Originally posted by: Kety76
Manish is putting a garland around Prats and saying, no, he is not getting married to her but making her the lamb, the sacrificial lamb! He adds, she is a beautiful, virtuous witch(daayan) and meets Alan who says their paths have crossed. When the reporter asks Prats who is the witch, she says I will say the Thakurain is the witch. The Thakurain says what you see is not the truth.You will know ahead when the plot unravels why I want to kill them.
Vibha dala WU pogledaj ovo sto kaze T
Jesam ti rekla da ce na kraju biti da ih T zeli ubiti jer su vjestice
Pa znale smo da je vestica ali su je u ovim prvim epizodama tako prikazali da smo pocele da sumnjamo po malo. Ma bice to zanimljivo, jedva cekam da je vidim u tom izdanju. A jesi li primetila da joj je kosa uvek preko levog ramena i da joj se tu vrat nikad ne vidi?
pa krije onaj znak 😊
Aha 😃 I onda sam skontala da je ona ipak ostavila otisak dlana. Kako je samo odgumila zabrinutost za porodicu. Opasna je.pa jeste 😊 kako ne prepoznajes da je ona u onom crnom sariju 😃 ali ne dopada mi se sto su smislili da glumi nekog ko hoce da naudi onim djevojcicama
Videla sam ali sam se sve nadala da ipak nije 😒 Vidis kako je dobra. I u svim epizodama je ljupka i mila, zabrinuta za porodicu. Ne znam sta joj je cilj. Videcemo zasto je uopste dosla u porodicu.zbog Prema,rekli su to 😊