^The Musketeers CC#2^(IO) - Page 20

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

71.1k

Users

5

1.3k

Frequent Posters

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Sarica

Toliko sam sinoc bila umorna i pospana,da sam tek sada videla svoje slovne greske i ispravljala ih.

Koje slovne greske?! Ja ih ne videh...😆

Sarica thumbnail
11th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: NatalyMusketeer

Koje slovne greske?! Ja ih ne videh...😆

Bilo ih je,a ja to ne volim.Sinoc sam bila previse umorna i jako brzo sam osetila kako me hvata spavanje,dremez u pravom smislu reci
Saro, ja otkrila Ameriku...😛 njuskala sam po vlastitom profilu...😆 nisam ni znala da se to moze i kod drugih, nije mi nikad padalo na pamet...😕 e, dali sam ja na tvojoj buddy listi? Ako nisam, da kliknem na buddy button...😳
Sarica thumbnail

Saro, ja otkrila Ameriku...😛 njuskala sam po vlastitom profilu...😆 nisam ni znala da se to moze i kod drugih, nije mi nikad padalo na pamet...😕 e, dali sam ja na tvojoj buddy listi? Ako nisam, da kliknem na buddy button...😳

Jesi,ti si na mojoj buddy listi🤗Vidis da ima svasta ...😆

E bas je caroban...markantno lice, caroban osmeh, magicna harizma...covece, jos nisam videla tipa kojemu crno tako dobro stoji kao njemu...bas sam zahvalna za onaj mracni gif crnog viteza u B...taj gif je trebalo da ismeje cinjenicu da je on u T prikazan kao vitez a onaj mracni gif samo pokazuje kako se na Sida tamo gleda ...i na kraju ispade iz toga lepi, hrabri i mudri crni vitez...na AT-u vec koriste izraz Black Knight za Sidaa ako se ne varam, i na Twitteru su ga preuzeli ...⭐️

Ko je ovaj tip pored Pratsie? Na gornjoj sliki predpostavljam da je Kamya...

Sarica thumbnail

E bas je caroban...markantno lice, caroban osmeh, magicna harizma...covece, jos nisam videla tipa kojemu crno tako dobro stoji kao njemu...bas sam zahvalna za onaj mracni gif crnog viteza u B...taj gif je trebalo da ismeje cinjenicu da je on u T prikazan kao vitez a onaj mracni gif samo pokazuje kako se na Sida tamo gleda ...i na kraju ispade iz toga lepi, hrabri i mudri crni vitez...na AT-u vec koriste izraz Black Knight za Sidaa ako se ne varam, i na Twitteru su ga preuzeli ...⭐️

Svi su odesevljeni sa njim,cak i neverne Tome i ... svi.Tako je bio samouveren,neposredan,nasme-
jan,opusten,sarmantan.Ima harizmu.Odusevio je i publiku i ziri.Gospodja Kirron Khar/sa kojom je plesao je, rekla da je on najlepse i najpopularnije lice Indijske televizije.Ona je bila fascinirana sa njim,a kada se samo setim da mu je na dodeli nagrada GPA 2013 godine rekla da se nadala i da je zelela da nagradu dobije.Vivian Dsena.onda ovo njeno odusevljenje sa njim zaista mnogo znaci,pre svega za njega.
Videla sam da svuda uz njegovo ime pisu i Crni vitez⭐️
Sarica thumbnail

Ko je ovaj tip pored Pratsie? Na gornjoj sliki predpostavljam da je Kamya...

To je Ankit Gera,njen prijatelj.Takodje glumac.Zabavljao se sa Adom Khan/Mislim da vise nisu u vezi,jer ona je neki dan proslavila rodjendan i njega nije bilo/.Mozda se secas da je Prats sa A.Gerom i A.Khan u avgustu 2013 putovala na svadbu u Delhi/kada se udavala njegova sestra.Bilo je slika na kojima su A.Gera.A.Khan.Prats i MM.
Edited by Sarica - 10 years ago

Jesi,ti si na mojoj buddy listi🤗Vidis da ima svasta ...😆

😆

Svi su odesevljeni sa njim,cak i neverne Tome i ... svi.Tako je bio samouveren,neposredan,nasme-
jan,opusten,sarmantan.Ima harizmu.Odusevio je i publiku i ziri.Gospodja Kirron Khar/sa kojom je plesao je, rekla da je on najlepse i najpopularnije lice Indijske televizije.Ona je bila fascinirana sa njim,a kada se samo setim da mu je na dodeli nagrada GPA 2013 godine rekla da se nadala i da je zelela da nagradu dobije.Vivian Dsena.onda ovo njeno odusevljenje sa njim zaista mnogo znaci,pre svega za njega.
Videla sam da svuda uz njegovo ime pisu i Crni vitez⭐️

Black Knight...