.😊

Nemas sta da izgubis..
Daltoni thumbnail

Ovo sam ja koristila8 bez bijelog luka) kada mi se tumor ponovo pojavio nakon operacije I prestao je rasti 😃 4 god se nije ni pomjerio 😃 i sinka sam rodila a on je bio iste velicine,iako su bili ubjedjeni da ce trudnoca biti okidac za rast Nazalost zbog sinkove bolesti prestala sam ovo koristiti,nisam se hranila kao prije i godinu i pol nakon porodjaja ponovo je poceo rasti Zavrsilo se kako se zavrsilo Meni tad nije bilo do mene a kad sam uspjela sinka pridignuti za mene vec bilo kasno Ali poenta je da ovo stvarno ima ucinka,bar kod mene je tako bilo 😃

Znaci zaista deluje..Evo, ja samo ne znam gde da nabavim zelenu psenicu, sve ostalo imam..U koje vreme je psenica zelena Nado ?
Daltoni thumbnail
Daltoni thumbnail

http://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/kviz-sta-te-cini-tako-posebnim-clanak-1899065

Dobili ste: Tvoj glas

Da li je to do tvog glasa ili samo do izbora reci, ali ti jednostavno znas da govoris i svi uzivaju slusajuci te. Znas kako da objasnis stvari. Ti si intuitivna osoba. Imas veliku moc ubedivanja i sve sto pozelis, ljudi ti i daju. Ni sam nisi svestan koliko si dobar u tome. Razmisli o svojoj karijeri, mozda bi cak i mogao da postanes i pevac.

e ako ja zapjevam 😆

Ako zapevas, odmah ces da se prikljucis Miligramu 😉

A ja sam izgleda mislilac..😆

ta te ini tako posebnim?
Dobili ste: Tvoje misli
Ti si kreativna, inteligentna i ekscentrina osoba i to ekscentrina na veoma pozitivan nain. Svakome je potreban prijatelj koji misli drugaije. To odrava vezu sveom i uzbudljivom.

nn027 thumbnail

Dobro jutro 😊

Edited by nn027 - 10 years ago