dobro jutro πsamo da vas pozdravim i bjezim u prirodu πDanas je pakleno vruce@Biki,hvala za divne stihove β€οΈ
Zavidim ti da znas. Uzivaj u prirodi i za mene. πKod mene je uzasno toplo.
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
ENTRY INTO RESORT 22.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
MOOH KHUL GAYA 23.9
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
New timslot of Show
OSO was based on Divya Bharti death?
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
dobro jutro πsamo da vas pozdravim i bjezim u prirodu πDanas je pakleno vruce@Biki,hvala za divne stihove β€οΈ
I mene je obradovala..π ccc π€£
Ima samo jedan nastup, i drugi do pola...imas li linkove za dalje, ovaj prvi deo je samo uvodni, mora da ima jos negde...
PS Ja moram sada da spavam,ali ako ostavis linkove,rado cu pogledati sutra uvece..π€Sad sam skontala. Ostao mi kraj treceg i ceo cetvrti deo. Ja odgledala Dsenin ples i dalje nisam π
Imam linkove i od subote i od nedelje. Evo ih. πLaku noc. Odmaraj π€PS Nagradno pitanje. Ko je ovo?π π π
Sefica..ππ
Hvala za linkove, pogledacui veceras..π
Nema na cemu π€
Daaa. Ma znala sam ja da se ona nece odvajati od njega, π
Evo, morala sam da odgledam sve da vidim kakva je konkurencija ove godine...Ima njih par odlicnih, a Sanaja je bila super , preslatka u plavom..jedino sto joj ovaj koreograf nije pogodio ni pesmu ni koreografiju za prvo vece, moze ona to puno puno bolje...Neki njeni kolege su oduvali nastupe...ali zaista..πMene zanimao Dsena. I nije nesto. Mislim da je gori i od Sukle π
Ne znam, Skuklu i nisam nesto pratila..odnosno od cepsa nisam mogla da se skoncentrisem na ples..π³ Dsena je sladak ali nije ni prilicno tako gradjen..pa mi ne odvlaci paznju previse..π
Sa Sanajom je druga prica..ona ce za mene zauvek da ostane Kusi..a sigurna sam da ce i Barun doci da odplese s njom kad bude promovisao novi film..π
π² Jos jedna zamena!!! Ma bas ih briga. Svi su vec oguglali i na zamene i na nebuloze. Serija je i onako zabokrecina. Zna se kome je jedino super π ππ