Good morning, dear friends!
I hope everyone has a great start to their day. Enjoy and hugs always!
Wants above all from the heart to welcome all of you!
I asked to my / our dear Branka you translate, my post for you!
Advance a lot to thank ,my dear Branka
Dragi moji prijatelji,dugo me nije bilo ovde na IF,ali ni ovde na ovom prelepom mestu u duginim najlepsim bojama.Kao sto znate imala sam razloga zbog mog osustva sa foruma,dosla sam pre nekoliko dana konacno ovde gde imam puno vas dragih prijatelja na sve strane ove planete zvane IF. Veoma su mi nedostajala ova putovanja ,druzenje sa dragim prijateljima,kao i moj rad kojim sam se bavila ovde,dugo nisam radila ,niti sam mogla nesto da uradim zbog mog zdravstvenog stanja-ali evo me pocela sam ponovo da se setam ovim prelepim mestom,da se druzim sa svima vama mojim najdrazim prijateljima i uzela sam sav moj pribor:cetke,boje itd da stvaram ponovo onoliko koliko mogu.
I veoma sam srecna zbog svega,a pre svega druzenju sa mojim prijateljima ❤️koje veoma cenim,postujem i volim.🤗
Posle svega sto sam prezivela u mom osustvu i sto prezivljavam-uvek kazem:
Zivot je toliko dragocen i toliko lep!🤗
Dragi prijatelji uzivajte u zivotu,iskoristite svaki trenutak u njemu ,dopunjavajte ga sa osmesima,pesmama,lepim porukama,pricama,divite se svemu sto nas okruzuje,poslusajte cvrkut ptica,zuborenje reka,talase mora,sum vetra...poslusajte svoje srce i jednostavno zivite zivot punim plucima uzivajuci u svakoj sekundi istog i ispunite ga samo pozitivnom energijom,pozitivnim mislima i delima!🤗
Ja od sveg svog srca zelim svima vama ono sto samoj sebi mogu pozeleti a to je samo najbolje !
Nadam se da cu dolaziti ovde kada god budem imala slobodnog vremena i uzivati
sa svima vama dragim prijateljima. Volim vas! 
---Moje misli su uvek upucene nasoj voljenoj ,najdrazoj Seetha❤️----
Uradila sam par siggies sa nasim SidYusha u duginim najlepsim bojama.
Vecinu nas je upravo spojio ovaj divan par i iz tog razloga sam uradila ovo sve da se podsetimo lepih vremena i osvezimo secanja.
From me to you all!
Edited by Bikica - 10 years ago
1.4k