Returning of the written off #79 Invited only - Page 55

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

52.9k

Users

6

2.5k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

🤣 🤣

ne zezaj 😆 kako god mora mu se priznati da je zgodan frajer 😉

🤣 Kety priznajem samo mu je faca ok ,ostalo ako se ubode na iglu imada se izduva kao balon😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

no comment 😆😆 da budem iskrena,muska ekipa i nije nesto Ali mi je svejedno 😃 bitno da je Prats tamo pokazala ko je najbolji 😛 a partneri su nebitni 😆😆 dok glume sa njom svi su mi ok,cim prestanu istog trena ih zaboravim 😆😆

I to si u pravu i ja samo Prats gledam ali svidjao mi se onaj Kanvar bas su nekako bili par 😳
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Kety76 thumbnail

promo

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Instagram media by iamprats - Goodmorning ... Be positive alwaysss...

Instagram media by iamprats - Full timepass...

dobro jutro 😊
hvala Nado

Jutrooo 😃

Fino se zabavljaju 😆

Jel to oni opet glume zajedno ili je ovo privatno ovo je Kanvar ili tako nesto izludecu bre sve sam zaboravila,samo mi Shukla ostao u secnju sta cu njega najvise volim😡
Polako Smeki. Znas Prats a to ti je sasvim dovoljno. Pogledaj te tri epizode i sve sto ti nije jasno pitaj. Sve sto znamo mi cemo ti reci. Seriju ni mi nismo pratile do Pratsinog dolaska tako da smo na istom 😃

Znaci poslednje tri da gledam,Ja i ne sumnjam da je ona najbolja👏 Vazi ja cu da odgledam pa cu da krenem s pitanjima hahhaha nemoj da se zalis posle😃
Petak , subota i juce. Te tri pogledaj i naravno ovu veceras. 😃
Samo opleti. Jedva cekam 😆

Evo sad pustam da gledam do sad sam cekala momke iz gradanemoj da me kritikujes sta ne menjam se😃

Necu te kritikovati. Sto da se menjas kad si najbolja ❤️ 🤗
Kety76 thumbnail
Prvi dio je bio fenomenalan za praviti caps 😛
Uf,kako je to Prats fenomenalno odradila 👏 u drugom dijelu je isto bila odlicna ali je manje zastupljena Dali su vise prostora ovoj vjestici sto je trazi
Hbt kakvu zena ima facu,uplasila me 😆 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Nasla sam. Od 28 minuta 😎 🤣

Ala je ljigav 🤢 ovo bi kao trebalo biti zanimljivo 🤢 Ovaj lik sa bradom je ok,simpa ali on i Manish 🤢
nn027 thumbnail

Prvi dio je bio fenomenalan za praviti caps 😛

Uf,kako je to Prats fenomenalno odradila 👏 u drugom dijelu je isto bila odlicna ali je manje zastupljena Dali su vise prostora ovoj vjestici sto je trazi
Hbt kakvu zena ima facu,uplasila me 😆 😆

Pa kad bas je dobro odlumila. Zastrasujuca i opaka. I ona crna tika , kostim, sminka...
nn027 thumbnail

http://www.kurir.rs/sport/tenis/video-legenda-se-poklonila-noletu-leander-paes-prekinuo-intervju-da-bi-odao-postovanje-dokovicu-clanak-1858715

Zanima me sta gospodin Shukla🤢 ima da kaze na izgubljeni mec njegovog omiljenog tenisera😡

Cao Smeki!!! 🤗

Cekaj da prvo pita mamu 😆
Caos Nado 🤗

Pravi mamin sin😆 mislim da ce mu mama i decka ...ups devojku izabrati to ce biti pogodak 😆

🤣 🤣 🤣

A onaj Zohar opet oblijece oko njega 😆😆 opet mu je namjenio neku ulogicu u JDJ 🤢 stvarno mi taj lik ide na nerve 😡 poklopio je sve,samo sto im ne iskace iz frizidera 😕
A da vidis kako je poceo JDJ. Koji "performans". Njih trojica jedan iza drugog a Zohar u sredini. A gde bi drugo i bio 🤣

ma ne mogu ga ni u crtanom 😡 sav je ljigav 🤢 a debelo koristi svoju moc 🤢

Nasla sam. Od 28 minuta 😎 🤣

Ala je ljigav 🤢 ovo bi kao trebalo biti zanimljivo 🤢 Ovaj lik sa bradom je ok,simpa ali on i Manish 🤢

Nisam mogla verovati sta gledam. A svi kao "odusevljeni" ovim "performansom" . 🤢
nn027 thumbnail

Sjajan caps Kety. Posebno mi se dopada na ove dve slike 😃